ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα γνωρίσουν τον έρωτα το 2024

Pexels

To 2024 θα φέρει μεγάλες αλλαγές στην προσωπική μας ζωή κι όπως συμβαίνει με κάθε νέα χρονιά, άλλα ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο κι άλλα λιγότερο.

Ποια θα είναι όμως τα 4 ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη εύνοια στα ερωτικά μέσα στο 2024; Το asibiliou.gr μας δίνει τις απαντήσεις.

Ταύρος

Τα 4 ζώδια που θα γνωρίσουν τον έρωτα το 2024 Pexels

Οι πρώτοι μήνες του 2024 θα είναι πολύ τυχεροί για εσάς αφού ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, θα εξακολουθεί να κινείται στο δικό σας ζώδιο έως τις 25/05 και μάλιστα σε ορθή πορεία. Ο Δίας όχι μόνο θα σας χαρίζει αυτοπεποίθηση, αλλά θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να έχετε μια αναπάντεχη εξέλιξη στα ερωτικά σας, ειδικά κοντά στις 20/04 όπου ο Δίας θα συναντήσει τον Ουρανό στο ζώδιο σας. Μια φλόγα μπορεί να αναζωπυρωθεί από το πουθενά, ενώ δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια έκπληξη από το ταίρι σας ή να πάρετε την απόφαση να απελευθερωθείτε από μια κατάσταση που σας περιορίζει. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε, καλό θα είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Μην διστάσετε να ρισκάρετε, αφού η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Επιπλέον, το εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα στις 23/05, είναι μια εξίσου θετική όψη για εσάς που μιλάει για έρωτα και ρομαντισμό, ειδικά αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Μπορεί ένα όνειρο σας να γίνει πραγματικότητα ή να κάνετε μια γνωριμία που θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρήκατε επιτέλους το ιδανικό ταίρι για εσάς.

Δίδυμοι

Έχετε έναν πολύ καλό λόγο να αισθάνεστε τυχεροί μέσα στο 2024, αφού από τις 25/05 ο Δίας θα περάσει στο δικό σας ζώδιο. Ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης θα σας βοηθήσει να πάρετε τα πάνω σας και θα σας κάνει πιο τολμηρούς και εξωστρεφείς. Όλη η υπόλοιπη χρονιά λοιπόν είναι δική σας και θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες σε επίπεδο σχέσεων. Εάν μέχρι τώρα διστάζατε να ρισκάρετε και να κάνετε κάποιο νέο ξεκίνημα, τώρα αυτό θα είναι πιο εύκολο για εσάς, αφού θα είστε οπλισμένοι με αυτοπεποίθηση και θετική διάθεση. Στις 02/06 το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα θα σας δώσει την ευκαιρία να πάτε ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σας. Ανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες και μπορεί να μπουν στην καθημερινότητα σας άνθρωποι που θα σας διδάξουν πολλά και θα μεταμορφώσουν με κάποιο τρόπο τη ζωή σας. Είναι πολύ πιθανό ένα ταξίδι να αλλάξει τη ζωή σας ή να παίξει κομβικό ρόλο για εσάς ένα άτομο από το εξωτερικό. Το σημαντικότερο μέσα σε αυτή τη χρονιά είναι να έχετε πίστη, να είστε ανοιχτοί στο καινούριο και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Τολμήστε λοιπόν να κάνετε το επόμενο βήμα και μη μένετε εγκλωβισμένοι σε σχέσεις που δεν σας δίνουν νόημα και δεν σας βοηθάνε να εξελιχθείτε.

Αιγόκερως

Με τον Δία να εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 25/05, οι πρώτοι μήνες του χρόνου θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστοι για εσάς στο ερωτικό κομμάτι. Το φλερτ και η διασκέδαση θα μπουν ξανά στη ζωή σας και θα νιώσετε πιο εξωστρεφείς, αυθόρμητοι και ζωντανοί. Η σύνοδος Δία-Ουρανού στις 20/04 μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη γνωριμία, μια εξομολόγηση από το πουθενά, έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή μια εξέλιξη που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το απροσδόκητο σας περιμένει στη γωνία, αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι μπορεί να αποκτήσετε έναν απόγονο ή να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Επιπλέον, το εξάγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα στις 23/05 ενισχύει τη ρομαντική διάθεση και σας βοηθάει να μαλακώσετε και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Να είστε σίγουροι ότι αν ανοίξετε την καρδιά σας, θα λάβετε πίσω την ανταπόκριση που ζητάτε από τους άλλους.

Υδροχόος

Το 2024 σας υποδέχεται με τον πιο ερωτικό τρόπο, αφού στις 22/02 ο Άρης και η Αφροδίτη θα συναντηθούν στο δικό σας ζώδιο. Οι δύο πλανήτες που σχετίζονται με τον έρωτα και τις σχέσεις υπόσχονται έντονα πάθη και ανεβασμένη ερωτική και σεξουαλική διάθεση. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, μια νέα γνωριμία που θα κάνετε θα σας ανεβάσει στα ύψη, ενώ δεν αποκλείεται να αναζωπυρωθεί η φλόγα μια ερωτικής ιστορίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εκπέμπετε μαγνητισμό και γοητεία και θα μπορέσετε να κατακτήσετε εύκολα το αντικείμενο του πόθου σας. Επιπλέον, από τις 25/05 ο Δίας θα εισέλθει στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων, μια θέση που σας ταιριάζει πολύ και ενεργοποιεί τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα είστε σε θέση να εκφράσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Θα νιώσετε την επιθυμία να διώξετε τα άγχη από την καθημερινότητα σας και θα μπει ξανά στη ζωή σας το φλερτ και η διασκέδαση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή τη χρονιά μπορεί να επισημοποιήσετε τη σχέση σας κατά το δεύτερο μισό του έτους ή να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε απόγονο. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερου του ζωδίου, το τρίγωνο που θα σχηματίσει o Δίας με τον Πλούτωνα στις αρχές Ιουνίου θα σας δώσει την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας και να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα σας, αφού θα νιώσετε ότι έχετε εσείς τον έλεγχο των καταστάσεων.