ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε ένα σετ μακιγιάζ Artistry από την Amway αξίας 150 ευρώ

Η τάση στο μακιγιάζ γι' αυτή τη σεζόν έχει ξεκάθαρα metallic χαρακτήρα. Χρώματα που ιριδίζουν και extra λάμψη είναι απαραίτητα για το απόλυτο μακιγιάζ και το χειμώνα. Φυσικά τις γιορτινές μέρες, το μακιγιάζ επιβάλλεται να είναι εντυπωσιακό και η Artistry της Amway έχει ότι χρειάζεσαι για να το πετύχεις.

Η Hi Tech Metallic σειρά έχει ότι χρειάζεσαι για ένα καθημερινό αλλά και πιο γιορτινό μακιγιάζ. Οι υγρές σκιές ματιών σε μορφή stick Luxe Metallic Eye Shadow Trio, το Longwearing Liquid Liner,τη 3D Face Powder και το Exact Fit Longwearing Foundation θα σου χαρίσουν το απόλυτο μακιγιάζ για όλες τις περιστάσεις. Ανάλογα με το πως θα τα συνδυάσεις  μπορείς να δημιουργήσεις λαμπερά μακιγιάζ, πάντα σύμφωνα με τα πιο hot trends.

Κι επειδή ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ χωρίς ωραία, λαμπερά μαλλιά δεν νοείται, στο σετ μακιγιάζ που θα λάβεις, θα βρεις και το Satinique Limited Edition Hair Oil Serum που θρέφει κι ενυδατώνει τα μαλλιά σου.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Ladylike.gr Secret Santa και κέρδισε το Xmas beauty box με όλα όσα χρειάζεσαι για ένα εκθαμβωτικό beauty look από την Amway.

 

*Oι κληρώσεις των διαγωνισμών Secret Santa θα γίνονται κάθε Παρασκευή. Οι νικητές θα ενημερώνονται τηλεφωνικά.

**Για να μη χάνεις τα δώρα που έρχονται στο Secret Santa συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί και θα σε ενημερώνουμε.