ΖΩΔΙΑ

4 συνδυασμοί ζωδίων που δεν ταιριάζουν, αλλά κάνουν καλό σεξ

Pexels

Το πιθανότερο είναι ότι σου έχει ήδη συμβεί. Γνωρίζεις κάποιον που δεν τον αντέχεις καθόλου. Δεν θα τον έκανες φίλο, δεν θα τον άντεχες αν ήσασταν συνάδελφοι και φυσικά δεν θα τον επέλεγες για σύντροφο.

Έλα όμως που υπάρχει μεταξύ σας ένα ασίγαστο πάθος Μία ερωτική χημεία που οδηγεί πάντα σε πολύ καλό σεξ. Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που κρατούν λίγο αλλά θα τις μνημονεύεις μετά από χρόνια. Αυτοί οι 4 ζωδιακοί συνδυασμοί λοιπόν δεν μπορούν να τα βρουν πουθενά. Εκτός αν μιλάμε για ερωτική χημεία.

Ταύρος- Σκορπιός

Τα ετερώνυμα έλκονται και εδώ κολλάει γάντι. Αν και μιλάμε για παντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, υπάρχει ένα κοινό στοιχείο. Διαισθάνονται την ερωτική χημεία και είναι αρκετά έντονη και στους δύο. Αν δεν υπάρξει βαθύ δέσιμο από την αρχή, η διάρκεια του πάθους θα είναι πολύ σύντομη. Αλλά θα είναι σίγουρα μνημειώδης.

Δίδυμοι- Ζυγός (μιλάμε για τρομερή ερωτική χημεία)

Μπορεί να είναι ζώδια του Αέρα, αλλά ας μην ξεγελιόμαστε. Ακριβώς αυτή τους η ομοιότητα στην ελαφρομυαλιά, τους κάνει αταίριαστους. Στην αρχή υπάρχει πάθος και χημεία, αλλά στην πορεία, ο καθένας είναι στον κόσμο του και δεν υπάρχει το στοιχείο της λογικής και της ψυχραιμίας στην επικοινωνία τους. Και χωρίζουν γρήγορα οι δρόμοι τους.

Καρκίνος- Κριός

Εδώ και αν μιλάμε για εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες. Ο περιπετειώδης και έντονος Κριός δεν μπορεί να κάνει υπομονή με τον ευαίσθητο και παραδοσιακό Καρκίνο. Και τούμπαλιν. Έχουν όμως καταπληκτική ερωτική χημεία και ζουν μεγάλα πάθη. Αλλά αν μιλάμε για σχέση και επικοινωνία, είναι η μέρα με τη νύχτα.

Ιχθύς- Ζυγός

Μάλλον είναι ο ζωδιακός συνδυασμός που έχει έστω και λίγα κοινά. Είναι και οι δύο άκρως ρομαντικοί και ευαίσθητοι. Ο Ζυγός όμως δυσκολεύεται να δώσει σε έναν Ιχθύ τη μονογαμία και τη δέσμευση που αναζητά. Το πιθανότερο είναι ότι θα περάσουν υπέροχα για λίγους μήνες και μετά θα βρουν αυτό που τους ταιριάζει σε όλα τα επίπεδα. Ή τα περισσότερα τουλάχιστον.