ΔΕΡΜΑ

Μοναδική εμπειρία φροντίδας και προστασίας με τη σειρά Memories του Noxzema

Οι γρήγοροι και απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας είναι εδώ και τώρα πιο πολύ από ποτέ, το σώμα και η επιδερμίδα μας χρειάζονται περιποίηση, προστασία και ενυδάτωση. Το Noxzema, ένα προϊόν συνυφασμένο με την αποτελεσματικότητα και τη φροντίδα, είναι εδώ για να καλύψει τις καθημερινές μας για αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή της ημέρας μας.

Ιδανική για τις ανάγκες της εποχής είναι η πολυαγαπημένη και κλασική πλέον σειρά Noxzema Memories, με διακριτικό άρωμα λουλουδιών, που αποπνέει φρεσκάδα και θηλυκότητα. Συνδυάστε τα αποσμητικά Noxzema Memories με το νέο αφρόλουτρο Noxzema Memories και απολαύστε μία ολοκληρωμένη αίσθηση ανανέωσης και προστασίας κάθε μέρα.

ΝΟΧΖΕΜΑ BATH CARE – MEMORIES CALMING

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα ζεστό μπάνιο με το αφρόλουτρο Noxzema Memories Calming για βαθύ, αποτελεσματικό καθαρισμό και αίσθηση ενυδάτωσης που διαρκεί. Η σύνθεσή του με DERMACARE VITAMIN COMPLEX, ένα ειδικό σύμπλεγμα ενυδατικών παραγόντων και βιταμινών, βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας και ελαστικότητας της επιδερμίδας, καθώς την καθαρίζει απαλά και δεν την ξηραίνει, αφήνοντάς την όμορφη και απαλή. Ο πλούσιος αφρός και το υπέροχο άρωμά του προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης στο μπάνιο.

ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΝΟΧΖΕΜΑ MEMORIES

Μετά το μπάνιο σας, διατηρήστε την αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας με το αποσμητικό Noxzema Memories! Με απαλό και θηλυκό άρωμα, αποτελεί την ιδανική λύση για αποτελεσματι  κή 48ωρη προστασία ενάντια στον ιδρώτα και την κακοσμία. Διατίθενται σε roll-on και spray για να ικανοποιούν τις ανάγκες όλων των γυναικών. Είναι δερματολογικά ελεγμένα, δε δημιουργούν ερεθισμούς και είναι φιλικά με την επιδερμίδα, ενώ διαθέτουν σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια.

H σειρά Memories του Noxzema αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για τις απαιτητικές ημέρες που έρχονται, προσφέροντας φρεσκάδα, προστασία, αλλά και μια όμορφη αίσθηση χαλάρωσης σε κάθε εφαρμογή! Απολαύστε το καθημερινό σας μπάνιο και κρατήστε το αποσμητικό στην τσάντα σας, για να ανανεώνετε την αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας, όποτε εσείς επιθυμείτε. Αφεθείτε στην διπλή απόλαυση και την ολοκληρωμένη φροντίδα που προσφέρει η σειρά Memories του Noxzema, κάθε μέρα!