CELEBRITIES

Πρίγκιπας George: Το νέο πορτρέτο για τα πέμπτα του γενέθλια και όσα δεν ξέρεις για αυτόν

Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Το χαμόγελό του που σε πείθει αμέσως ότι αυτός είναι ο πιο άτακτος διάδοχος του θρόνου της Αγγλίας, είναι αυτό που κερδίζει τις εντυπώσεις στο επίσημο πορτρέτο του πρίγκιπα George για τα πέμπτα του γενέθλια. Ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton είναι η προσωποποίηση της ευτυχισμένης παιδικής ηλικίας και δεν θα μπορέσεις παρά να χαμογελάσεις μαζί του μόλις δεις τη φωτογραφία που δημοσίευσαν οι υπερήφανοι γονείς του με αφορμή τη σημερινή λαμπρή ημέρα.

Matt Porteous via AP

Matt Porteous via AP

Η φωτογραφία του μικρού πρίγκιπα έχει φόντο τον τοίχο της επίσημης κατοικίας του παππού του πρίγκιπα Κάρολου, το Clarence House όπως ονομάζεται η έπαυλη και τραβήχτηκε από τον Matt Porteus λίγο μετά την βάφτιση του μικρού του αδελφού πρίγκιπα Louis. Ο Matt Porteus ήταν ο προσωπικός φωτογράφος της οικογένειας για τη βάφτιση.

Πόσα όμως ξέρεις για τον πεντάχρονο διάδοχο του θρόνου που πάντα κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε του εμφάνιση;

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρίγκιπας George λατρεύει τους δεινοσαύρους – ο αγαπημένος του είναι ο Τυρρανόσαυρος Ρεξ- ενώ το ενδιαφέρον του τραβούν και τα ηφαίστεια. Οι αγαπημένες του ταινίες είναι Οι: Paddington, Ο βασιλιάς των λιονταριών και οι ταινίες Lego. Επίσης έχει και αγαπημένη τηλεοπτική παιδική εκπομπή, η οποία ονομάζεται Fireman Sam. Γνωρίζει λίγα Ισπανικά καθώς η νταντά του είναι Ισπανίδα, ενώ του αρέσει να τον πηγαίνουν βόλτες στα κοντινά στο παλάτι του Kensington μουσεία Επιστήμης και Φυσικής Ιστορίας. Ο 5χρονος πρίγκιπας ξέρει ήδη να κάνει ποδήλατο και μαθαίνει ιππασία, ενώ όταν τον αφήνουν του αρέσει να μαγειρεύει μαζί με την μητέρα του. Όσο για την ποδοσφαιρική ομάδα που υποστηρίζει, αυτή είναι η Aston Villa όπως και ο μπαμπάς του.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: Dominic Lipinski/Pool Photo via AP