BEAUTY

Black Friday: Μάθε πού θα βρεις τα αγαπημένα σου beauty προϊόντα με super έκπτωση

Black Friday κι αν είσαι beauty junkie on office όπως εγώ, όπου α) η μέρα με τις φανταστικές εκπτώσεις θα τη βρει στο γραφείο μέχρι αργά το απόγευμα και β) η ανανέωση του νεσεσέρ της δεν εξαρτάται από τις κλιματικές αλλαγές, το σημερινό καιρό, τις εποχές και τις τάσεις, παρά μόνο από τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο τις καθημερινές και το budget (αχ!), τότε αυτό το άρθρο σε αφορά. Γιατί, εκτός από τα καταστήματα όπου σίγουρα θα βρεις εκπληκτικές προσφορές σε beauty goodies, υπάρχει τρόπος να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου καλλυντικά, αρώματα ή προϊόντα περιποίησης χωρίς να χρειαστεί να κουνηθείς από το γραφείο σου, να αγχωθείς, να ταλαιπωρηθείς  ή να περιμένεις με τις ώρες στην ουρά.

Ναι, μιλάω για τα e-shops μερικών από των αγαπημένων μας beauty brands, που γιορτάζουν τη Black Friday και έχουν πολύ προνομιακές τιμές σε όλα όσα θα θέλαμε να αγοράσουμε. Εμείς, κάναμε την έρευνά μας και παρακάτω σου τα παραθέτουμε όλα συγκεντρωμένα.

Το καλύτερο; Σε πολλά από αυτά τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν ενώ οι προσφορές ισχύουν μέχρι και την Κυριακή, όπου θα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνεις τις αγορές σου με την ησυχία σου.

thebodyshop.gr: Θα βρεις τα αγαπημένα σου body butters (αν με ρωτάς τα λατρεύω), τις φανταστικές μάσκες αλλά και πάρα πολλά χριστουγεννιάτικα beauty gifts με έκπτωση έως και 25%. Η έκπτωση ισχύει σε όλα τα προϊόντα.

 

sephora.gr: Εδώ θα βρεις όλα τα αγαπημένα σου beauty brands (αρωμάτων, skincare, μακιγιάζ, μαλλιών όχι μόνο για εσένα αλλά και για τον καλό σου) με έκπτωση έως και 50% (Με δωρεάν μεταφορικά και με δυνατότητα αντικαταβολής)

 

esteelauder.gr: Το ολοκαίνουργιο eshop της Estee Lauder είναι εδώ και μας περιμένει με εκπτώσεις έως και 40% σε προϊόντα μακιγιάζ και αρώματα αλλά και 25% σε προϊόντα περιποίησης (Τσέκαρε τους ορούς Advanced Night Repair αλλά και τη συλλογή μακιγιάζ της Victoria Beckham)

lorealparis.gr: Μπορείς να αγοράσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα L’Oréal Paris ή αυτά που βρίσκονται σε μαύρη συσκευασία. με έκπτωση έως -40%! 

 

notos.gr: Εδώ μπορείς να βρεις με έκπτωση έως και 45% τα αγαπημένα σου προϊόντα ομορφιάς και αλλά και τα αρώματα με -40% και δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα.

 

maccosmetics.gr: H MAC γιορτάζει τη Black Friday και ναι αυτός είναι ένας λόγος για να γιορτάσεις κι εσλυ μαζί της, μιας και μπορείς να βρεις τα αγαπημένα σου κραγιόν, μολύβια, σκιές, παλέτες (και πολλά ακόμη) με έκπτωση έως και 30%! Plus: Μπορείς να λάβεις ένα αποκλειστικό beauty δείγμα με κάθε σου παραγγελία!

 

atticabeauty.gr: Εδώ θα βρεις τα αγαπημένα σου αρωματικά κεριά, καλλυντικά, κρέμες, αρώματα αλλά και πολλά beauty sets με έκπτωση έως και 50% και δωρεάν μεταφορικά.