ΕΞΟΔΟΣ

DOT Beach Vibes: Το απόλυτο wedding spot για να γιορτάσεις την αγάπη, όπως της αξίζει

Pexels

Κάθε ρομαντική ταινία που σέβεται τον εαυτό της, δεν ρίχνει τίτλους τέλους πριν πραγματοποιηθεί ένας παραμυθένιος γάμος που θα ζηλέψει κάθε ζευγάρι μάτια που κοιτάζει δακρυσμένο την οθόνη. Η πιο ευτυχισμένη μέρα σου, θέλεις να είναι εξίσου κινηματογραφική και σου έχω βρει το ιδανικό μέρος για τον γάμο των ονείρων σου.

Σκέψου πολυτέλεια, αλλά και χαλάρωση, αρμονία, αλλά και διασκέδαση και βάλε στην εξίσωση και μπόλικο ρομαντισμό. Σε αυτή την εικόνα που έπλασες στο μυαλό σου, συμπλήρωσε στο φόντο ένα ειδυλλιακό τοπίο, απαράμιλλης ομορφιάς με θέα τη θάλασσα, στο καλύτερο σημείο της αθηναϊκής ριβιέρας. Ο ήλιος να βουτάει αργά στη θάλασσα δημιουργώντας τα πιο όμορφα χρώματα στον ουρανό, για να ντύσει τη δική σου, ονειρεμένη στιγμή. Το σκηνικό έχει ήδη στηθεί στο DOT Beach Vibes για να φιλοξενήσει τις πιο αξέχαστες στιγμές σου, ώστε να γιορτάσεις τον έρωτά σου με τη μοναδικότητα που του αξίζει.

Όποια κι αν είναι η περίσταση ή οι απαιτήσεις σου, αν ονειρεύεσαι έναν ρομαντικό, εντυπωσιακό, γάμο στην παραλία, ένα επίσημο pre-wedding δείπνο, ένα fun bachelor ή bachelorette party ή μια πολυτελή δεξίωση δίπλα στο κύμα μέχρι την ανατολή του ήλιου, το DOT υπόσχεται να το πραγματοποιήσει.

Ανάμεσα στις ανταγωνιστικές παροχές του DOT, είναι οι πολλαπλές επιλογές του χώρου, η ποικιλία των menu, η εύκολη πρόσβαση, αλλά και το άνετο parking, λεπτομέρειες που απογειώνουν την εμπειρία των ξεχωριστών στιγμών σου και συνθέτουν το παζλ μιας εκδήλωσης που θα θυμάσαι για πάντα. 

Δημιούργησε τις στιγμές που επιθυμείς, όπως τις έχεις ονειρευτεί και απόλαυσε μία δεξίωση πέρα από κάθε προσδοκία. Aφέσου στα έμπειρα χέρια και την εξειδίκευση του προσωπικού του DOT Beach Vibes και δες την πιο μαγική σου στιγμή να παίρνει σάρκα και οστά, με όλους εκείνους που αγαπάς στο πλευρό σου.