ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

10 εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα με αξεσουάρ μαλλιών

Launchmetrics Spotlight

Πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου την ημέρα του γάμου σου; Αυτή είναι μια από τις αμέτρητες ερωτήσεις, που τριγυρνάνε στο μυαλό σου, όσο κάνεις τις υπόλοιπες προετοιμασίες. Έχεις ετοιμάσει το bridal σύνολο (είτε είναι φόρεμα είτε κάποια άλλη επιλογή) και το μόνο που μένει είναι το beauty look.  Δεν υπάρχει προφανώς μία απάντηση. Οι επιλογές είναι πολλές και για όλα τα γούστα.

Υπάρχουν νυφικά χτενίσματα για κάθε τύπο μαλλιού. Αν, για παράδειγμα, έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε ένα κοντό καρέ ή σε ένα pixie κούρεμα δεν χρειάζεται να τα μακρύνεις για εκείνη την ημέρα. Τα αξεσουάρ μαλλιών μπαίνουν στα bridal beauty looks ανοίγοντας τον δρόμο για τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα. Φιόγκοι, κορδέλες, headpieces με πέρλες, μίνι πέπλα και φυσικά λουλούδια.

Η έμπνευση έρχεται κατευθείαν από τις bridal Fall 2024 και Spring 2025 συλλογές που παρουσίασαν οι οίκοι μόδας. Αν ετοιμάζεσαι να παντρευτείς, ακολουθούν, 10 νυφικά χτενίσματα με αξεσουάρ μαλλιών για να πάρεις έμπνευση.

10 εντυπωσιακά bridal χτενίσματα με αξεσουάρ μαλλιών

Τα φρέσκα λουλούδια είναι all time classic επιλογή. Δημιούργησε ένα μικρό στεφάνι με όσα σου αρέσουν ή εναλλακτικά μπορείς να προσθέσεις μερικά λουλούδια κατά μήκος του κεφαλιού. Για παράδειγμα, μπορείς να στολίσεις το κοντό καρέ με μερικά φρέσκα λουλούδια δεξιά και αριστερά και να ολοκληρώσεις αυτό το beauty look με ένα πέπλο με φιόγκο.

Atelier Bianca Fall 24/Launchmetrics Spotlight

Peter Langner SS25/Launchmetrics Spotlight

Οι φιόγκοι πρωταγωνίστησαν και στις bridal συλλογές. Τόσο πάνω στα νυφικά φορέματα, όσο και στα hairlooks μέσω ιδιαίτερων headpieces. Όπως στο παρακάτω.

Honor SS25/Launchmetrics Spotlight

Σε άλλα beauty looks στόλισαν bubble ponytails, ενώ σε άλλα δημιούργησαν ένα ρετρό χτένισμα με μισά μισά. Μια ωραία ιδέα, επίσης, είναι το χτένισμα με φιόγκο, που είδαμε στη bridal συλλογή του οίκου Giambattista Valli. Σε κάθε περίπτωση δίνουν πάντα ένα κομψό αποτέλεσμα.

Monique Lhuillier SS25/Launchmetrics Spotlight

Rueda SS25/Launchmetrics Spotlight

 

Giambattista Valli SS25/Launchmetrics Spotlight

Τα μίνι πέπλα έκαναν την εμφάνισή τους στις περισσότερες bridal συλλογές. Συγκριτικά με το παραδοσιακό μακρύ πέπλο προσφέρουν πρακτικότητα και ευελιξία. Δίνουν ένα πιο σύγχρονο αποτέλεσμα, ενώ μπορείς να δημιουργήσεις ένα custom piece, προσθέτοντας τις λεπτομέρειες, που σου αρέσουν. Με μαργαρίτες ή με μικρά πουά, όπως στα παρακάτω bridal beauty looks των οίκων Honor και Pronovias.

Honor SS25/Launchmetrics Spotlight

Το μαντήλι φορεμένο με τον παρακάτω τρόπο, που είδαμε στη συλλογή του οίκου Rueda, ανέδειξε το foklore στοιχείο με τον πιο ωραίο τρόπο. Το sleek χτένισμα έκανε τη διαφορά.

 

Rueda SS25/Launchmetrics Spotlight

Οι πέρλες με τη μορφή ενός headpiece θα στολίσουν άψογα τα κοντά μαλλιά σου.

Formoso S25/Launchmetrics Spotlight