ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 2/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ήλιο κάνοντας τη μέρα ιδιαίτερα ευχάριστη για τη διάθεση και τις επαφές μας με τους άλλους. Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Κρόνο στους Ιχθύς είναι η κύρια όψη του Σαββάτου που στρέφει την προσοχή μας σε σοβαρές συζητήσεις, πρακτικές δράσεις ενώ είναι εξαιρετική όψη αν θέλουμε να κάνουμε λίστες τόσο για τα ψώνια και τις αγορές μας όσο και για τις εκκρεμότητες που έχουμε μέσα στο μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Ακολουθήστε το ένστικτό σας το Σάββατο γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε ενδιαφέροντα μονοπάτια με τη Σελήνη στον Λέοντα. Ο Ερμής από τον τομέα της καριέρας σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και σας ωθεί να ψάξετε πιο σοβαρά τα θέματα της καριέρας σας και της κατεύθυνσης της ζωή σας. Όμως το Σάββατο είναι και μέρα χαράς αν κανονίσετε κάποια έξοδο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζοντας θετικές όψεις το Σάββατο στρέφοντας την προσοχή σας στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που σχηματίζεται στη διάρκεια της μέρας αναζωογονεί το πνεύμα σας και σας ωθεί σε συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις ενώ δεν είναι απίθανο να ασχοληθείτε με ένα ταξίδι που θέλετε να πραγματοποιήσετε ή να δείτε λεπτομέρειες ενός σεμιναρίου ή ενός μελλοντικού επαγγελματικού βήματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο μια όψη που σας ωθεί σε σοβαρές συζητήσεις. Μπορεί να μην είναι μια διασκεδαστική όψη αλλά μπορεί να είναι ιδιαίτερα παραγωγική. Ακόμη είναι πιθανόν να συζητάτε μια επαγγελματική πρόταση αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και είναι πιθανόν κάποιο άτομο να σας ανοίγει ένα νέο ορίζοντα στη ζωή σας είτε γιατί θα σας δώσει κάποιες πληροφορίες, είτε γιατί μπορεί να σας προτείνει κάτι στα επαγγελματικά που σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πιο άνετη μέρα για σας και το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα έξοδα γιατί θα έχετε τάση για σπατάλες.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας που σχηματίζει ως επί τω πλείστων θετικές όψεις θα έχετε καλύτερη διάθεση και όρεξη για εξόδους και βόλτες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η όψη Ερμή – Κρόνου όμως απαιτεί μέσα σε όλα να δείτε και κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο ή να αξιοποιήσετε κάποιες ώρες της ημέρας για να δουλέψετε πάνω σε κάτι που μπορεί να είναι αποδοτικό για το πορτοφόλι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν και με τη Σελήνη στον Λέοντα η επιθυμία σας θα είναι να ξεκουραστείτε περισσότερο ή να μείνετε μόνοι σπίτι το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο ξεκάθαρα λέει ότι θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα μέσα στη μέρα αν κάνετε πλάνα μαζί με κάποιο άλλο άτομο είτε είναι ο σύντροφός σας είτε ένας φίλος.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο με το εξάγωνο του Ερμή προς τον Κρόνο είναι ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με τα θέματα του σπιτιού, να το περιποιηθείτε ή ακόμη και να το στολίσετε αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Από την άλλη είναι μια μέρα που μπορείτε να κλείσετε αρκετές εκκρεμότητες και σε επαγγελματικό επίπεδο χωρίς να χάσετε την καλή σας διάθεση. Το βράδυ προσφέρεται και για μια έξοδο με φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο είναι μια αρκετά θετική μέρα με την όψη του Ερμή προς τον Κρόνο να κυριαρχεί. Έτσι μπορεί να βρείτε τις κατάλληλες ισορροπίες ανάμεσα στις υποχρεώσεις σας και τις ώρες που θέλετε να διαθέσετε για να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. Σαφώς με τη Σελήνη στον Λέοντα τα επαγγελματικά είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου δείχνει ότι είστε αρκετά απορροφημένοι από τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας όπως είναι τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να βρεθείτε με ένα άτομο που μπορεί να σας συμβουλεύσει σωστά σε θέματα οικονομικών επενδύσεων ή αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σάββατο ο Ερμής από το ζώδιο σας συναντά σε όψη εξαγώνου τον Κρόνο και μια συζήτηση που θα κάνετε μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ψυχολογία αλλά και στον τρόπο που σκέφτεστε τα πράγματα. Καλή μέρα αν θέλετε να προχωρήσετε σε μια συμφωνία, σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή σημαντικές αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο βρίσκει τη Σελήνη στον Λέοντα και προσφέρεται για εξόδους και συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια καλή ιδέα που αν την αξιοποιήσετε να σας βοηθήσει οικονομικά ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Ερμής συναντά σε όψη εξαγώνου τον Κρόνο το Σάββατο επιτρέποντας σας να είστε ιδιαίτερα πειστικοί με τους άλλους χωρίς να το προσπαθείτε ιδιαίτερα. Έτσι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις που πιθανώς αποφεύγατε εδώ και καιρό. Η Σελήνη στον Λέοντα βέβαια παρά τις θετικές της όψεις δεν θα σας αφήσει πολλά περιθώρια ξενοιασιάς.