ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 9/7

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη 9 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα μπορεί να νιώθουμε κάπως πιο ανήσυχοι και ταραγμένοι τις πρωινές ώρες καθώς η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει απαιτητικές όψεις με τον Άρη και τον Ουρανό που βρίσκονται στο ζώδιο του Ταύρου. Με αυτές τις όψεις πρέπει να περιμένουμε ίσως και το πιο απίθανο σενάριο να συμβεί σήμερα. Ας είμαστε λοιπόν πιο ευέλικτοι και πιο επινοητικοί για να μην καταλήξουμε να γκρινιάζουμε. Στις 09:04 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 16:47 το απόγευμα που θα προχωρήσει στην Παρθένο. Ας κάνουμε λοιπόν αυτά που πρέπει σήμερα και ας προσπαθήσουμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σας ταιριάζει πολύ καλύτερα σήμερα και σας επιτρέπει να είστε λίγο πιο ευδιάθετοι. Τις πρωινές ώρες που σχηματίζει τετράγωνα με τον Άρη και τον Ουρανό προσέξτε περισσότερο τα έξοδα σας. Στη διάρκεια της φάσης κενής πορείας της Σελήνης που θα κρατήσει αρκετές ώρες από το πρωί στις 09:04 μέχρι τις 16:47 που θα προχωρήσει στην Παρθένο αποφύγετε νέα ξεκινήματα. Μια φιλική σχέση ή η σχέση με κάποιον συνεργάτη μπορεί να σας στενοχωρήσει ή να σας καταπιέσει. Θέματα που αφορούν στα παιδιά μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Προσέξτε πως εκφράζετε τα συναισθήματα σας. Από το απόγευμα κι έπειτα προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάπως πιο ασταθής παρά το σταθερό του ζωδίου που επισκέπτεται η Σελήνη είναι η σημερινή μέρα. Βλέπετε το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας τις πρωινές ώρες δημιουργεί μεγαλύτερη τάση για ανησυχία, άγχος αλλά και απρόοπτα μέσα στη μέρα σας είτε στο χώρο της οικογένειας είτε ακόμη και μέσα στο χώρο εργασίας. Tις απογευματινές ώρες θα καταφέρετε να είστε πιο συγκεντρωμένοι και να βγάλετε αρκετό όγκο υποχρεώσεων μολονότι δεν θα έχετε φοβερά κέφια.

ΔΙΔΥΜΟΙΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη από τον Λέοντα είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας. Όμως τις πρωινές ώρες που συναντά τον Ουρανό, τον κυβερνήτη του ξαφνικού και του απρόοπτου μπορεί να λάβετε ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα ή κάποιος μπορεί να σας δώσει μια πληροφορία που θα σας εκπλήξει και θα δρομολογήσει διαφορετικά το πλάνο της ημέρας σας. Προς το απόγευμα θα χρειαστεί να συγκεντρωθείτε σε κάποια επαγγελματικά θέματα και να δουλέψετε πιο σκληρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα φαίνεται ότι έχετε περισσότερα πρακτικά θέματα να επιλύσετε από αυτά που μπορείτε να παρακολουθήσετε κι αυτό σημαίνει ότι καλό θα ήταν να μην παραφορτώσετε το πρόγραμμα σας, γιατί ούτως ή άλλως η μέρα κρύβει εκπλήξεις και μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση που δεν την έχετε υπολογίσει από την αρχή της. Ακόμη σήμερα θα σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα. Οι απογευματινές είναι πιο παραγωγικές και άνετες ώρες και ευνοούν ιδιαίτερα την επικοινωνία και τις επαφές.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αλλά από τις 09:04 μέχρι τις 16:47 θα είναι σε φάση κενής πορείας, που σημαίνει ότι ίσως δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε σε αυτά που έχετε να φέρετε εις πέρας και η προσοχή σας θα είναι διασπασμένη. Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε το εδώ και τώρα μόνο και δείτε μακροπρόθεσμα την επαγγελματική σας πορεία και τους οικονομικούς σας στόχους. Από το απόγευμα θα είστε πιο ήρεμοι και πιο πρόθυμοι να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περίεργη από πλευράς διάθεσης η σημερινή μέρα, αλλά αυτό που μπορεί να σας εκνευρίσει περισσότερο είναι κάποιες προκλήσεις που δεν τις περιμένατε από άτομα στο χώρο εργασίας ή κάποια εμπόδια στην υλοποίηση των στόχων σας. Αυτό μπορεί να πυροδοτήσει την ανησυχία σας και μετά να γκρινιάζετε με το παραμικρό. Η σημερινή μέρα όμως δεν έρχεται με απαντήσεις. Ακόμη φροντίστε περισσότερο τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η έμφαση της σημερινής ημέρας είναι στον τομέα των συνεργατών, των φίλων και των στόχων σας. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό τις πρωινές ώρες ίσως δημιουργήσει κάποια ένταση ή απρόσμενες συμπεριφορές και εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς κι αυτό να σας ξενίσει ή και να νιώσετε κάποιου είδους απειλή. Δεν είναι ανάγκη ό,τι συμβαίνει γύρω σας να το παίρνετε προσωπικά σαν να απευθύνεται σε σας.  Ακόμη καλά θα κάνετε σήμερα να κρατήσετε ίσως κάποια ζητήματα μυστικά που αφορούν στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Με τη Σελήνη στην Παρθένο πιθανώς να υπάρχει μεγαλύτερο παρασκήνιο από το απόγευμα κι έπειτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα μέχρι το απόγευμα αλλά παρά την σταθερότητα της, το τετράγωνο με τον Ουρανό και η πολύωρη φάση κενής πορείας στην οποία θα εισέλθει στις 09:04 και θα κρατήσει μέχρι τις 16:47 την κάνει πιο ασταθή και απρόβλεπτη. Αυτό μπορεί να εκφραστεί στην καθημερινότητα σας με μια συμπεριφορά που δεν περιμένατε από κάποιο άτομο στη δουλειά ακόμη όμως και κάποιο άτομο από την οικογένεια σας. Ευτυχώς οι απογευματινές ώρες θα είναι πιο άνετες ενώ κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα βοηθήσει να αποφορτιστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας στο φιλικό σας περιβάλλον του Λέοντα, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σας και βοηθώντας σας να επιτύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Παρόλα αυτά η μέρα μπορεί να κρύβει κάποιες εκπλήξεις που σας βγάζουν εκτός προγράμματος.  Από την άλλη μόλις η Σελήνη προχωρήσει στην Παρθένο τις απογευματινές ώρες, μπορεί να φορτώσει το πρόγραμμα σας με υποχρεώσεις και ευθύνες που σας επιβαρύνουν. Προσπαθήστε να δείξετε ευελιξία και μην χάνετε τη διάθεσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας στον Λέοντα κι ενώ κανονικά είναι μια πιο θετική κι αισιόδοξη επιρροή, σήμερα εξαιτίας του τετραγώνου της με τον Ουρανό και της πολύωρης κενής πορείας της, μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα στο πρόγραμμα σας. Μπορεί ακόμη να διαπιστώσετε ότι ένας συνεργάτης σας ή και κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο έχουν ξαφνικά κάποια παράλογη απαίτηση από σας και να σας εκνευρίσουν. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο αλλά προσέξτε αυτή τη στιγμή τα έξοδα σας. Πολύ πιο άνετες κι ευχάριστες οι απογευματινές ώρες με τη Σελήνη στην Παρθένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντι σας μέχρι το απόγευμα δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση σε κάποιες σχέσεις, είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές. Η τελευταία της όψη θα είναι το τετράγωνο με τον Ουρανό το πρωί και μετά στις 09:04 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 16:47. Πιθανώς να υπάρχει μια αλλαγή στα σχέδια σας ξαφνική που δεν την είχατε υπολογίσει κι αυτό να δημιουργεί εκνευρισμό σε σας και τους συνεργάτες σας. Ή να υπάρχουν συμπεριφορές που σας ξαφνιάζουν ή είναι ασταθείς απέναντι σας. Οι απογευματινές ώρες είναι πιο ουδέτερες και έχουν έναν αέρα πρακτικότητας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα, γεμάτο υποχρεώσεις και ευθύνες κάποιες από τις οποίες μπορεί να μην τις είχατε υπολογίσει και να έρχονται με τη μορφή του επείγοντος να ταράξουν τα νερά της ημέρας. Η Σελήνη στον Λέοντα, μέσα στον τομέα της δουλειάς, αλλά και της υγείας σάς βάζει σε μια διαδικασία να δείτε πιο σοβαρά και τους δυο τομείς και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα. Τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη θα προχωρήσει στην Παρθένο, θα είστε αρκετά πιο πιεσμένοι.