ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε ένα τέλειο adidas look με την υπογραφή της Stella McCartney

Είσαι κορίτσι με πολλή ενέργεια; Χρειάζεσαι αθλητικά ρούχα που να είναι ποιοτικά, να αφήνουν το δέρμα σου να αναπνέει και συγχρόνως να είσαι όσο πιο στιλάτη γίνεται; Υπάρχει κάτι για 'σένα εδώ.

Η adidas σε συνεργασία με την πασίγνωστη σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney λάνσαρε μία συλλογή η οποία είναι αποτέλεσμα ενός απίθανου συνδυασμού sport και μόδας, η οποία επαναπροσδιορίζει τον όρο sportswear με κομμάτια που είναι έτοιμα για δράση και χαρακτηρίζονται από pop πινελιές. Η κεντρική ιδέα της συλλογής adidas StellaSport είναι η ενέργεια των action girls σαν κι εσένα. Η συλλογή περιλαμβάνει παιχνιδιάρικα και απροσδόκητα ρούχα με πολύχρωμα γράμματα, υφάσματα και ζωντανά prints. Με λίγα λόγια, η σειρά αυτή έχει vibes που θα σε κάνει να θέλεις να βγεις έξω και να τα δώσεις όλα.

Είσαι έτοιμη; Τέλεια, επειδή ο Secret Santa του Ladylike και η adidas σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις ένα adidas STELLASPORT μπλουζάκι και ένα adidas STELLASPORT κολάν!

Μπες στον διαγωνισμό και κέρδισε

adidas STELLASPORT Tank Top

 

Ένα απίθανο training tank top από τη συλλογή adidas STELLASPORT by Stella McCartney. Με την τεχνολογία climacool® που διαθέτει, αφήνει το δέρμα να αναπνέει και στεγνώνει γρήγορα ώστε να είσαι και άνετη και στυλάτη στην προπόνηση σου.

adidas STELLASPORT Long Disco Tights

 

Σε απόχρωση που ξεχωρίζει και κλέβει τις εντυπώσεις με ένα super-shiny φινίρισμα, το συγκεκριμένο κολάν της adidas STELLASPORT by Stella McCartney θα βάλει λάμψη στην προπόνηση σου. Με την τεχνολογία climalite® σε κρατάει δροσερή και στεγνή όσο αθλείσαι, ενώ η ελαστικότητα του σου προσφέρει απίστευτη άνεση. Τα φερμουάρ πάνω από τον αστράγαλο είναι μια ακόμα παιχνιδιάρικη λεπτομέρεια.

 

*Oι κληρώσεις των διαγωνισμών Secret Santa θα γίνονται κάθε Παρασκευή. Οι νικητές θα ενημερώνονται τηλεφωνικά.

**Για να μη χάνεις τα δώρα που έρχονται στο Secret Santa συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί και θα σε ενημερώνουμε.