NAIL ART

Nail inspo: Τα πιο παιχνιδιάρικα σχέδια για το επόμενο μανικιούρ σου

Αν συμμερίζεσαι την δική μου εμμονή φέτος με το nail art στο μανικιούρ, τότε σίγουρα θα είσαι ανοιχτή στο να κάνεις δοκιμές και να βάλεις αρκετό χρώμα στα νύχια σου. Και πολύ καλά θα κάνεις, αφού τα trends αυτό το καλοκαίρι σου δίνουν πολλούς λόγους να το τολμήσεις. Ακόμα και το πιο παιχνιδιάρικο nail art μπορεί να γίνει κομψό αν κάνεις τις σωστές επιλογές χρωμάτων.

Αν ψάχνεις τι θα κάνεις στα νύχια σου, εδώ σου έχω τις πιο ωραίες προτάσεις που θα σε καλύψουν όποιο κι αν είναι το γούστο σου. Άλλα πιο εκκεντρικά κι άλλα πιο ήπια, τα nail arts παρακάτω είναι σίγουρο ότι δεν θα σου περάσουν απαρατήρητα.

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on

Πέρασε τα μισά νύχια σου με ένα baby pink βερνίκι και κάνε πάνω του ένα μικρο αστεράκι. Φυσικά αν σου φαίνεται δύσκολο ή υπερβολικό, μπορείς να δοκιμάσεις κι άλλα γεωμετρικά σχέδια ή πιο αφηρημένα.

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

Το κόκκινο με το ροζ αυτή τη σεζόν έχουν δημιουργήσει ένα πολύ ωραίο χρωματικό ζευγάρι και θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις και στο μανικιούρ σου.

Το color-blocking με geometric αισθητική για να κάνεις εντύπωση με το μανικιούρ σου.

A post shared by Miss Pop (@misspopnails) on

Γι’ αυτό το tropical mani θα χρεαστείς μάλλον τη βοήθεια της nail artist αλλά αν το στηρίξεις σωστά με το υπόλοιπο στιλ σου, τότε πρέπει να το κάνεις.

Ακόμα ένας στιλάτος συνδυασμός που πρέπει να δοκιμάσεις τόσο στο outfit, όσο και στο μανικιούρ.

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on

Κι επειδή καλοκαίρι χωρίς ανανά δεν γίνεται, ορίστε μία ωραία ιδέα για ένα pineapple mani.