ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Εσείς πού κάνατε αποχώρηση Τριαντάφυλλου; Το Twitter έδωσε ρέστα

Instagram.com/survivorgr

Μετά από περίπου 6 μήνες παραμονής του στο Survivor, ο Τριαντάφυλλος είναι εκείνος που άφησε πίσω τη δάδα του κι ετοιμάζεται να αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε από το Survivor επιβεβαιώνοντας τα spoiler και το Twitter έστησε μεγάλο πάρτι.

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε στη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση 11 φορές, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ των ελληνικών κύκλων του Survivor. Στο πέρασμά του από αυτή τη θέση «εξολόθρευσε» πολλούς αντιπάλους του, αλλά το βράδυ της Τετάρτης 2 Ιουνίου έφτασε η ώρα να αποχαιρετίσει κι εκείνος το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Το ήξερα. Σας το είπα; Πάω σπίτι. Στο παιδί μου» ήταν τα πρώτα λόγια του τραγουδιστή, όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πώς ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor είναι ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου. Η έκπληξη όλων ήταν τεράστια καθώς πίστευαν ότι η στήριξη του Τριαντάφυλλου από το τηλεοπτικό κοινό ήταν μεγάλη και δεδομένη.

«Δεν σου κρύβω Γιώργο, ότι είμαι χαρούμενος. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι, αξίζει να μείνουν οι αθλητές. Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα ως εδώ. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με στήριξε και με κράτησε στο παιχνίδι έξι μήνες μακριά από την οικογένειά μου. Να μπω στο αεροπλάνο και να δω τον γιο μου και τη γυναίκα μου. Νιώθω πολύ χαρούμενος και περήφανος. Τιμή μου, που ήμουν δίπλα σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που λέγεται Σάκης Κατσούλης. Στο κορίτσι, τη Μαριαλένα, θα πάω στη μαμά της και θα φάω το παστίτσιο της», σημείωσε στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος.

«Θέλω να πω 1000 ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο. Να τους αγκαλιάσω και να τους φιλήσω όλους. Νιώθω λυτρωμένος, πάω στο παιδί μου», πρόσθεσε ο τραγουδιστής ενώ οι δυο καλοί του φίλοι στο παιχνίδι, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί. Τα μέλη της Μπλε ομάδας του Survivor πάλι αγκάλιασαν όλα μαζί με ανακούφιση την Καρολίνα που κατάφερε να περάσει αλώβητη τη διαδικασία αποχώρησης.

Με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού η δράση μεταφέρθηκε στο Twitter. Εκεί όπου ο Τριαντάφυλλος είχε και πολέμιους και υποστηρικτές. Ο παίκτης «φαινόμενο» του φετινού Survivor που λόγω τραυματισμών αγωνίστηκε πολύ λιγότερες φορές από τους συμπαίκτες του, ο τελευταίος εκ των αρχικών «Διασήμων» έλαβε τον δικό του αποχαιρετισμό από τους χρήστες του Twitter κι αυτός τα περιείχε όλα. Και λόγια αποθεωτικά και πανηγυρικούς αποχαιρετισμούς.

Τα σχόλια για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το Survivor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To ταμείο της αποχώρησης

Περισσότερα από 200 χιλιάδες ευρώ μπήκαν στα ταμεία των παρόχων της εταιρείας παραγωγής και του ΣΚΑΪ, από την τελευταία ψηφοφορία του κοινού για το Survivor. Την πληροφορία αυτή μετέδωσε το «Πρωινό» την Πέμπτη 3 Ιουνίου και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, συγκεντρώθηκαν πάνω από 100 χιλιάδες ψήφοι.

Στην ίδια εκπομπή υπολογίστηκε χθες και το «ταμείο» που έκανε ο Τριαντάφυλλος κατά την παραμονή του στο Survivor. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Πρωινού», ο τραγουδιστής αποχώρησε έχοντας συγκεντρώσει 143 χιλιάδες ευρώ.

«Έμαθα ότι είναι και ο πιο ευνοημένος παίκτης και για έναν ακόμη λόγο. Έγιναν τροποποιήσεις στο συμβόλαιό του, τελευταία στιγμή πριν φύγει για τον Άγιο Δομήνικο κι έχει κλείσει όρους που δεν τους έχουν άλλοι παίκτες», σημείωσε ο Αλέξης Μίχας. «Έκλεισε κάποιους όρους που ήταν πολύ πιο ευνοϊκοί από αυτό που του είχε προταθεί», τόνισε ο δημοσιογράφος χωρίς να μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα.