OPINIONS

Πάσχα στην Ελλάδα: 8 προορισμοί για να ετοιμάσεις ταξίδι

Θυμάσαι την τελευταία φορά που πήγες διακοπές; Δε θυμάσαι ε; Ήρθε λοιπόν ο καιρός να ετοιμάσεις βαλίτσες, να πας να ξεκουραστείς και να περάσεις ένα φανταστικό τριήμερο(ή όσο θες). Τι λες; Σε λίγες μέρες έρχεται το Πάσχα και πρέπει να να εκμεταλλευτείς σωστά αυτές τις μέρες. Δεν θέλω δικαιολογίες, το αξίζεις.

Δεν χρειάζεται να πας κάπου στο εξωτερικό και να ξοδέψεις μια περιουσία, αλλά κάπου εδώ κοντά.

Θες να ζήσεις το Πάσχα και να τηρήσεις τα έθιμα μας; Σου έχουμε τον καλύτερο προορισμό, Χίος. Θες να πας στο βουνό; Θα σε στείλουμε στο Καρπενήσι. Εκτός και αν θες να ρίξεις τις βουτιές σου στις παραλίες μιας και το επιτρέπει ο καιρός, γιατί τότε σε στείλουμε στην Πάρο. Πως σου φαίνονται αυτοί οι προορισμοί;

Δεν έχουν μείνει πολλές μέρες και πρέπει να επιλέξεις. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τους καλύτερους προορισμούς για το Πάσχα για να διαλέξεις αυτόν που σου ταιριάζει καλύτερα. Ετοιμάσου.

1. Χίος

 

Εκτός από το έθιμο του ρουκετοπόλεμου που γίνεται εκεί το Πάσχα, μπορείς να πας στην Χίο για να περπατήσεις στον Ανάβατο ή ακόμα καλύτερα για να κολυμπήσεις στα μαύρα βόλια. Τι λες;

Πού θα μείνεις: Ξενώνας Γιασεμί

4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα και ένα Παιδί έως 12 ετών με Πρωινό σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 195€ από 395€ (Έκπτωση 51%)

2. Χανιά

 

Τα Χανιά είναι από τους καλύτερους ελληνικούς προορισμούς τα τελευταία δυο χρόνια. Αξίζει να κόψεις εισιτήρια για μια βόλτα στην παλιά πόλη και για μια βουτιά στις εξωτικές τις παραλίες, αν το επιτρέπει ο καιρός.

Πού θα μείνεις: Golden Rose Suites

4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Πρωινό σε Suite Garden View, μόνο με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)

3. Ναύπλιο

 

Είναι κοντά στην Αθήνα και για ένα τριήμερο είναι ότι πρέπει. Θα κουραστείς λιγάκι την πρώτη ημέρα που θα ανέβεις στο κάστρο του Παλαμήδι αλλά η θέα που θα αντικρίσεις είναι υπέροχη.

Πού θα μείνεις: The House Project Hotels

3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις και για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο κέντρο του Ναυπλίου, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο 99€ από 210€ ( Έκπτωση 53%)

4. Σκόπελος

 

Τι καλύτερο έχεις να κάνεις από το να πας σε ένα γραφικό νησί με παραδοσιακές γωνίες, κάτασπρα σπίτια, πολύχρωμα λουλούδια και ανηφορικά πλακόστρωτα σοκάκια; Τίποτα, μην το σκέφτεσαι καν.

Πού θα μείνεις: 5* Skopelos Holidays Hotel & Spa

3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε Δίκλινο Δωμάτιο με θέα στον κήπο ή στην Θάλασσα, μόνο 249€ από 498€ ( Έκπτωση 53%)

5. Τήνος

 

Αν θες να βιώσεις το Πάσχα πρέπει να κλείσεις εισιτήρια για Τήνο. Ειδικά αν δεν έχεις πάει ποτέ για προσκύνημα στην Μεγαλόχαρη. Εκτός αυτού έχει ωραίες παραλίες, χωριά και παραδοσιακές γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσεις.

Πού θα μείνεις: 4* Porto Tango Hotel

3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις και για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στην Τήνο, στο 4 αστέρων Porto Tango Hotel σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο 89€ από 180€ ( Έκπτωση 51%)

6. Καρπενήσι    

 

Αν δεν έχεις μπει ακόμα σε καλοκαιρινό mood, μπορείς να ”πάρεις τα βουνά”. Το Καρπενήσι είναι η τέλεια λύση. Πάρε το αμόρε και φύγατε.

Πού θα μείνεις: 5* AVARIS Hotel

 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις και για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 479€ από 958€ ( Έκπτωση 50%)

7. Νάξος

 

Μπορεί στο μυαλό σου να έχεις πως είναι απλό, μεγάλο νησί αλλά έχει πολλά πράγματα να κάνεις. Από βουτιές σε σμαραγδένιες παραλίες μέχρι το μαγικό ηλιοβασίλεμα. Μην είσαι διστακτική. 

Πού θα μείνεις: Katerina Hotel

4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα και ένα Παιδί έως 6 ετών με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 109€ από 218€ (Έκπτωση 50%)

8. Πάρος

 

Είναι το ιδανικό νησί για οικογενειακές διακοπές. Ή Νάουσα είναι σκέτη απόλαυση, η κοιλάδα με τις πεταλούδες απολαυστική και τα φαγητά της απίθανα.

Πού θα μείνεις: Asterias Hotel

3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις και για τα 2 Άτομα στην Παροικία της Πάρου, στο Asterias Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο 69€ από 138€ ( Έκπτωση 50%)