SURVIVOR

Survivor 2: “Ο Θοδωρής μπορεί και να έχει φύγει τώρα που μιλάμε”

Instagram/Only.theo

Όσοι ανάμεσα μας δηλώνουν φανατικοί τηλεθεατές του Survivor 2 δεν αποκλείεται να έχουν διαπιστώσει ότι ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φάση του στο παιχνίδι. Σχολιάζοντας το θέμα σήμερα στην εκπομπή, Επιτέλους Σαββατοκύριακο η Ναταλία Γερμανού, επεφύλασσε μια αποκάλυψη για το μέλλον του στο Survivor.

Κάτι οι δηλώσεις του on camera πώς στο σπίτι των μαχητών επικρατεί το ψέμα και η υποκρισία, κάτι το ότι έπαψε να κάνει παρέα με τον Νικόλα Αγόρου με τον οποίο υπήρξαν κάποτε κολλητοί, κάτι που ο Θοδωρής δείχνει γενικά απομονωμένος, η Ναταλία Γερμανού έβγαλε τα συμπεράσματά της και τα μοιράστηκε στον αέρα της εκπομπής της. Όπως τόνισε η παρουσιάστρια ο Θοδωρής ίσως έχει αποχωρήσει ήδη από το παιχνίδι.

«Ο Θοδωρής ήταν από τα πιο, όχι καλόψυχα, σε βαθμό εγκληματικότητας καλός. Δηλαδή, από αυτούς που τους σπρώχνεις, πέφτει κάτω, σηκώνεται, τινάζεται και λέει δεν πειράζει. Για τέτοια καλοσύνη μιλάμε. Κάτι δεν πάει καλά. Δηλαδή, μήπως βλέπει κάτι ο Θοδωρής εκεί μέσα που θα δικαιωθεί πολύ αργότερα; Εγώ πιστεύω ότι τώρα που μιλάμε μπορεί ήδη να έχει φύγει. Μπορεί και να έχει φύγει τώρα που μιλάμε. Κάτι βλέπει, κάτι τον ενοχλεί εκεί πέρα. Σαν να τον ενοχλεί κάτι υποκριτικό, κάτι περίεργο, που εμείς δεν το καταλαβαίνουμε. Γιατί στο μοντάζ μας δείχνουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα, το οποίο μου είπε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που συνάντησα προχθές και είπαμε πολλά για τα περσινά», είπε χαρακτηριστικά, όπως θα διαπιστώσεις βλέποντας το παρακάτω video.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Only.theo