ΖΩΔΙΑ

Ιούλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιούλιο 2024.

Ιούλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ο Ιούλιος είναι μήνας αλλαγών και μάλιστα από αυτές τις αλλαγές που μπορεί να μας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια στη ζωή μας, καθώς στο μέσον του δεσπόζει η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, μια συνθήκη που δίνει το προβάδισμα στα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Στις 02/07 ο Ερμής και στις 11/07 η Αφροδίτη αφήνουν τον ευαίσθητο και συναισθηματικό Καρκίνο και προχωρούν στον Λέοντα φέρνοντας περισσότερο πάθος τόσο στα λόγια όσο και στις συναισθηματικές μας εκδηλώσεις.

Η Νέα Σελήνη στις 06/07 στον Καρκίνο μας δίνει ευκαιρίες να σπείρουμε τους σπόρους της ασφάλειας στη ζωή μας. Ευνοεί ιδιαίτερα τα νέα ξεκινήματα και την αναθέρμανση των σχέσεων μας με τους ανθρώπους που απαρτίζουν το οικογενειακό και φιλικό μας περιβάλλον. Αντίθετα η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 21/07 είναι αρκετά απαιτητική, καθώς σχηματίζεται στην τελευταία μοίρα του ζωδίου και είναι πιθανόν να έρθουμε αντιμέτωποι με κάποιες χειριστικές συμπεριφορές στον χώρο της εργασίας μας. Στις 20/07 ο Άρης προχωρά στους Διδύμους και θα συμπορεύεται με τον Δία δίνοντας μια πιο ευχάριστη και επικοινωνιακή διάσταση στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Tα απρόοπτα, οι εκπλήξεις, η ένταση και οι ριζικές αλλαγές δεν θα λείψουν από τον μήνα Ιούλιο, αλλά σε σχέση με τον περσινό Ιούλιο θα είναι αρκετά πιο ευχάριστος καθώς η Αφροδίτη στον Λέοντα θα είναι ορθή και όχι ανάδρομη όπως πέρυσι.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Ιούλιο:

Κριός

Ο φετινός Ιούλιος δεν είναι σίγουρα ο ήρεμος, χαλαρός με τεμπέλικη καλοκαιρινή διάθεση μήνας που συνήθως περιμένουμε. Η Νέα Σελήνη στις 06/07 στον Καρκίνο θα στρέψει την προσοχή σας σε πιο σημαντικά πράγματα και δεν είναι απίθανο να ασχοληθείτε με το σπίτι ή ένα ακίνητο ή ακόμη και το εξοχικό σας. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε και μια χωροταξική αλλαγή, μια μετακόμιση ή αν έχετε εξοχικό να κανονίσετε να πηγαίνετε πιο συχνά ή και να εγκατασταθείτε για το υπόλοιπο καλοκαίρι. Με τον Ερμή από τις 02/07 και την Αφροδίτη από τις 11/07 στον Λέοντα στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα είστε πιο δημιουργικοί, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να το ρίξετε έξω, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να περάσετε καλά. Η ερωτική σας ζωή θα είναι στο επίκεντρο μέχρι το τέλος του μήνα. Στα πιο σημαντικά του μήνα η είσοδος του κυβερνήτη σας Άρη στις 20/07 στο ζώδιο των Διδύμων, θέση που θα κρατήσει για το υπόλοιπο του καλοκαιριού και μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Η Πανσέληνος στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω στις 21/07 αφορά κυρίως τον τομέα της καριέρας και εξ αντανακλάσεως μπορεί να επηρεάσει και τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου. Από τις 22/07 που περνά κι ο Ήλιος στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα και μέσα στον τομέα της χαράς, του έρωτα, των φλερτ, της διασκέδασης και των διακοπών το μυαλό σας θα είναι στη χαλάρωση, στις διακοπές αλλά και στις ερωτικές σας σχέσεις.

Ιούνιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Εκπροσωπείτε ίσως το πιο σταθερό από όλα τα ζώδια, ειδικά αν είστε αυθεντικός εκπρόσωπος του ζωδίου και δεν έχετε πολλούς πλανήτες στα διπλανά των Διδύμων ή του Κριού, και το να αλλάξετε κατεύθυνση ή να κινηθείτε με ένα διαφορετικό τρόπο στην καθημερινότητα σας δεν σας είναι καθόλου εύκολο. Η παραμονή του Άρη στο ζώδιο σας μέχρι τις 20 Ιουλίου, που θα περάσει στους Διδύμους, δείχνει ότι μεγάλο μέρος και του νέου μήνα οι ρυθμοί δε θα πέσουν και τα απρόοπτα καραδοκούν. Στις 02/07 ο Ερμής και στις 11/07 η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα προχωρήσουν στον Λέοντα μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και μπορεί να σας ανοίξουν την όρεξη να ξοδέψετε κάποια χρήματα προκειμένου να αναβαθμίσετε την κατοικία σας. Όμως μη φορτώσετε κάρτες και κάνετε αναίτια έξοδα. Στον μήνα αυτό τα βοηθητικά στοιχεία θα είναι η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι τις 11/07, η Νέα Σελήνη στις 06/07 και τις τελευταίες ημέρες η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 06/07 ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των συμφωνιών. Τώρα μπορείτε να εκφράσετε καλύτερα τις σκέψεις, τις ιδέες σας κι αυτά που νιώθετε. Η Πανσέληνος στις 21/07 στον Αιγόκερω σας προτρέπει να δείτε τη μεγάλη εικόνα και να εστιάσετε πιο πολύ στο μέλλον παρά στο παρόν. Ιδιαίτερα σημαντικό μέχρι τις 20/07 να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας, αλλά και τις σχέσεις, καθώς ο Άρης σας κάνει πιο βιαστικούς και νευρικούς μερικές φορές.

Δίδυμοι

Ο Ιούλιος στο σύνολο του είναι ένας σχετικά ευχάριστος και παραγωγικός μήνας, μολονότι κάποιες στιγμές θα σας φανεί και αρκετά κουραστικός κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς αυξάνει τα επίπεδα του στρες. Στις 15/07 μάλιστα θα συναντήσει τον Ουρανό. Με την όψη αυτή ενδεχομένως να σας αποκαλυφθούν και κάποια μυστικά ή να μάθετε κάποια πληροφορία που μπορεί να σας αναστατώσει. Γενικότερα μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι ή να είστε πιο συναισθηματικοί κοντά στο μέσον του μήνα. Μετά τις 11/07 που η Αφροδίτη θα περάσει στον Λέοντα θα νιώθετε πιο έντονα την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με φίλους, να γνωρίσετε νέο κόσμο, να ταξιδέψετε, να φλερτάρετε. Το πιο σημαντικό νέο του Ιουλίου είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας στις 20/07 μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Στις 21/07 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να σας ζορίσει σε ένα οικονομικό ζήτημα. Μπορεί να προκύπτει ένα μεγάλο έξοδο ή τα οικονομικά να είναι αιτία αντιπαραθέσεων στη δουλειά. Με τον κυβερνήτη σας Ερμή στην Παρθένο από τις 26/07 θα θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τις προσωπικές σας υποθέσεις, με τα οικογενειακά σας θέματα, το σπίτι σας.

Ιούλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι εδώ και μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτε να σας χαλάσει τη διάθεση. Στο ξεκίνημα του ο Ερμής θα εγκαταλείψει το ζώδιο σας στις 02/07 προχωρώντας στον Λέοντα και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα οικονομικά. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 06/07 στο ζώδιο σας δείχνει ότι ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών στη ζωή σας. Στον τομέα αυτό θα συναντηθούν Άρης και Ουρανός στις 15/07, μια όψη που δημιουργεί κλυδωνισμούς, αστάθεια και απρόοπτα στα παραπάνω θέματα. Στις 20 Ιουλίου ο Άρης αποχωρεί από τον Ταύρο και εισέρχεται στους Διδύμους. Στις 21/07 σχηματίζεται η δεύτερη Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου αυτό το καλοκαίρι. Πρόκειται για μια Πανσέληνο που σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε πώς θέλετε να σας συμπεριφέρονται οι άλλοι και να δείτε πόσο αφοσιωμένοι είναι απέναντι σας. Τα γενέθλια σας τελειώνουν στις 22/07 που ο Ήλιος περνά στον Λέοντα κι εκεί ξεκινά το πιο ξένοιαστο κομμάτι του φετινού καλοκαιριού. Λίγες μέρες αργότερα ο Ερμής προχωρά στην Παρθένο. Εκδρομές, διακοπές, ταξίδια έστω και κοντινά για να αλλάζετε παραστάσεις ευνοούνται ιδιαίτερα.

Λέων

«Όλα για την καριέρα» είναι το μότο του Ιουλίου για το ζώδιο σας κι εκεί φαίνεται να παίζονται πολλά και διαφορετικά σενάρια στη διάρκεια του. Ειδικά κοντά στις 15/07 που σχηματίζεται η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό που λαμβάνει χώρα στον τομέα της καριέρας. Ο Άρης θα παραμείνει σε αυτόν τον τομέα στον Ταύρο μέχρι τις 20 Ιουλίου, δίνοντας ώθηση από τη μια στα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά από την άλλη δημιουργώντας μεγαλύτερη ρευστότητα. Πιθανώς να χρειαστεί να φτάσουμε στο τέλος του μήνα για να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα πού οδεύει το πράγμα. Μέσα στον μήνα αυτό καλά θα κάνετε να αποφύγετε περιττά έξοδα, γιατί ούτως ή άλλως θα είναι αρκετά επιβαρυμένος ειδικά όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του. Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 06/07 θα έχετε την ευκαιρία να αφήσετε πίσω σας τα δράματα και τις κορώνες. Η Πανσέληνος στις 21/07 μπορεί να φέρει κάποιες εξελίξεις σε επίπεδο επαγγελματικό ή μπορεί να υπάρχουν θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση που πρέπει να φροντίσετε περισσότερο. Στις 20/07 ο Άρης θα σταματήσει την πολιορκία προς το ζώδιο σας και θα περάσει στους φιλικούς σας Διδύμους. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου στις κοινωνικές και φιλικές σας σχέσεις, αλλά και στα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας. Με τη διέλευση αυτή μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα σιγουρευτείτε ποιος πραγματικά είναι φίλος σας και ποιοι άνθρωποι γενικώς είναι στο πλευρό σας. Τα γενέθλια σας φέτος ξεκινούν στις 22/07 κι η επιστροφή του κυβερνήτη σας Ήλιου στο ζώδιο σας σάς αναζωογονεί. 

Ιούλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο

Ο Ιούλιος μολονότι δεν είναι ο πιο ήπιος μήνας του καλοκαιριού, για σας δε θα είναι τόσο απαιτητικός όσο για άλλα ζώδια. Στις 06/07 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας και σας ενθαρρύνει να γίνετε λίγο πιο κοινωνικοί, να αναθερμάνετε σχέσεις με φίλους και συνεργάτες και να εστιάσετε περισσότερο στους στόχους σας. Καθώς ο Ερμής στις 02/07 και η Αφροδίτη στις 11/07 προχωρούν στον Λέοντα θα νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε. Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο στον 9ο Ηλιακό σας οίκο στις 15/07 με κάποιο τρόπο ταρακουνά ίσως τις πεποιθήσεις σας και την κοσμοθεωρία σας. Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους στις 20/07 θα αλλάξει πολλά από τα δεδομένα σας μέσα στο καλοκαίρι αυτό κυρίως σε θέματα που άπτονται της καριέρας αλλά και της οικογένειας. Στις 21/07 έχουμε το σχηματισμό μιας δύστροπης Πανσελήνου που επηρεάζει περισσότερο την επικαιρότητα παγκοσμίως και λιγότερο τα προσωπικά σας δεδομένα. Η Πανσέληνος αυτή σχηματίζεται στο τέλος του Αιγόκερω και είναι η δεύτερη Πανσέληνος στο ίδιο ζώδιο αυτό το καλοκαίρι. Η είσοδος του Ήλιου στις 22/07 στον Λέοντα θα εντείνει τις τάσεις φυγής και θα σας προδιαθέσει θετικά για διακοπές ή έστω κάποια τριήμερα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας στις 26/07 θα αναζωογονήσει το πνεύμα σας και θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε τον επόμενο στόχο σας.

Ζυγός

Στο ξεκίνημα του Ιουλίου το πιθανότερο είναι ότι νιώθετε περισσότερο άγχος για όλα αυτά που έχουν προηγηθεί τον Ιούνιο είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά σας και ακόμη κι αν ξεκινά η άδεια σας στο μυαλό σας παίζει ακόμη η αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι παρακάτω. Στις 06/07 έρχεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που στρέφει την προσοχή σας στον τομέα της καριέρας και εξ αντανακλάσεως και του σπιτιού. Στις 11/07 και στις 12/07 αποφύγετε άτομα που σας ζηλεύουν, που σας βλέπουν περίεργα και σας απομυζούν την ενέργεια σας. Δε θέλετε άλλα βαμπίρ στη ζωή σας με την αντίθεση της Αφροδίτης προς τον Πλούτωνα. Ο Ερμής από τις 02/07 και η Αφροδίτη από τις 11/07 θα συμπορεύονται στον Λέοντα δίνοντας σας πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά και να ανοίξετε τον φιλικό σας κύκλο. Στις 20/07 έχουμε την πιο σοβαρή πλανητική αλλαγή καθώς ο Άρης προχωρά στους Διδύμους, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Σε αυτό το ζώδιο ο Άρης θα είναι συμπαραστάτης και βοηθός σας στα δύσκολα. Όσο βέβαια κι αν σας ενθουσιάζουν οι προοπτικές των επαγγελματικών, η Πανσέληνος στις 21/07 σας υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να παραμελείτε την προσωπική σας ζωή, την οικογένεια και το σπίτι. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο στις 26/07 σας καλεί να φροντίσετε την υγεία σας να μην σπαταλάτε την ενέργεια σας και να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στο ένστικτό σας παρά στις φωνές γύρω σας.

Σκορπιός

Ο Ιούλιος φιλοξενεί στο μέσον του τη σύνοδο Άρη-Ουρανού στον Ταύρο, φέρνοντας απρόοπτα ή αλλαγές στις σχέσεις, νέες και ξαφνικές γνωριμίες ή και αλλαγή κάποιων δεδομένων σας στα θέματα μιας συνεργασίας. Η Αφροδίτη μέχρι τις 11/07 στον Καρκίνο θα είναι βοηθητική αν μέσα σε όλα σχεδιάζετε να κάνετε και κάποιο ταξίδι ή διακοπές. Ο Άρης στον Ταύρο, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 20/07, δημιουργεί όμως και το κίνητρο να επιδιώξετε πιο παθιασμένες σχέσεις σε ερωτικό επίπεδο και πιο ενθουσιώδεις συνεργασίες. Η Πανσέληνος στις 21/07 σας κάνει πιο εκφραστικούς στο συναίσθημα σας, όμως μπορεί να φέρει και κάποια ειλικρινά, αλλά πικρά λόγια. Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να είστε πειθαρχημένοι με τα οικονομικά είναι η είσοδος του Άρη στους Διδύμους στις 20/07. Ο πιο σημαντικός τομέας για αρκετούς μήνες θα είναι ο οικονομικός, που ούτως ή άλλως είναι από μόνος του προτεραιότητα όταν είσαι Σκορπιός ή έχεις ωροσκόπο σε αυτό το ζώδιο.

Ιούλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη

Στο ξεκίνημα του Ιουλίου μπορεί να νιώθετε πιο κουρασμένοι, αποδιοργανωμένοι κάπως ή να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση στο μυαλό σας σε θέματα επαγγελματικά ή οικογενειακά. Στις 06/07 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο στον Καρκίνο που αφορά τα οικονομικά αλλά και τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Με αυτή τη Νέα Σελήνη καλείστε να βρείτε το θάρρος και την πίστη να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που πλέον δεν σας εξυπηρετούν πουθενά. Ο Άρης μέχρι τις 20/07 στο ζώδιο του Ταύρου θα κάνει προτεραιότητα τον τομέα της εργασίας, των καθημερινών σας ρουτινών αλλά και της υγείας και φυσικής κατάστασης. Στις 15/07 θα κορυφωθεί μάλιστα η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό που επηρεάζει πιο πολύ τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Στις 20/07 έρχεται μια κομβική στιγμή για όλα τα μεταβλητά ζώδια, άρα και για το δικό σας, καθώς ο Άρης προχωρά στους Διδύμους, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Στις 21/07 όλα δείχνουν στον καυτό τομέα των οικονομικών και αναφέρομαι τόσο στις όψεις όσο και στην Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 21/07. Στις 26/07 ο Ερμής προχωρά στην Παρθένο. Σε αυτό το ζώδιο θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στις 05/08. Θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά ή μια συνεργασία μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο.

Αιγόκερως

Μετά από ένα αρκετά κυκλοθυμικό Ιούνιο με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην καθημερινότητα σας, έρχεται ο Ιούλιος που σας προσφέρει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, σχέσεις και ξεκινήματα. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 06/07 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στη ζωή σας. Ο Ερμής από τον Λέοντα μετά τις 02/07 και η Αφροδίτη μετά τις 11/07 στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας και των βαθύτερων συναισθημάτων σας. Μέχρι τις 20/07 ο Άρης θα βρίσκεται σε ένα υποστηρικτικό και βοηθητικό προς το δικό σας ζώδιο τον Ταύρο και θα ευνοεί ιδιαίτερα και την ερωτική σας ζωή. Η σύνοδος του με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 15/07 δείχνει ότι οι αλλαγές και τα απρόοπτα δεν τελειώνουν. Στα σημαντικά νέα του Ιουλίου συμπεριλαμβάνεται και η είσοδος του Άρη στους Διδύμους στις 20/07, μια θέση που θα κρατήσει μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Εδώ ο Άρης προχωρά μέσα στον τομέα της εργασίας, των ρουτινών της καθημερινότητας σας και της υγείας και φυσικής κατάστασης. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 21/07 ρίχνει πάνω σας τα κοσμικά φώτα και σας φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων. Αυτή είναι πραγματικά μια πολύ δυνατή στιγμή του Ιουλίου και μάλιστα κάποιοι ίσως λάβετε επιβράβευση για τους κόπους και τις θυσίες που κάνατε τα προηγούμενα χρόνια. Στις 26/07 ο Ερμής παίρνει θέση στην φιλική σας Παρθένο και μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντες σας τόσο σε θέματα σπουδών όσο και δουλειάς. 

Υδροχόος

Ο Ιούλιος στο πρώτο μέρος του, είναι μια συνέχεια των επιρροών του Ιουνίου, που με κάποιο τρόπο κλιμακώνονται ιδιαίτερα κοντά στο μέσον του μήνα με τη σύνοδο Άρη-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου. Βέβαια το πιο έντονο διάστημα είναι κοντά στις 15/07 και μετά τα πράγματα θα χαλαρώσουν. Μια καλύτερη κατάσταση θα ξεκινήσει μετά τη Νέα Σελήνη στις 06/07 στον Καρκίνο που λαμβάνει χώρα μέσα στον 6ο οίκο της δουλειάς, της καθημερινότητας και της φυσικής κατάστασης και υγείας. Η Αφροδίτη από τις 11/07 θα σας παρέχει τη γλυκιά της στήριξη και στον ερωτικό τομέα, αυξάνοντας τις πιθανότητες να κάνετε νέες γνωριμίες αν είστε μόνοι ή να περάσετε όμορφα με τον-η σύντροφό σας αν είστε δεσμευμένοι. Αν είστε μόνες-οι η είσοδος του Άρη στους Διδύμους μετά τις 20/07, μια διέλευση που θα κρατήσει μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, θα ξυπνήσει μέσα σας την ανάγκη να ερωτευθείτε. Ο Άρης από αυτή τη θέση θα σας ευνοεί περισσότερο και θα σας στηρίζει σθεναρά και στα επιχειρηματικά σας σχέδια. Η Πανσέληνος στις 21/07 στον Αιγόκερω μπορεί να σημάνει το τέλος μιας δουλειάς ή και μιας σχέσης που βλέπετε ότι δεν εξελίσσεται ικανοποιητικά και δηλητηριάζει την καλή σας διάθεση. Μπαίνοντας στις 22/07 ο Ήλιος στον τομέα των σχέσεων θα νιώσετε πιο έτοιμοι να δεσμευτείτε είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Τα οικονομικά θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν φυσικά με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο από τις 26/07. 

Ιχθύες

Αν περιμένετε ένα χαλαρό μήνα, τότε ο Ιούλιος γρήγορα θα σας απογοητεύσει γιατί δεν θα είναι καθόλου έτσι. Με τον Ερμή από τις 02/07, την Αφροδίτη από τις 11/07 και τον Ήλιο από τις 22/07 στον Λέοντα ένα μεγάλο μέρος της σκέψης και της προσοχής σας θα απορροφά ο τομέας της εργασίας. Μέχρι τις 11/07 ευνοούνται ιδιαίτερα τα φλερτ, οι γνωριμίες, οι έξοδοι. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα σας υποστηρίζει σθεναρά ο Άρης από τον Ταύρο κάνοντας ιδιαίτερα ζωηρές τις επαφές σας. Στις 15/07 έχουμε τη σύνοδο του Άρη με τον Ουρανό μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των ταξιδιών, των μετακινήσεων. Και πάμε τώρα στο μεγάλο κεφάλαιο που ανοίγει ο Ιούλιος για όλα τα μεταβλητά ζώδια. Αναφέρομαι στην είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 20/07, μια θέση που θα κρατήσει ο πολεμοχαρής πλανήτης μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα η επιρροή του Άρη θα είναι κόντρα προς το ζώδιο σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε όλα τα επίπεδα ξεκινώντας από την υγεία, τις σχέσεις, αλλά και τα θέματα της εργασίας και του σπιτιού. Η Πανσέληνος στις 21/07 στο ζώδιο του Αιγόκερω, σας καλεί να ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας ζωή. Στις 26/07 ο Ερμής θα πάρει θέση απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και θα μπορείτε πιο εύκολα να πείσετε με διάλογο τους άλλους γι’ αυτά που θέλετε ακόμη και τους πιο δύσκολους.