ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

H Kate Hudson έχει την αίσθηση, την 6η αίσθηση: «Βλέπω νεκρούς»

Willy Sanjuan/Invision/AP Images

Η Kate Hudson είναι σε επαφή με το μεταφυσικό. Η ηθοποιός μίλησε στο The Howard Stern Show γι’ αυτό και όσα είπε μας θύμισαν την μεγάλη επιτυχία του M. Night Shyamalan, την κινηματογραφική ταινία Η 6η αίσθηση του 1999.

«Είναι αλήθεια ότι εσύ και η μητέρα σου (Goldie Hawn) μπορείτε να δείτε νεκρούς ανθρώπους;» τη ρώτησε ο παρουσιαστής και η απάντησή της ήταν καταφατική. «Μπορώ να δω τα πάντα», είπε η Kate Hudson διασκεδάζοντας με την κουβέντα που είχαν μόλις ανοίξει.

Η ηθοποιός, κόρη της Goldie Hawn και του Bill Hudson, γέλασε δυνατά όταν ρωτήθηκε από τον 70χρονο παρουσιαστή αν μπορεί να δει το φάντασμα του πατέρα του, που έχει φύγει από τη ζωή. «Δεν πάει έτσι», είπε. «Είναι σαν να παίρνεις κάποια μηνύματα. Όταν ήμουν μικρό κορίτσι, ήταν πραγματικά κάπως άγριο, γιατί μπορούσα να δω φαντάσματα όλη την ώρα», είπε.

«Ήταν κάπως σαν την 6η αίσθηση. Κάπως σαν “Βλέπω νεκρούς”. Ήταν κάπως έτσι όταν ήμουν πιο νέα», διευκρίνισε η Kate Hudson σε αυτό το κρεσέντο σουρεαλισμού. Έπειτα ο παρουσιαστής, δηλώνοντας ότι πλησιάζει στη δύση της ζωής του, τη ρώτησε αν ξέρει τι υπάρχει μετά τον θάνατο, πώς θα είναι η μετά θάνατον ζωή.

Η Kate Hudson δεν είχε κάποια οριστική απάντηση, αλλά η εμπειρία της με τα φαντάσματα τη βοήθησε να πει κάτι. Για εκείνη η μετά θάνατόν ζωή είναι «πιο επιστημονική από ό,τι ξέρουμε τώρα. Νομίζω ότι είναι σε πολλαπλές διαστάσεις. Νομίζουμε ότι θα τα ξέρουμε όλα, αλλά όχι. Και θα τα δούμε όταν βρεθούμε εκεί και νομίζω ότι θα είναι γα@@@@@@ παράξενα», είπε χαρακτηριστικά. Παράξενα είναι ήδη, Kate, δεν θέλω να σε σοκάρω, αλλά πάμε παρακάτω.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate Hudson αναφέρεται στις μεταφυσικές εμπειρίες της. Κάποτε στην εκπομπή Chatty Man Show είχε αποκαλύψει ότι είχε δει «το φάντασμα μίας γυναίκας χωρίς πρόσωπο».

Στην τωρινή της συνέντευξη σημείωσε ότι το όνειρό της είναι να παίξει τη Stevie Nicks σε μία ταινία για τη ζωή της. «Νομίζω κάθε ηθοποιός θα ήθελε να παίξει τη Stevie Nicks. Ειδικά οι άνθρωποι που αγαπούν τη μουσική. Είναι η Νο 1 θεά της ροκ. Είναι το φως», είπε, καθώς η ίδια ετοιμάζεται να ξεκινήσει το μουσικό της ταξίδι.

Η Kate Hudson κυκλοφορεί το πρώτο της μουσικό άλμπουμ στις 17 Μαΐου. Το πρώτο της τραγούδι Live Forever, κυκλοφόρησε ήδη και είναι μία ωδή στη μητρότητα και στον 20 ετών γιο της, Ryder, που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Chris Ropbinson, που διήρκεσε από το 2000 ως το 2006. Η Kate Hudson είναι πλέον αρραβωνιασμένη με τον μουσικό παραγωγό, Danny Fujikawa, με τον οποίο έχουν μία κόρη, την 5 ετών Rani.

Όπως φανέρωσε και ο Howard Stern, η Kate Hudson δεν είναι η μόνη στην οικογένειά της που έχει την αίσθηση, την 6η αίσθηση. Η μητέρα της ηθοποιού και διάσημη συνάδελφός της, Goldie Hawn έχει μιλήσει τον Οκτώβριο του 2023 για την εποχή που ήρθε σε επαφή με εξωγήινους στην Καλιφόρνια, όταν ήταν στα 20 της χρόνια.