CELEBRITIES

Ο Πέτρος Κωστόπουλος απαντά στα σχόλια που δέχτηκε για τη δήλωση ότι “ξεβλάχεψε την Ελλάδα”

Instagram/petroskostopoulos

Αν έχεις λογαριασμό στα social media, όλο και κάποιο post ή meme θα πέρασε και από το δικό σου feed με τον Πέτρο Κωστόπουλο τον οποίο, από προχτές, σχολιάζει όλο το ίντερνετ για τις ταπεινόφρονες δηλώσεις του.

Αναφερόμαστε φυσικά στο ότι, κατά τα λεγόμενά του, «με το lifestyle που προώθησε ξεβλάχεψε την Ελλάδα». 

Η δήλωση που κάνει το γύρο των media έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Αποκαλυπτικά και ήταν η απάντηση στην ερώτηση αν με το πρότυπο που προέβαλε μέσω των περιοδικών του έκανε κακό στη νεολαία της εποχής.

«Έκανα μόνο καλό! Πιστεύω ότι ξεβλάχεψα σε μεγάλο βαθμό ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού που εκείνη τη στιγμή έψαχνε την Ευρώπη», δήλωσε.

Σαν άλλος Σωκράτης που διάβρωσε την ηθική των νέων μπήκε στο στόχαστρο με την αλαζονική δήλωσή του. Κι επειδή κώνειο ήταν κομματάκι δύσκολο να βρουν τα ελληνικά social media, ξεκίνησε το ανελέητο τρολάρισμα, το τρελό «γλέντι» στο Twitter, αλλά και τα status με τις καταγγελτικές απόψεις κατά του περιβόητου κωστοπουλικού lifestyle.

Παρά τις προσπάθειες δαιμονοποίησης του εκείνος αντιμετώπισε τις αντιδράσεις με πολύ χιούμορ κι έτσι το βράδυ της Τετάρτης ανέβασε δύο stories με τα οποία απαντά σε όλους.

 

Φυσικά και θα ήταν καυστικός. Τι περίμενες;!

Kεντρική φωτογραφία: Instagram/petroskostopoulos