LIFE

5 πράγματα που απολαμβάνουμε στο You Tube

Μια από τις αγαπημένες συνήθειές μου είναι να πλένω πιάτα βλέποντας παράλληλα βίντεο στο You Tube. Ούσα συνδρομήτρια σε διάφορα κανάλια λαμβάνω καθημερινά ειδοποιήσεις για καινούργια uploads από τον James Corden, τον Trevor Noah και τις αγαπημένες μου beauty vloggers οπότε το βράδυ θα καθίσω να δω ό,τι καινούργιο έχει ανέβει.

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ σε λούπα δύο συγκεκριμένα βίντεο- το carpool karaoke του Harry Styles και τη live εκτέλεση του τραγουδιού του, Kiwi και έχω αμελήσει λίγο τα καινούργια βίντεο των καναλιών που ακολουθώ. Κάπου μεταξύ όμως 23ης προβολής του βίντεοκλιπ και ακρόασης του τραγουδιού τράβηξε την προσοχή μου ένα thumbnail στη λίστα των προτεινόμενων, στο οποίο φαινόταν ένα μπλε χέρι να κάνει κερατάκια, ενώ ο τίτλος του ήταν ”STELIOS Official, Μήλο μου κόκκινο”.

Επειδή είμαι φοβερά περίεργη (κάπου εδώ να σου πω ότι είμαι το άτομο που διαβάζει σχόλια κάτω από αμφιλεγόμενα posts ώστε να δω πώς σκέφτονται τα άτομα εκτός του κύκλου μου) πάτησα να δω ποιος είναι αυτός ο Stelios ο Official και γιατί τέλος πάντων τραγουδάει το ”Μήλο μου κόκκινο”;

Αυτό που άκουσα και είδα δεν ήταν αυτό που περίμενα. Ένας τύπος, κάτι μεταξύ του Sullivan από το Monsters Inc. και του Cookie Monster, έλεγε το παραδοσιακό τραγούδι με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο- ταμάμ για τη Eurovision, εδώ που τα λέμε. Να πω ότι δεν χαμογέλασα στην οθόνη; Ψέμματα θα είναι. Μπορεί να μην καταλαβαίνα τι στο καλό έβλεπα αλλά το γεγονός ότι μου θύμισε δύο αγαπημένους μου χαρακτήρες και είχε ενδιαφέρουσα παραγωγή με έκανε να μπω στο κανάλι και να δω ό,τι έχει ανεβάσει.

Για να μην στα πολυλογώ είδα τρεις φορές το βίντεο για την ”Τριχωτούλα”, το έστειλα σε διάφορα chats στο messenger και κατέληξα να χαζογελάω με τα δεκάδες μηνύματα που του έχουν αφήσει (κάποιος μάλιστα πρότεινε τον Stelio για Eurovision- καλά τα’λεγα πιο πάνω). Ναι, προφανώς και έκανα subscribe για να δω τι άλλο μπορεί να ανεβάσει αυτό το μυστήριο τυπάκι, το οποίο by the way θα ακολουθούσα άνετα στα social media.

Με αφορμή, λοιπόν, τον Stelio και την ”Τριχωτούλα”, είπα να κάνω μια μικρή λίστα με όλα αυτά τα βίντεο που μας βάζουν βαθιά στη λαγουδότρυπα του You Tube. Ποια είναι αυτά; Έχουμε και λέμε.

Bloopers από σειρές

Δώσ’μου bloopers και πάρε μου την ψυχή. Δεν έχω καλύτερο από το να βλέπω τι γίνεται πίσω από τις κάμερες των αγαπημένων μου σειρών, ειδικά όταν αυτές είναι πολύ σοβαρές και δραματικές όπως το Game of Thrones και το Grey’s Anatomy.

Beauty Reviews

Η ζωή μου είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ από τότε που ανακάλυψα ότι μπορώ να μαθαίνω τι ακριβώς κάνει το κάθε προϊόν, πως μοιάζει, τι υφή έχει χωρίς να χρειαστεί να βγω από το σπίτι μου. Η Γιούλη είναι μια από τις αγαπημένες μου beauty vloggers, η οποία με μύησε στον κόσμο των liquid ματ κραγιόν και του skincare. Το καμπανάκι στο κανάλι της είναι μονίμως πατημένο για να μην χάνω ούτε ένα review.

Honest Trailers

Ναι, οκ σε κάποιους δεν αρέσουν αλλά προσωπικά ΛΑΤΡΕΥΩ να βλέπω τα honest trailers, που εξηγούν τι πραγματικά γίνεται σε μια ταινία. Αυτό που έγινε για το ”50 shades of Grey” είναι ξεκάθαρα το καλύτερο που έχει γίνει ποτέ.

Βίντεο με γάτες και σκυλιά

Ναι, τόσο προβλέψιμη. Όταν ξεκινάω να βλέπω βίντεο με γάτες και σκυλιά μπορώ να μείνω καμία ώρα στο you tube γιατί προφανώς θα κάτσω να δω ό,τι προτεινόμενο βγει ενώ συνήθως γελάω σαν χαζή μπροστά στο κινητό μου.

Videoclips

Ποιον κοροϊδεύω, τον Harry Styles εννοώ. Γιατί δεν γίνεται να κλείσει αυτό το θέμα χωρίς να μπει έστω ένα βίντεο με αυτό το αγόρι. Να πέσει το βίντεο παρακαλώ.