CELEBRITIES

Η λήξη της συνεργασίας Σάκη Ρουβά – Κωνσταντίνου Καφίρη είναι ένα τέλος εποχής

O Σάκης Ρουβάς και το βάρος του απόλυτου Έλληνα σταρ χρειάζονταν ανέκαθεν μια καθοδήγηση και βοήθεια στη διαχείριση της φήμης του. Ο ρόλος που παίζει ο άνθρωπος ο οποίος κρύβεται πίσω από τη στρατηγική επικοινωνίας ενός ονόματος όπως αυτό του Σάκη, έχει μεγάλη δύναμη και ασκεί τεράστια επιρροή στην εικόνα του καλλιτέχνη προς τα έξω.

Η λήξη της συνεργασίας του με τον Ηλία Ψινάκη στα early 00’s κι ενώ εκείνος είχε κάνει την αρχή για να λάμψει το αστέρι του Σάκη Ρουβά, έφερε μια αλλαγή 180 μοιρών στην εικόνα που προωθούσε ο τραγουδιστής στα ΜΜΕ.

Το 2007, τον αναλαμβάνει ο Κωνταντίνος Καφίρης και η Progressive, και τον διαχειρίζονται πλέον λανσάροντας το προφίλ του οικογενειάρχη και του ανθρώπου που αγαπά τις φιλανθρωπίες, αφήνοντας πίσω αυτό του sex symbol.

Δέκα χρόνια μετά, ο Σάκης Ρουβάς και η Progressive ανακοινώνουν επίσημα τη λήξη της συνεργασίας τους “μετά από μια εξαιρετικά πετυχημένη δεκαετία”.

Το δελτίο τύπου της εταιρείας του Κωνσταντίνου Καφίρη αναφέρει τα εξής: “Η συνεργασία μεταξύ του κορυφαίου καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά και της εταιρίας στρατηγικής επικοινωνίας & διαχείρισης φήμης PROGRESSIVE ολοκληρώθηκε μετά από μία εξαιρετικά πετυχημένη, δεκαετή επαγγελματική πορεία“, ενώ παραπέμπουν τους δημοσιογράφους σε μία δικηγορική εταιρεία.

Σε αυτή τη δεκαετία ο Σάκης έκανε πολλά σημαντικά βήματα στην καριέρα του, όπως η παρουσίαση δυο X-Factor, η συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του “Voice”, καθώς και η στροφή του στην υποκριτική με τις ταινίες “Alter Ego” και “Στα άκρα”. To 2009 συμμετέχει για δεύτερη φορά στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το “This is our night”. Παράλληλα, κυκλοφορεί τα studio albums “Ήρθες” (2008), “Τhis is our night”(2009) και “Παράφορα” (2010), ενώ φέτος κυκλοφόρησε και το single “Απόλυτος Έρωτας”.