MAKEUP

12 beauty δώρα κάτω των 30 ευρώ για να μη βγεις εκτός budget αυτές τις γιορτές

Έφτασαν οι μέρες που θα ξεκουραστείς και θα χαλαρώσεις, που θα βγεις χωρίς να έχεις άγχος πως την επόμενη μέρα πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς για δουλειά, που θα δεις φίλους που δεν προλάβαινες να δεις τις καθημερινές, που θα κάνεις ό,τι (μα ό,τι) θέλεις, που θα φας όσο θέλεις (γιατί Χριστούγεννα και δίαιτα δεν πάνε μαζί), που θα ανταλλάξεις δώρα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Και όπου δώρα, με την πρώτη σημείωσε χαρά, με τη δεύτερη budget. Γιατί αν δεν έχεις budget, πώς;

 

Κι αν προσανατολίζεσαι στα δώρα ομορφιάς (για να διαβάζεις αυτό το άρθρο, πιστεύω πως ενδιαφέρεσαι άμεσα) έχω να σου πω πως δεν χρειάζεται να ξοδέψεις ένα μηνιάτικο. Γι αυτό το λόγο, συγκεντρώσαμε παρακάτω 10+2 τέλεια beauty δώρα με άκρως εορταστικό packaging ΚΑΤΩ από 30 ευρώ.

2 

The Body Shop Dial-A-Flavour Body Butter Collection: Το τέλειο δώρο αποκλειστικά για body butters lovers! Πέντε θρεπτικά body butters σε μία διπλά υπέροχη ιδέα για δώρο καθώς η συσκευασία του μετατρέπεται σε παιχνίδι (αρκεί να γυρίσεις τον τροχό). Μέσα θα βρεις τα: Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Butter 50ml, British Rose Instant Glow Body Butter 50ml, Strawberry Softening Body Butter 50ml, Mango Softening Body Butter 50ml και Shea Nourishing Body Butter 50ml.(26 €)

 

Winter Wonderland, Maxi coffret bain από τη Sephora Collection: Κρυμμένα μέσα σε ένα “χιονισμένο” packaging, θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για την πιο απολαυστική περιποίηση της επιδερμίδας σου: Ένα αφρόλουτρο που χαρίζει λάμψη και άρωμα στο μπάνιο, μία θρεπτική, βελούδινη κρέμα σώματος με απαλή και ελαφριά υφή σαν χιόνι, μια ενυδατική κρέμα χεριών, για χέρια ενυδατωμένα όλη μέρα, και ένα ακαταμάχητο αρωματικό σαπουνάκι για χρήση χωρίς περιορισμούς! Όλα με άρωμα άνθους βαμβακιού. (25,95 €)

 

MAC Snow Ball Lipstick στην απόχρωση Rouge En Snow:Το κόκκινο κραγιόν που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις αυτές τις γιορτές! Με τις μοντέρνες αποχρώσεις του σε μία ψυχρή ασημί, ματ και amplified εκδοχή θα σε κερδίσει με την πρώτη ματιά.(19.50€)

 

Too Faced, beauty cracker: Ένα cracker ομορφιάς που διαθέτει τα πιο διασκεδαστικά αλλά και top seller προϊόντα του brand:Μια αποκλειστική καρφίτσα της Too Faced, μια μάσκαρα Better Than Sex, ένα Melted υγρό μεταλλικό κραγιόν και μία βάση σκιάς ματιών Deluxe Shadow Insurance. (Θα το βρεις αποκλειστικά στο sephora.gr, 19,96 €)

 

Inglot, πούδρα για λάμψη AMC Multicolour System (Highlighting Powder): Μία παλέτα πέντε αποχρώσεων με απαλές χρωστικές ουσίες μαργαριταριού που προσδίδουν τέλεια, απαλή και ανάλαφρη λάμψη σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. (19,00€)

 

Molton Brown, Limited Edition Vintage With Elderflower Bath and Shower Gel:  Ένα εκπληκτικό Bath & Shower Gel με σύνθεση που περιέχει γκρέιπφρουτ, αρωματικό βέτιβερ και αγγλικό εκχυλίσματα λουλουδιών σε μία άκρως γιορτινή συσκεασία, όπως ξέρει να δημιουργεί κάθε χρόνο η Molton Brown! (25,20 €)

 

Apivita, Express Beauty Masks: Εμπνευσμένη από τη Μεσογειακή διατροφή, η σειρά Face Masks & Scrubs της Apivita προσφέρει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά στην επιδερμίδα και τα μαλλιά όπως φρούτα και λαχανικά της μεσογειακής γης. Το σετ περιλαμβάνει: το Express Beauty Gel Ήπιας Απολέπισης με βερύκοκο (2x8ml), την Express Beauty Μάσκα για Απαλό Καθαρισμό με ροζ άργιλο (2x8ml), την Express Beauty Μάσκα Ενυδάτωσης με αγγούρι (2x8ml), την Express Beauty Μάσκα Αναζωογόνησης & Λάμψης με ρόδι (2x8ml), την Express Beauty Μάσκα Μαλλιών Αναζωογόνησης & Λάμψης με πορτοκάλι (20ml) ενώ δώρο θα πάρεις την Express Beauty Μάσκα Ματιών για Μαύρους Κύκλους και Σακούλες με gingko biloba (2x2ml) αλλά και το συλλεκτικό νεσεσέρ. (15,20 €)

 

Urban Decay Ultimate Pair Duo – Big Bang (limited edition): Ένα εθιστικά υπέροχο σετ  της Urban Decay για μακιγιάζ χειλιών που διαρκεί και περιλαμβάνει το 24/7 Glide-On Lip Pencil και το Vice Lipstick στην Big Bang (ροζ μεταλλιζέ απόχρωση) . Χάρη στις αδιάβροχες, κρεμώδεις  συνθέσεις τους, το μολύβι και το κραγιόν εφαρμόζονται απαλά στα χείλη, δημιουργώντας ένα αδιάβροχο σταθερό φινίρισμα με ένα μόλις πέρασμα! (Θα το βρεις στο sephora.gr, 22,00 €)

 

YSL Beauty, Touche Éclat Dazzling Lights Edition: Το εμβληματικό στιλό λάμψης μεταμορφώνεται για αυτή την εορταστική περίοδο σε μία συλλεκτική έκδοση με τρία αστραφτερά πυροτεχνήματα να διακοσμούν την εξωτερική θήκη του. Ιδανικό για να  απαλλαγείς από σκιές και σημάδια κόπωσης στην περιοχή των ματιών, στο πηγουνιού, στο περίγραμμα των χειλιών και στις ακριανές πλευρές της μύτης.  (Θα το βρεις στο atticabeauty.gr,27,02€)

 

Avon, Αφρόλουτρο Bauble Κόκκινα Μούρα: Αν ψάχνεις το πιο γιορτινό χαλαρωτικό αφρόλουτρο μόλις το βρήκες! Το εκλεπτυσμένο, εορταστικό άρωμά του από κόκκινα μούρα θα σε ξεσηκώσει ακόμη και μέσα στο μπάνιο σου! (5,95 €)

 

Clinique Set Pop Ornament Eye: Η High Impact™ Mascara δημιουργεί απόλυτο όγκο σε κάθε βλεφαρίδα, ενώ το βαθύ, έντονο χρώμα προσθέτει ακόμα περισσότερη ένταση στο αποτέλεσμα. Παράλληλα, το Take The Day Off™ Cleansing Balm σε συσκευασία 15ml, είναι το απαλό καθαριστικό που απομακρύνει γρήγορα ακόμα και το πιο έντονο μακιγιάζ από μάτια και πρόσωπο.Kαθαρίζει απαλά και ξεπλένει εντελώς. Δεν αφήνει λιπαρότητα, δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. (15,00 €)

 

Estée Lauder Pure Color Love Lipstick (στην απόχρωση Luna Orchid): Διασκεδαστικό, τολμηρό και άκρως σαγηνευτικό κραγιόν από τη συλλογή Love σε μία super glam απόχρωση με θρεπτικά συστατικά που απαλύνουν και ενυδατώνουν τα χείλη ! (26,00€ )