ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τριαντάφυλλος: Το αστρονομικό ποσό που έχει συγκεντρώσει στο Survivor

Instagram.com/survivorgr

Δέκα φορές έχει βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση στο φετινό Survivor ο Τριαντάφυλλος. Και συνεχίζει, δείχνοντας να εκνευρίζει ολοένα και περισσότερο τους αντιπάλους του. Παράλληλα συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερα χρήματα στον λογαριασμό του.

Στα επεισόδια των προηγούμενων ημερών στο Survivor είδαμε πρώην συμπαίκτες και νυν αντιπάλους του να τον κατηγορούν για την επιλεκτικότητα την οποία επιδεικνύει για τη συμμετοχή του στα αγωνίσματα του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Είδαμε τον παραγωγό του Survivor, Acun Ilicali να του ξεκαθαρίζει ότι όσο δεν παίζει, η αντίπαλη ομάδα από τη δική του θα κερδίζει έξτρα πόντο για κάθε παιχνίδι που αποφεύγει. Ο Τριαντάφυλλος δεν πτοήθηκε. Αντίθετα χάρισε στιγμές συγκίνησης στο κοινό στο ίδιο επεισόδιο, όταν έκλαψε αγκαλιάζοντας ένα παιδί στο Miami.

Μπορεί εσύ να νιώθεις ότι δεν θέλεις να βλέπεις «Πάμε πακέτο» αλλά κάτι που να θυμίζει Survivor και να ανήκεις στη μερίδα του κοινού που πολύ έχει εκνευριστεί με τη συνεχιζόμενη παραμονή του τραγουδιστή στον Άγιο Δομίνικο, αλλά ο Τριαντάφυλλος απευθύνεται στον «κόσμο του» και συνεχίζει να τα καταφέρνει κι αυτή είναι η αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα.

Πραγματικότητα αποτελεί και το γεγονός ότι όσο ο Τριαντάφυλλος παραμένει στο Survivor τόσο αυξάνονται και τα χρήματα που συγκεντρώνει. Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό και τον Αλέξη Μίχα, ο Τριαντάφυλλος είναι ήδη ο μεγάλος νικητής του Survivor με βάση τις οικονομικές του απολαβές από το reality επιβίωσης.

Το ποσό που έχει συγκεντρώσει ο τραγουδιστής είναι μεγαλύτερο από το έπαθλο του τελικού του Survivor, δηλαδή τα 100.000 ευρώ. Όπως είπε ο Αλέξης Μίχας, ο Τριαντάφυλλος μέχρι στιγμής έχει εξασφαλίσει 137 χιλιάδες ευρώ.

Το ποσό αυτό προκύπτει από την αμοιβή του με 6 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα όσο παραμένει στο παιχνίδι αλλά και 5 χιλιάδες ευρώ που του δόθηκαν ως bonus από την παραγωγή όταν αποφασίστηκε η παράταση της διάρκειας του reality επιβίωσης. Κάπως έτσι, ο Ντάφυ όπως τον φωνάζουν συμπαίκτες, αντίπαλοι και fan, εκτός από τα ρολόγια έχει σπάσει και τον κουμπαρά του Survivor.