DOVE

Μπορεί η μουσική να ενυδατώσει την επιδερμίδα σου περισσότερο;

Αν αυτές οι μουσικές λίστες δεν σου είναι ήδη γνωστές, μάθε τις τώρα. Κι αφού τις ακούσεις ξανά και ξανά, επίτρεψε  στο σώμα σου να λάμψει. Αφέσου στη στιγμή και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να αντεπεξέλθει στη φροντίδα που απαιτεί η εποχή και η ανάγκη της επιδερμίδας σου, προκειμένου να αποθεώσεις τις αισθήσεις σου. Η μουσική όταν συνδυαστεί με την ωραιότατη περιποίηση Dove Nourishing Secrets στο μπάνιο η επιδερμίδα όχι απλά ενυδατώνεται, αλλά έχει κι εντυπωσιακή λάμψη.

Γραφική θα γίνω πια, αλλά η μουσική σε συνδυασμό με το κατάλληλο/ενυδατικό/υπεραπαλό προϊόν περιποίησης Dove στο μπάνιο, μπορεί να σε τονώσει και να σε κάνει να λάμπεις στα αλήθεια! Η μουσική από τις λίστες Dove Nourishing Secrrets που σε ταξιδεύει σ’ άλλη γη και σ’ άλλα μέρη, μπορεί πραγματικά να έχει ευεργετικές ιδιότητες στη διάθεση αλλά και στο σώμα σου.

 

Βάλε στο repeat ξανά και ξανά τις 3 υπέροχες playlists του Spotify με μουσικές από Ιαπωνία, Ινδία και Μεξικό, ταίριαξε το αντίστοιχο αφρόλουτρο και γαλάκτωμα σώματος Dove και νιώσε τη διαφορά.

Διάλεξε την playlist από τη μαγική Ιαπωνία αν είσαι απ’ αυτά τα κορίτσια που μαγεύεται από τις ιστορίες των πιο φημισμένων γυναικών με τις πιο βελούδινες επιδερμίδες.  Η σειρά Glowing Ritual, με εκχύλισμα άνθους λωτού και γάλα ρυζιού θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου για τέλεια κι ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Αύξησε το volume της playlist από τη μακρινή Ινδία αν τρελαίνεσαι για το άρωμα της καρύδας και ξεσηκώνεις από πάντα μυστικά ομορφιάς. Η σειρά περιποίησης Restoring Ritual, με έλαιο καρύδας και γάλα αμυγδάλου θα πλημμυρίσει το μπάνιο σου με αρώματα και ιστορίες υπέροχων γυναικών.

Χρησιμοποίησε την τονωτική playlist που έρχεται από το Μεξικό αν αγαπάς οτιδήποτε που να περιέχει αβοκάντο και η επιδερμίδα σου θέλει οπωσδήποτε επανόρθωση. Η σειρά Invigorating Ritual, με έλαιο αβοκάντο και εκχύλισμα καλέντουλας είναι ταμάμ για όσα θες για μια αναζωογονητική αίσθηση σ’ όλο το σώμα. Προσωπικά είναι αυτή που ξεχωρίζω κι εγώ.

εις το επανιδείν με χαμόγελο