CLINIQUE

H καλή ενυδάτωση είναι το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς

Μάλλον το'χεις ξανακούσει αυτό, αλλά εσύ ακόμη προσπαθείς να βγάλεις άκρη μεταξύ εκατοντάδων προϊόντων, που τονώνουν κι αναζωογονούν τις αισθήσεις. Ναι;

Θέλω να σου πω το εξής. Όταν με ρωτούν για το ένα και μόνο προϊόν περιποίησης που εμπιστεύομαι, αγαπώ και θεωρώ must-have για πιο λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα, είμαι κάπως απόλυτη: Η ενυδατική. Βλέπεις, την πιο πολύτιμη συμβουλή της δικής μου μαμάς την έχω υιοθετήσει προ πολλού!

 

Kι αν πρέπει τώρα να σου βάλω μια ενυδατική προσώπου στο μπάνιο σου, που να προσφέρει σούπερ ενυδάτωση και για πολλές – πολλές ώρες, θα σου απαντήσω αυθόρμητα και τελείως μηχανικά πια (γιατί την λατρεύω) Moisture Surge της Clinique.

(credits: instagram/clinique/@helloblushdarling)

Δοκίμασε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τη νέα Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator, που λατρεύει ήδη κάθε skin addict αυτού του μπιουτόκοσμου, προσφέρει μια ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ συνεχή ενυδάτωση για 72 ώρες, ακόμη κι αφού πλύνεις το προσώπό σου, αυτή εκεί παραμένει να “δουλεύει”, προσφέροντας την απαραίτητη υγρασία σε κάθε στρεσαρισμένη επιδερμίδα.

Και απ’ ό,τι μαθαίνω όλη αυτή τη μαγεία της την οφείλει στη ολοκαίνουργια, ανανεωμένη σύνθεσή της, που χρησιμοποιεί το υαλουρονικό οξύ για να προσφέρει μια άμεση αύξηση της υγρασίας, κατά 152% (κι όμως, ναι!), ενώ οι υγροσκοπικές ουσίες εισχωρούν κάπως βαθύτερα για ακόμη μεγαλύτερη ενυδάτωση, ώστε η επιδερμίδα να δείχνει γεμάτη και υπερδροσερή.

(credits: instagram/clinique/@seaglowandsun)

Σ’ άλλα φανταστικά, είναι κάπως λογικό πως αυτή η απλή ενυδατική είναι πράγματι μ ο ν α δ ι κ ή, καθώς έτσι απλά βελτιώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών αφυδάτωσης, την τραχύτητα και την αίσθηση τραβήγματος. Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να ξέρεις και την εκπληκτική τιμή της, που ξεκινάει από 19, 50 ευρώ (χειροκροτήματαααα).

 

πι.ες: Σου προτείνω να τη δοκιμάσεις asap (θα ξετρελαθείς) και να τη διατηρείς στο ψυγείο για ακόμη πιο υπερδροσερή αίσθηση, που θα λειτουργεί καθημερινά σαν ενυδατικό booster.

εις το επανιδείν (πάντα με χαμόγελο)