ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

20 από τους πιο σέξι Έλληνες μπαμπάδες

Ο πιο ωραίος μπαμπάς του κόσμου, ναι ο David Beckham, ο άνθρωπος που έδωσε σάρκα, οστά και εικόνα στον όρο dilf (το αντρικό του milf), δίπλα στην ωραιότατη γυναίκα του και τα παιδιά του ήταν εκείνος που είτε το σκέφτηκε πρώτος, είτε ήρθε φυσικό, αλλά άνοιξε έναν δρόμο που κανείς άλλος μέχρι τότε δεν φανταζόταν ότι μπορούσε να διαβεί. Αυτόν του πατέρα που ταυτόχρονα μπορεί να είναι σύμβολο του σεξ, ακόμα κι όταν αλλάζει πάνες ή φοράει το μωρό του αγκαλιά.

Με λίγα λόγια ο David αναβάθμισε όσο δεν έπαιρνε άλλο την εικόνα των σύγχρονων μπαμπάδων και την ανέβασε στο επίπεδο που λέγεται hot dads. Όποιος ακολούθησε δεν έχασε. Πολύ απλά διότι όσα περισσότερα παιδιά έκανε, οπότε πρόσφερε σε αυτόν τον μάταιο κόσμο, τόσο περισσότερο οι προσωπικές του μετοχές, στην εργασία, την καριέρα και την ζωή ανέβαιναν.

Βέβαια, αυτό χρειαζόταν και προσπάθεια. Διότι από εκεί που μιλάγαμε για τα κιλά και πώς θα τα χάσουν οι μαμάδες ώστε να επιστρέψουν στα παλιά τους ρούχα και να είναι και πάλι σέξι, οι μπαμπάδες πρέπει να μαθαίνουν πώς να είναι ωραίοι σπρώχνοντας ένα καρότσι με παιδί, κρατώντας ένα μωρό που μπορεί να κλαίει ή ένα γιο που θέλει σώνει και καλά παγωτό στην μέση του δρόμου και χτυπιέται στο πεζοδρόμιο. Πώς να βοηθήσουν την γυναίκα τους να ψωνίσει, απασχολώντας τα παιδιά. Τι να φοράνε στην παιδική χαρά.

Τι νομίζεις ο David Beckham, ο Brat Pit, ο Jay Z, ο Kanye West, ο Orlando Bloom ή ο Ashton Kutcher δεν τις έκαναν τις πρόβες τους πριν βγουν στο δρόμο αγκαλιά με παιδάκια τους;

Ναι, οι μαμάδες και οι γυναίκες που δεν είναι μανάδες πιστεύουν ότι οι μπαμπάδες είναι σέξι.

Πολύ απλά διότι φαντάζονται ότι μόλις μπουν στο σπίτι δίνουν ένα φιλί στη γυναίκα τους και πολλές αγκαλιές στο παιδί τους, τα βάζουν στα πόδια τους και παίζουν μαζί τους, γίνονται αστείοι μαζί τους, ακόμα και δημοσίως, τους λένε πόσο τα αγαπούν. Είναι τρυφεροί. Κι αυτή η πλευρά τους είναι που τους κάνει επιθυμητούς. Ο καλός μπαμπάς είναι πολύ σέξι. Ο στοργικός και προστατευτικός πατέρας είναι πολύ γοητευτικός. Ο μπαμπάς που δεν χαλάει χατίρι στην κόρη του μας κάνει και λιώνουμε.

 

20 σέξι Έλληνες μπαμπάδες

Σέξι Έλληνες Μπαμπάδες

 

Άντε τι κάθεστε, ακόμα να κάνετε παιδί με την αγαπημένη σας;