LIFE

12 πρωτότυπα ημερολόγια για να κυλήσει ωραία η χρονιά

Κάθε αρχή νέας χρονιάς, όλες μας κοιτάμε στα βιβλιοπωλεία και τα πολυκαταστήματα γενικά, να βρούμε ένα ιδιαίτερο ημερολόγιο που θα μας οργανώνει την καθημερινότητα και δε θα το βαρεθούμε.

Η επιλογή δεν είναι εύκολη και το ψάξιμο μπορεί να κρατήσει πολύ. Γι’ αυτό και εμείς, όσο ψάχναμε να βρούμε για δικά μας ημερολόγια – ατζέντες, είπαμε να κρατήσουμε τις σημειώσεις μας και να ξεχωρίσουμε μερικές που θα μπορούσαν να σου ταιριάζουν.

Το σίγουρο είναι ότι 10 περιπτώσεις που βρήκαμε online είναι πρωτότυπες και θα σου κρατήσουν πολύ καλή συντροφιά. Κάθε μέρα από τις 365 του 2015 αξίζει να είναι όμορφη και ξεχωριστή. Η αρχή ας γίνει από το το ημερολόγιο!

1. Ατζέντα Αλχημεία

Αν αγαπάς τον Paulo Coelho, αυτό το ημερολόγιο θα σου κρατήσει την καλύτερη συντροφιά φέτος. Κάνει 14,44 ευρώ και έχει υπέροχο μαλακό εξώφυλλο που προϊδεάζει για τις 280 σελίδες που ακολουθούν.

2. Sudoku

 

Άμα είσαι fan του sudoku δε μπορεί να έχεις άλλο τρόπο να μετράς τις ημέρες, φέτος. Έχει puzzle για κάθε μέρα και αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας από εβδομάδα σε εβδομάδα. Ξεφτέρι θα γίνεις! Δικό σου με 14,99 ευρώ.

3. Κάθε μέρα μια θετική σκέψη

imerolopositive

Αυτό το ημερολόγιο θα σε εμπνεύσει, θα σε διασκεδάσει, θα σου δώσει υλικό για περισυλλογή και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τον εαυτό σου, για να ζεις την κάθε ημέρα του χρόνου στο έπακρο. Τιμή 9,59 ευρώ.

4. Audrey Hepburn

 

12 εντυπωσιακές φωτογραφίες της υπέροχης Audrey Hepburn σε ημερολόγιο του 2015 από την teNeues. Μία για κάθε μήνα του χρόνου! Τιμή 14.99 ευρώ.

5. Keep Calm

 

Love life, σε προτρέπει αυτό το άδετο κόκκινο ημερολόγιο για το 2015. Αποτελείται από 353 σελίδες και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας. Είναι και οικονομική επιλογή, καθώς μπορείς να το αγοράσεις με 9,99 ευρώ.

6. Ζήσε υγιεινά όλο τον χρόνο

Για εσένα που θέλεις να προσέξεις τη διατροφή σου, αυτό το ημερολόγιο θα είναι τέλειος βοηθός. Ο γνωστός M. Sc. κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος, μοιράζεται στις σελίδες του, καθημερινές συμβουλές διατροφής.  Τιμή 9,72 ευρώ.

7. Ελληνικός κινηματογράφος

Ένα ολοκαίνουριο ημερολόγιο που στις σελίδες του γίνεται “της κακομοίρας” βγαλμένο -θαρρείς- μέσα από “το μπακάλικο του Ζήκου”, γεμάτο φωτογραφίες και ατάκες από τις αγαπημένες μας κωμωδίες του παλιού Ελληνικό Κινηματογράφο. Δικό σου με 9,90 ευρώ.

8. Σχέσεις

 

Αυτό το ημερολόγιο κοστίζει 9,72 ευρώ και  θα σε συντροφέψει όλη τη χρονιά δίνοντάς σου ιδέες για να απολαύσεις τη σχέση σου και να νιώσεις την πραγματική συναισθηματική σύνδεση.

9. Τα παιδία… λέγει

Μέτρα τις μέρες με παιδικά λογάκια που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις με τρυφερότητα, να ξεκαρδιστείς φωναχτά, να συγκινηθείς. Τιμή 7,99 ευρώ.

10. Claude Monet

 

Οι μέρες σου θα είναι σα… ζωγραφιά! Ανακάλυψε στη σελίδες αυτού του ημερολογίου που μπορείς να κάνεις δικό σου με 9,99 ευρώ, τα δημοφιλέστερα έργα του Monet.

11. Ανεκδοτολόγιο

 

Ο Γιάννης Σερβετάς υπόσχεται μια χρονιά γεμάτη ανέκδοτα. Το ημερολόγιο του για το 2015 μπορείς να το αγοράσεις με 15,03 ευρώ.

12. Paperblanks

 

Αυτό το ημερολόγιο είναι εμπνευσμένο από την εποχή της Αναγέννησης. Ωραίος συμβολισμός! Το σκληρό του εξώφυλλο το κάνει να μοιάζει με βιβλίο. Θα κλέψει τις εντυπώσεις. Το βρήκαμε με 17,90 ευρώ.

Ψώνισε κι άλλο στο Ladylike:

Shopping List

Oδηγός αγοράς: Τα καλύτερα ρούχα για τα χιόνια