ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τριαντάφυλλος: H αδερφή του παίρνει το μέρος του και ξεσπά σε κλάματα

Instagram.com/triantafillos_xatzinikolaou

Η αδιάλειπτη προσμονή που είχαν οι περισσότεροι τηλεθεατές για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το Survivor, συνοδεύτηκε από πανηγυρισμούς στα social media και κυρίως στο Twitter, στο οποίο στήθηκε ένα πάρτι αποχώρησης. Τρικούβερτο μην σου πω. Κάτι σαν το πάρτι της ένωσης ένα πράγμα. Ο παίκτης που βρέθηκε στον τάκο για 11 συνεχόμενες φορές, τελικά αποχώρησε οριστικά την Τετάρτη 2 Ιουνίου.

Βέβαια να πούμε πως ανάμεσα στους πάρα πολλούς που χάρηκαν, βρέθηκαν και εξίσου πολλοί που δυσαρεστήθηκαν από τη συγκεκριμένη αποχώρηση. Και είναι οι άνθρωποι που λογικά τον κράτησαν συνολικά 11 φορές στο παιχνίδι. Υπάρχει βέβαια και μία ειδική κατηγορία υποστηρικτών που έχει ο Τριαντάφυλλος. Αυτών που ενοχλήθηκαν περισσότερο για τα αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπό του, παρά για την αποχώρησή του αυτή καθ’ αυτή. Αυτά τα άτομα είναι κατά κύριο λόγο οι φίλοι του και η οικογένειά του.

Δέσποινα Χατζηνικολάου: «Ο Τριαντάφυλλος χθες έφυγε αξιοπρεπέστατα, έφυγε κύριος με ψηλά το κεφάλι»

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Χατζηνικολάου ύψωσε ανάστημα για τον αδερφό της μέχρι ο ίδιος να επιστρέψει Ελλάδα και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και εμφανώς συγκινημένη, η αδερφή του πρώην παίκτη του Survivor αποκάλυψε ότι περίμενε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, δεδομένου ότι είχε υπάρξει δέκα φορές υποψήφιος.

«Την περίμενα κάπως την αποχώρηση του αδερφού μου. Συγκινηθήκαμε φυσικά. Χάρηκε ο Τριαντάφυλλος που αποχώρησε γιατί προφανώς είχα κουραστεί, ήθελε να δει το παιδί του, να έρθει στην οικογένειά του. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για τη στήριξη, τα μηνύματα ήταν άπειρα. Το περίμενα πως θα αποχωρήσει γιατί εντάξει δέκα φορές υποψήφιος, που να πάει άλλο» ανέφερε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Χατζηνικολάου, διαβεβαιώνοντας πως ο αδερφός της χάρηκε με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Και πολλοί άλλοι μαζί του.

«Κύριε Μικρούτσικε, εντάξει. Δεν θέλω να διαφωνήσω μαζί σας. Έχετε την άποψή σας, κρατήστε την για εσάς. Ο Τριαντάφυλλος χθες έφυγε αξιοπρεπέστατα, έφυγε κύριος με ψηλά το κεφάλι, τους χαιρέτησε όλους, άσχετα αν τον χλευάζανε, του έλεγαν άσχημα λόγια. Συγκινούμαι τώρα συγγνώμη. Έφυγε κύριος, κύριος» ανέφερε στη συνέχεια η Δέσποινα Χατζηνικολάου, η οποία αρνήθηκε να ανοίξει συζήτηση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, γνωρίζοντας την άποψή του. Να υπενθυμίσουμε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικο είχε δηλώσει πως δεν συγκινήθηκε καθόλου από την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου. «Θεωρώ ότι για το αφήγημα του Τριαντάφυλλου, η συμπεριφορά του ήταν ποιοτικότερη του αφηγήματος» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο ίδιος.

«Ο αδερφός μου είναι Survivor. Το Survivor είναι επιβίωση»

«Ο Τριαντάφυλλος τους αγκάλιασε όλους γιατί έχει μεγάλη ψυχή και μεγάλη καρδιά και το απέδειξε χθες ακόμα μια φορά. Ο αδερφός μου είναι Survivor. Το Survivor είναι επιβίωση. Έχει μάθει να επιβιώνει από 15χρονών, από τότε που χάσαμε τον πατέρα μας, επιβιώνει. Δουλεύει σαν το σκυλί από 17 ετών. Μας βοήθησε σε όλα, εμένα, τη μαμά μου, όλους. Ο Τριαντάφυλλος είναι νικητής. Πέρα από το χρηματικό ποσό που πήρε που δε ξέρω ποιο είναι και δε με ενδιαφέρει, είναι νικητής έτσι κι αλλιώς του Survivor» πρόσθεσε στη συνέχεια, απαριθμώντας τα κατορθώματα και τις θυσίες του Τριαντάφυλλου για την οικογένειά του.

Οι δηλώσεις της μητέρας του

Μετά την αδερφή του, σειρά παίρνει η μητέρα του τραγουδιστή, η οποία ήταν πιο περιεκτική και λιτή στις δηλώσεις της. Μιλώντας με χαμόγελο και ευγένεια στην κάμερα του “Happy Day” που πέτυχε την κυρία Σεβαστή στο πατρικό τους, η ίδια ευχαρίστησε όλους όσους έδειξαν την αγάπη και τη συμπαράστασή τους στον γιο της. Ειδικούς χαιρετισμούς απηύθυνε στον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος υποστήριζε τον Τριαντάφυλλο καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής του στο reality επιβίωσης. «Όλες οι μάνες έτσι αγαπούν τα παιδιά τους. Έχει την αγάπη και την ευχή μου και να του δίνει ο Θεός ό,τι ποθεί στη ζωή του», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του Τριαντάφυλλου.