FASHION SHOW

Το μακιγιάζ που ζηλέψαμε από τα catwalks του Λονδίνου

Το Λονδίνο φιλοξενεί την Εβδομάδα Μόδας και οι σχεδιαστές μαζί με τα μεγάλα brands έχουν βάλει τα δυνατά τους να εντυπωσιάσουν. Ωστόσο, χωρίς τα μαλλιά και το μακιγιάζ, τίποτε δεν θα ήταν το ίδιο, αφού αυτά είναι που ολοκληρώνουν ένα look.

Ας ασχοληθούμε με τo μακιγιάζ σε αυτό εδώ το post, αφού έχω κάτι πολύ ενδιαφέρον να σου δείξω και είμαι σίγουρη ότι θα το εκτιμήσεις. Έχεις καταλάβει ότι το χρώμα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα makeup trends και την επόμενη άνοιξη, ενώ τα metallics παραμένουν και κάνουν ακόμα πιο αισθητή την παρουσία τους. Ο συνδυασμός των δύο είναι το μακιγιάζ που παρουσίασε η makeup artist Lynsey Alexander στο catwalk του Topshop Unique στο Λονδίνο.

A post shared by Topshop (@topshop) on

 

Η Alexander επέλεξε να δώσει μία νεανική λάμψη με χρώμα στα μάτια, αφήνοντας το φρέσκο και φυσικό το υπόλοιπο πρόσωπο. Οι βασικές αποχρώσεις ήταν δύο: το ροζ και το πράσινο σε metallic υφές και τα μοντέλα επέλεξαν μόνα τους πιο χρώμα θα βάλουν.

 

To makeup του show έδινε την τελευταία glam πινελιά στο urban, underground ύφος που είχαν τα looks της συλλογής του Topshop Unique για την άνοιξη του 2018.

A post shared by Topshop (@topshop) on

Μπορείς να τα δοκιμάσεις από τώρα. Γιατί να περιμένεις μέχρι την επόμενη άνοιξη, αφού και το χειμώνα το χρώμα στο μακιγιάζ μπορεί να φορεθεί. Βρες την ιδανική απόχρωση για τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας σου και αναζήτησε ένα pigment που μπορεί να κάνει το μακιγιάζ σου λαμπερό από το πρωί (σε μικρότερη ποσότητα) μέχρι το βράδυ.

 

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP