ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών Mythic Oil αξίας 150 ευρώ

Το ladylike.gr και η L'Oréal Professionnel σου δίνουν την ευκαιρία να ζήσεις μία αισθησιακή εμπειρία, μία μοναδική τελετουργία περιποίησης των μαλλιών με τη νέα σειρά Mythic Oil. Ταξίδεψε με τις αισθήσεις σου και απόλαυσε την τέλεια ισορροπία μεταξύ θρέψης, προστασίας, λάμψης και ανάλαφρης αίσθησης.

Ζήσε στο σπίτι σου μία μοναδική εμπειρία και χάρισε στα μαλλιά σου πολύτιμα και ευεργετικά συστατικά που μόνο τα χρυσά μπουκαλάκια της σειράς Mythic Oil κρύβουν μέσα τους. Από τις πρώτες χρήσεις, τα μαλλιά σου θα είναι απαλά, λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια ενώ θα λατρέψεις το μεθυστικό άρωμα των μυθικών προϊόντων.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Ladylike.gr και κέρδισε μία ολοκληρωμένη σειρά Mythic Oil για να αναζωογονήσεις και να προστατεύσεις τα μαλλιά σου καθώς και να ικανοποιήσεις τις αισθήσεις σου με τα πολυτελή προϊόντα που σου προσφέρει η νέα σειρά περιποίησης.

 

Η τεχνολογία και τα φυσικά έλαια που αποτελούν τη σύνθεση των προϊόντων υβριδικής περιποίησης Mythic Oil, τα καθιστούν κατάλληλα για όλους τους τύπους μαλλιών, λεπτά, κανονικά ή χοντρά. Μία πλήρης σειρά για επαγγελματική περιποίηση των μαλλιών σου στο σπίτι μπορεί να γίνει δικιά σου. Το hair beauty kit Mythic Oil περιλαμβάνει:

Mythic Oil

 

Mythic Oil Detangling Spray, Mythic Oil Shampoo,  Mythic Oil Masque, Mythic Oil Shimmering Oil, Mythic Oil Creme Universelle

*Oι κληρώσεις των διαγωνισμών Secret Santa θα γίνονται κάθε Παρασκευή. Οι νικητές θα ενημερώνονται τηλεφωνικά.

**Για να μη χάνεις τα δώρα που έρχονται στο Secret Santa συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί και θα σε ενημερώνουμε.