CELEBRITIES

Pitt- Jolie: Η αποκάλυψη του σωματοφύλακα του ηθοποιού στην κατάθεση που «καρφώνει» την Angelina

Matt Sayles, File/AP Images

Η προσωπική ζωή του Brad Pitt και της Angelina Jolie είναι -πλέον- σαν επεισόδια δραματικής σειράς. Κάθε φορά που τελειώνει μια σεζόν, περιμένουμε τα επεισόδια της επόμενης, τα οποία θα «δέσουν» με την πλοκή και όλα όσα είχαμε δει προηγουμένως. Νέα στοιχεία, πρόσωπα, δεδομένα και καταστάσεις.

Εν προκειμένω το διαζύγιό του ζευγαριού και η -γεμάτη εντάσεις- δικαστική διαμάχη για το γαλλικό οινοποιείο τους, Chateau Miraval, αλλά και την κηδεμονία των παιδιών τους είναι το main θέμα της σειράς και οι λεπτομέρειες που μαθαίνουμε για τη ζωή και τη συμπεριφορά τους, τα επεισόδια. Κάθε φορά, λοιπόν, κάτι νέο «σκάει» και τη δεδομένη στιγμή τον λόγο παίρνει ο νυν σωματοφύλακας του Brad Pitt.

H Angelina Jolie παρότρυνε τα παιδιά να αποφεύγουν τον Brad Pitt στις επισκέψεις του

Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύψεις για την τακτική της Angelina Jolie μετά το διαζύγιο από τον Brad Pitt, κάνει φύλακας ασφαλείας που εργαζόταν για λογαριασμό του ζευγαριού. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, οι οποίοι περιλαμβάνονται σε δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του People, η Angelina Jolie φέρεται να παρότρυνε τα παιδιά τους να «αποφεύγουν τον πατέρα τους» όταν αυτός τα επισκεπτόταν.

Οι δικηγόροι του Brad Pitt κατέθεσαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles τη σχετική δήλωση του ιδιοκτήτη εταιρείας ασφαλείας, Tony Webb, ο οποίος εργάστηκε για την Angelina Jolie από το 2000 έως το 2020. O ίδιος ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι απολύθηκε από την Angelina Jolie, αλλά εξακολουθεί να εργάζεται σήμερα για τον Brad Pitt.

Στη δήλωσή του, που «πιάνει» 12 σελίδες, ο Tony Webb αναφέρει ότι υπάρχουν και άλλα μέλη του προσωπικού που μπορούν να επιβεβαιώσουν την κατάθεσή του. Ανέφερε επίσης, πως υπάλληλος της ηθοποιού προσπάθησε να εμποδίσει άλλα μέλη του προσωπικού από το να καταθέσουν εναντίον της.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ένας βοηθός της Angelina Jolie ονόματι Michael Vieira τού τηλεφώνησε και ζήτησε τη βοήθειά του για να αποτρέψει 2 σωματοφύλακες, που είχαν εργαστεί για την ηθοποιό, να καταθέσουν. Παρακάτω διαβάζεις μερικά από τα βασικά σημεία της κατάθεσής του:

«Κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος, ο κ. Vieira μου είπε ότι είχε ακούσει ότι 2 συμβασιούχοι που παρείχαν προσωπική ασφάλεια στην κ. Jolie μέσω της SRS Global μπορεί να καταθέσουν στην υπόθεση του οικογενειακού δικαστηρίου.

Στη συνέχεια, ο κ. Vieira μού ζήτησε να σταματήσω αυτά τα 2 άτομα από το να καταθέσουν. Κατάλαβα ότι ο κ. Vieira υπέβαλε αυτό το αίτημα εκ μέρους της κ. Jolie. Εξήγησα στον κ. Vieira ότι δεν είχα καμία εξουσία να τους σταματήσω επειδή ήταν ανεξάρτητοι συμβασιούχοι και όχι υπάλληλοι.

Ο κ. Vieira τότε μου είπε ότι το τηλεφώνημά του θα έπρεπε να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση ότι τα άτομα αυτά είχαν συνάψει συμφωνητικά εμπιστευτικότητας με την κα. Jolie και ότι θα έπρεπε να τους το υπενθυμίσω αυτό και να τους πω ότι αν κατέθεταν στην υπόθεση οικογενειακού δικαίου, η κα Jolie θα τους μήνυε.

Το ένα από τα 2 άτομα, ο Ross Foster, διευκρίνισε ότι σκόπευε να καταθέσει ανεξάρτητα από το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας, αν λάμβανε δικαστική κλήτευση. Όταν ο κ. Foster μου το είπε αυτό, μου είπε επίσης ότι αν του ζητηθεί, θα κατέθετε για την τακτική της Angelina Jolie να ενθαρρύνει τα παιδιά τους να αποφεύγουν να περνούν χρόνο με τον κ. Pitt κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του».

Ο Paul Murphy, δικηγόρος της Angelina Jolie, αναφέρει σε δήλωσή του, προς το People:

«Η συνεχιζόμενη προσπάθεια του κ. Pitt να ακυρώσει τα κοινά συμφωνητικά εμπιστευτικότητας για το προσωπικό ασφαλείας και τις οικιακές βοηθούς που καλύπτουν εμπιστευτικές πληροφορίες που μαθαίνουν οι εργαζόμενοι και να απαιτεί τη διεύρυνσή τους, για να εξασφαλίσει τη συνεχή συγκάλυψη των αξιοθρήνητων πράξεών του, παραμένει ντροπιαστική…Το μόνο που ήθελε ποτέ η Angelina ήταν ο υγιής χωρισμός με τη διατήρηση καλών και ισορροπημένων σχέσεων μεταξύ όλων των μελών της οικογένειάς τους, συμπεριλαμβανομένου του κ. Pitt…».