ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Δεκέμβριο

Pexels

Ο Δεκέμβριος μπορεί να είναι ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου, όμως αστρολογικά, δεν στερείται έντασης και δυσκολιών.

Ποια θα είναι τα 4 ζώδια που θα πιεστούν λίγο περισσότερο τον Δεκέμβριο; Η Άση Μπήλιου μέσα από το asibiliou.gr δίνει τις προβλέψεις της.

Δίδυμοι

Ο Δεκέμβριος σάς καλεί ξεκάθαρα να συνεργαστείτε με τους άλλους και να συμβιώσετε με αρμονία. Κάποιες φορές θα είναι πιο ζόρικα τα πράγματα αλλά Δίδυμοι είστε, θα καταφέρετε να βρείτε τρόπους να επιτύχετε το καλύτερο. Σαφώς μπορεί κάποιες στιγμές να νιώσετε δυσαρέσκεια, αλλά δεν είναι ανάγκη να τη δείχνετε δημόσια, π.χ. στη δουλειά σας. Η Νέα Σελήνη στις 13/12 μπορεί να φέρνει και μια πρόταση συνεργασίας, αλλά ας είστε συντηρητικοί σε αυτά που θα πιστέψετε. Μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς ο Άρης αυξάνει τις αντιπαραθέσεις, τα νεύρα, τον ανταγωνισμό και τα δράματα τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Η ένταση στις σχέσεις βαθαίνει καθώς ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία μετά τις 23/12 και μέχρι την 01/01/24 στον Τοξότη. Ο Ερμής βέβαια θα είναι ανάδρομος από τις 13/12 στον Αιγόκερω μέχρι τις 23/12 και θα σας ωθήσει να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας και στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μετά τις 04/12 στον Σκορπιό και θα φροντίζει κάπως την καθημερινότητα της δουλειάς σας μέχρι τις 29/12. Οι γιορτές είναι μια καλή αφορμή για να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να προσπαθήσετε να επιλύσετε όσα προβλήματα μπορεί να έχουν προκύψει το προηγούμενο διάστημα. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου σας ανοίγει την όρεξη για πολυτέλειες και δώρα, αλλά κρατήστε για καλό και για κακό τις αποδείξεις, γιατί μπορεί να μετανιώσετε μια αγορά λίγο αργότερα.

Παρθένος

Ο Δεκέμβριος είναι έντονος μήνας αλλά διαθέτει και προοπτικές αλλαγών για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, που ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών στη ζωή σας κυρίως στον τομέα που αφορά την οικογένεια και τις σχέσεις σας με ανθρώπους που αγαπάτε πολύ. Με κάποιο τρόπο κάποιοι από σας μπορεί να μπείτε στη διαδικασία μιας μετακόμισης ή ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια ανακαίνιση. Από την άλλη, καθώς ο Άρης μπορεί να φέρει στην επιφάνεια δυσκολίες ή αντιπαραθέσεις στο περιβάλλον του σπιτιού σας που χρειάζεται να τις αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο. Μέχρι τις 04/01/2024 μπορεί να νιώθετε λίγο πιο κυκλοθυμικοί, νευρικοί ή μπορεί ακόμη και απογοητευμένοι με κάποια πράγματα. Η Νέα Σελήνη στις 13/12 στον Τοξότη σας ωθεί να κάνετε κάποιες αλλαγές ή κάποιες κινήσεις που θα ωφελήσουν το σπίτι αλλά και την καριέρα σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή. Την 1η Δεκεμβρίου ο κυβερνήτης σας Ερμής, προχωρά στον Αιγόκερω φέρνοντας τα θέματα του έρωτα στο προσκήνιο. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω θα είναι βοηθητικός σε όλη τη γκάμα των σχέσεων σας και ειδικά μέχρι τις 10/12 θα υποστηρίξει και τα νέα σας πλάνα ή τις επιχειρηματικές σας δράσεις. Στις 27/12 έρχεται μια υπέροχη Πανσέληνος, που είναι εξαιρετικά κοινωνική για το ζώδιο σας. Στις 29/12 η Αφροδίτη προχωρά στον Τοξότη δημιουργώντας ένα πιο θερμό κλίμα στις οικογενειακές στιγμές. Ο Δεκέμβριος  μπορεί να μην είναι ο πιο χαλαρός μήνας, όμως προσφέρει αρκετά μαξιλαράκια για να εξισορροπήσει τις απαιτητικές του ημέρες.

Τοξότης

Ο μήνας των γενεθλίων σας, ο Δεκέμβριος, υπόσχεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών στη ζωή σας και να σας οδηγήσει σε μια καλύτερη εκδοχή της καθημερινότητας και των σχέσεών σας. Ο Δεκέμβριος όμως, σαφώς δεν είναι ένας εύκολος και χαλαρός μήνας. Αυστηρές προθεσμίες, μεγαλύτερος φόρτος εργασίας και κάποια έκτακτα περιστατικά στην καθημερινότητα σας, μπορεί να σας πιέζουν αρκετά. Η είσοδος του Ερμή την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Αιγόκερου θα στρέψει την προσοχή σας στα οικονομικά, αλλά μετά τις 13/12 που θα γυρίσει ανάδρομος μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα στο πορτοφόλι σας ή στις εμπορικές σας δοσοληψίες. Στις 13/12 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, ενισχύει την αυτοπεποίθηση σας και σας εμπνέει να κάνετε νέα ξεκινήματα. Όμως, μην κάνετε νέα και σημαντικά ξεκινήματα πριν την έλευση του 2024. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας αποκαλύπτει πολλές από τις παθογένειες σε μια σημαντική σχέση προσωπική ή επαγγελματική και σας δίνει την ευκαιρία να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα. Από τις 04/12 μέχρι τις 29/12 θα ενδιαφερθείτε για την προσωπική σας ανάπτυξη, τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, παρά για τα θέματα των ερωτικών σχέσεων. Η Πανσέληνος στις 27/12 έρχεται με έμφαση στο συναίσθημα και στις ωραίες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και την οικογένεια. Στο τέλος της χρονιάς ο κυβερνήτης σας Δίας θα σας βοηθήσει να σημειώσετε πρόοδο σε θέματα εργασίας και φροντίδας της φυσικής σας κατάστασης.

Ιχθύες

Μολονότι ο Δεκέμβριος είναι μήνας εορτών, για να καταφέρετε να χαλαρώσετε λίγο θα πρέπει να έχετε δουλέψει αρκετά εντατικά πριν. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης θα βρίσκεται στον Τοξότη στον τομέα της καριέρας και θα σας κάνει ακόμη πιο φιλόδοξους στα σχέδια σας και στους στόχους σας, και φυσικά θα ωθήσει την ενέργειά σας εκεί. Η Νέα Σελήνη στις 13/12 μπορεί να σας σοκάρει με κάποιες εξελίξεις στον τομέα της καριέρας και να σας οδηγήσει σε νέους δρόμους και κατευθύνσεις επαγγελματικά. Ακούστε τις προτάσεις που έχουν να σας κάνουν, αλλά κερδίστε χρόνο να απαντήσετε ώστε να έχετε ελέγξει διεξοδικά όλους τους όρους. Από τις 13/12 μέχρι τις 22/12 ανάδρομος ο Ερμής στον Αιγόκερω μέσα στον τομέα των φίλων, των συνεργατών και της συλλογικής δουλειάς μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς σε σχέσεις. Παιχνίδια δύναμης και εξουσίας μπορεί να παίζονται σε όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, σε όλη τη γκάμα των σχέσεων σας. Από τις 04/12 μέχρι τις 29/12 η Αφροδίτη στον Σκορπιό βοηθά να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, να κάνετε ένα ταξιδάκι και να περάσετε όμορφα. Προς την ίδια κατεύθυνση θα λειτουργήσει και η Πανσέληνος στις 27/12. Ο μήνας και η χρονιά κλείνουν με μια ελπίδα, καθώς ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στον Ταύρο και υπόσχεται να φέρει αισιοδοξία στη νέα χρονιά.