ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε μια δωροκάρτα αξίας 200 ευρώ από την ΙΚΕΑ

Τα Χριστούγεννα είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που θες να μείνεις περισσότερο σπίτι. Όχι μόνο επειδή κάνει κρύο, ούτε επειδή δεν έχει αρκετά πάρτι στην πόλη, αλλά κυρίως επειδή είναι η πιο οικογενειακή γιορτή του χρόνου! Φέτος μπορεί να έρθει να σου κάνει παρέα και ο Secret Santa του Ladylike!

Εορταστικά τραπέζια, ονομαστικές εορτές και ρεβεγιόν, αλλά και άλλες τόσες αφορμές που μπορείς να βρεις ώστε να καλέσεις φίλους και συγγενείς, να τους ανοίξεις το σπίτι σου και να τους δείξεις τι θα πει φιλοξενία. Ξεκινάμε το project Secret Santa με ένα φανταστικό δώρο.

Για να διδάξεις το μάθημα της Νο1 οικοδέσποινας, χρειάζεσαι το κατάλληλο γιορτινό, ζεστό περιβάλλον και την σωστή προετοιμασία για το δείπνο. Πώς θα σου φαινόταν αν εμείς σου χαρίζαμε μαζί με την ΙΚΕΑ μια δωροκάρτα 200ευρώ για να εξοπλίσεις το σπίτι σου με ό,τι του λείπει για να γίνει ο απόλυτος Χριστουγεννιάτικος «προορισμός» για όλες τις γιορτινές συγκεντρώσεις; Μαγειρικά σκεύη, σε σουηδικά φολκλόρ σχέδια, όπως φόρμες για γλυκά, είδη σερβιρίσματος με χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες και ποτήρια για σαμπάνια, καπέλα φωτιστικών σε σχήμα αστεριού, γιρλάντες, διακοσμητικά για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μαξιλάρια σε σχέδια εμπνευσμένα από τη σουηδική παράδοση, όλα από τις νέες χριστουγεννιάτικες προτάσεις της ΙΚΕΑ, όπου θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να υποδεχτείς τους καλεσμένους σου στο πιο γιορτινό κλίμα.

Ή μήπως να τα ξοδέψεις για να πάρεις τα πιο τέλεια δώρα για τους αγαπημένους σου; Στα καταστήματα ΙΚΕΑ, αλλά και στο IKEA.gr θα βρεις ό,τι μπορείς (και δεν μπορείς) να φανταστείς, για να κάνεις ακόμα πιο χαρούμενα τα φετινά Χριστούγεννα!

Μπες στον διαγωνισμό του Ladylike.gr και κέρδισε μια δωροκάρτα αξίας 200 ευρώ από την ΙΚΕΑ για να την ξοδέψεις όπως εσύ θέλεις.

*Oι κληρώσεις των διαγωνισμών Secret Santa θα γίνονται κάθε Παρασκευή. Οι νικητές θα ενημερώνονται τηλεφωνικά.

**Για να μη χάνεις τα δώρα που έρχονται στο Secret Santa συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί και θα σε ενημερώνουμε.