CELEBRITIES

Φαίη Σκορδά: Η πρώτη συνέντευξη μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας τράβηξαν χωριστούς δρόμους λίγο πριν την εκπνοή του 2016. Η κοινή ανακοίνωση του διαζυγίου ήταν λιτή. Δε θα είναι πια ζευγάρι αλλά θα έχουν στενή επικοινωνία για τα παιδιά τους που τόσο αγαπούν.

Η πρώτη συνέντευξη της παρουσιάστριας δίνεται στο περιοδικό You. Μετά από 6 χρόνια θα περάσει τις γιορτές χωρίς τον Γιώργο αλλά μαζί με τους γιους της στην ιδιαίτερη πατρίδα της το Κιλκίς. Τα Χριστούγεννα είναι από τις αγαπημένες της περιόδους.

”Γράφουμε γράμμα στον Άι Βασίλη αλλά προσπαθούμε να μην ταυτίζουμε την παρουσία του μόνο με τα δώρα. Τη στιγμή που γράφουμε τις επιθυμίες μας συζητάμε και πιο γενικά πράγματα, όπως το πόσο σημαντικό είναι οι άνθρωποι να έχουν υγεία και αγάπη ο ένας για τον άλλο. Και μετά ζητάμε το συγκεκριμένο παιχνίδι που θα πάρει ο καθένας.”

Για την αγάπη του κόσμου δηλώνει: ”Πάντα με συγκινεί. Αυτό που κάνω το αγαπώ πάρα πολύ αλλά τα συμπεράσματα πάντα για κάθε χρονιά είναι φρόνιμο να τα βγάζουμε στο τέλος, γιατί είναι ένας αγώνας που δίνουμε κάθε μέρα. Είμαστε πολύ δεμένη σαν ομάδα, το αγαπάμε αυτό που κάνουμε και χαιρόμαστε για τη στήριξη του κόσμου.”

Η Φαίη είναι έτοιμη για τις εκπλήξεις που θα φέρει το 2017; ”Γενικά είμαι αισιόδοξη από τη φύση μου. Στο τέλος κάθε χρονιάς λες άντε να φύγει και να έρθει η καινούρια, την οποία όλοι μας περιμένουμε και ελπίζουμε να είναι καλύτερη και διαφορετική. Πέρα από τις εκπλήξεις εγώ εύχομαι ο κόσμος να έχει υγεία. Είναι πολύ σημαντική η υγεία και το συνειδητοποιώ καθημερινά εδώ και ένα χρόνο. Ως πρέσβειρα του Make A Wish βρίσκομαι εκεί όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη και εγώ έγινα ακόμα πιο δυνατή.”