VIRAL

Αυτή η πρόταση γάμου θα σε κάνει να κλάψεις (και να ζηλέψεις λίγο)

Αν έχουμε μάθει ένα πράγμα από τις ταινίες της Disney (και τα παλιά, καλά romcom) είναι ότι όλα τα love stories πάνε κάπως έτσι: Αγόρι γνωρίζει κορίτσι, ερωτεύονται, γίνεται μια ρομαντική πρόταση γάμου και όλοι ζουν καλά και ευτυχισμένοι.

Ο ρομαντισμός και η μαγεία της αληθινής αγάπης που υπερβαίνει τα πάντα έχουν χάσει έδαφος τα τελευταία χρόνια στις ταινίες ωστόσο ο χρήστης jel2930 του Imgur απέδειξε πως υπάρχει ακόμα ελπίδα.

Αυτό που έκανε, και μας έπεισε ότι ο ρομαντισμός δεν έχει πεθάνει ακόμα, είναι ότι αποφάσισε να φτιάξει μόνος του ένα φόρεμα ακριβώς σαν της Belle, από την ταινία ‘Beauty and the Beast’ γιατί είναι η αγαπημένη ταινία της κοπέλας του. Έτσι, θα μπορούσε να της κάνει πρόταση γάμου ακριβώς όπως ήθελε, μέσα σε μια βιβλιοθήκη με εκείνη να μοιάζει με πριγκίπισσα.

Και τα κατάφερε!

(για να δεις όλες τις φωτογραφίες πάτησε κλικ στο δεξί βελάκι)

”Αυτή είναι η Cara, η καλύτερη μου φίλη και συνεργός μου στο έγκλημα. Μεγάλωσε θαυμάζοντας την Belle από την ταινία της Disney· επειδή ήθελα να αναπαραστήσω τη διάσημη σκηνή αποφάσισα να της φτιάξω ένα ίδιο φόρεμα για την πρόταση γάμου που θα της έκανα” λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Όπως λέει χρησιμοποίησε μια φτηνή μηχανή και με τη βοήθεια αρκετού καφέ κατάφερε να ετοιμάσει το φόρεμα, το οποίο της έκανε γάντι! Για την έκπληξη όμως τον βοήθησαν και οι υπάλληλοι της Parks Library στο Iowa State Universoty και όπως καταλαβαίνεις αυτό το love story είχε φυσικά happy end.