ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 8-14/7/24

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 8-14/7/24. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Μια εβδομάδα πλούσια σε όψεις ξεδιπλώνεται μπροστά μας, με κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη που όχι μόνο συμμετέχει στις όψεις αλλά αλλάζει και ζωδιακό περιβάλλον, καθώς στις 11/07 προχωρά στο ζώδιο του Λέοντα, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 05/08. Τη Δευτέρα 08/07 σχηματίζεται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που δημιουργεί έντονους ερωτικούς κραδασμούς.

Στις 11/07 η Αφροδίτη που βρίσκεται ακόμη στον Καρκίνο θα σχηματίσει μια γλυκιά όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, ευνοώντας την έκφραση των συναισθημάτων μας, τα ταξίδια, την επαφή μας με το υγρό στοιχείο. Την ίδια μέρα ο Ήλιος από τον Καρκίνο θα συναντήσει σε όψη τριγώνου τον Κρόνο, μια ιδιαίτερα παραγωγική και αποτελεσματική όψη για να αναλάβουμε δράση. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα και ξυπνάει μέσα μας την ανάγκη διασκέδασης, έρωτα, πάθους, ομορφιάς, απολαύσεων.

Στις 12/07 σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, μια όψη που δείχνει έντονα και ταραχώδη συναισθήματα στον έρωτα, παιχνίδια δύναμης και εξουσίας στις σχέσεις, θέματα εμπιστοσύνης, καχυποψία, αίσθημα προδοσίας ή απώλειας και οικονομικά προβλήματα. Την Κυριακή 14/07 σχηματίζεται το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό που θα στρέψει την προσοχή μας στις σχέσεις μας, διαπροσωπικές κι επαγγελματικές, οδηγώντας μας να κάνουμε ακόμη και τις πιο δυσάρεστες συζητήσεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν την οικογένεια ή το σπίτι. Την ίδια μέρα οι θετικές όψεις του Ερμή μπορεί να βοηθήσουν να βρείτε τον τρόπο να κάνετε κάποιο χόμπι ή ένα ταλέντο σας πηγή εσόδων αν το αξιοποιήσετε. Στις 11/07 η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια ιδιαίτερα τρυφερή και συναισθηματική όψη που σας κάνει πιο ευαίσθητους απέναντι στους άλλους αλλά και πιο δημιουργικούς. Την ίδια μέρα ο Ήλιος από τον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο. Έτσι μπορεί να νιώθετε αρκετά πιο κουρασμένοι, αλλά και πιθανώς αρκετά μπερδεμένοι σε αυτή τη φάση. Η Αφροδίτη περνώντας στο ζώδιο του Λέοντα την ίδια μέρα θα αλλάξει τη διάθεση σας προς το καλύτερο και θα δημιουργήσει θετικότερο κλίμα στις σχέσεις και κυρίως στην ερωτική σας ζωή. Την επόμενη μέρα, στις 12/07, η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα που μπορεί να σας ζορίσει περισσότερο. Οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας στρέφει την προσοχή σας σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών αλλά είναι αρκετά ήπιες.

Ταύρος

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, μπορεί να φέρει κάποιες θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σας ή ευκαιρίες νέων γνωριμιών και διεύρυνσης του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου. Στις 11/07, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτή είναι μια εξαιρετική όψη αν σκέφτεστε να ταξιδέψετε, για να απολαύσετε μια έξοδο, να δείξετε τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας. Προσέξτε μόνο τις εξιδανικεύσεις. Την ίδια μέρα έχουμε την είσοδο του κυβερνήτη του ζωδίου σας, της Αφροδίτης, στον Λέοντα μέσα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Από δω και κάτω φαίνεται ότι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις φροντίδες απέναντι στην οικογένεια ή το σπίτι σας. Με το που μπαίνει στον Λέοντα η Αφροδίτη την πρώτη κιόλας στιγμή έρχεται αντιμέτωπη με τον Πλούτωνα στις 12/07, μια όψη που αφορά κυρίως τις σχέσεις σας σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Η όψη αυτή μπορεί να ξύνει πληγές σε μια ερωτική ή οικογενειακή κατάσταση που πιθανώς νιώσατε ότι προδόθηκε η εμπιστοσύνη σας ή μπορεί να πονέσατε για κάποιο λόγο. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό, που δίνει έμφαση σε θέματα δουλειάς αλλά και υγείας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι 

Η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει μια οικονομική βοήθεια που δεν την περιμένατε ίσως, ακόμη κι αν ο χαρακτήρας της είναι προσωρινός. Στις 11/07 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο, καθώς σχηματίζει ένα τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα που επηρεάζει τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά. Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σας υπενθυμίζει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα περάσει στον φιλικό σας Λέοντα κάνοντας την καθημερινότητα σας πιο όμορφη, ανεβάζοντας τη διάθεση σας, ενώ θα είναι εξαιρετικά βοηθητική η συμβολή της σε επίπεδο δημιουργικό, αλλά και επικοινωνιακό. Την επόμενη μέρα από την είσοδο της στον Λέοντα, στις 12/07 θα βρει απέναντι της τον Πλούτωνα, στον άξονα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των προτάσεων, των συμφωνιών αλλά και των επαφών που αυτό αν μη τι άλλο σημαίνει μια κουραστική και απαιτητική περίοδο σε πνευματικό επίπεδο κυρίως. Η εβδομάδα τελειώνει με περισσότερη ηρεμία. Σαφώς τα επαγγελματικά άγχη και οι αγωνίες δεν τελειώνουν, αλλά το Σαββατοκύριακο θα σας βρει με πιο γλυκιά διάθεση.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Το ξεκίνημα της εργάσιμης εβδομάδας φέρνει τη θετική όψη της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Ουρανό, που κάνει τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών προτεραιότητα.  Μια νέα γνωριμία που ίσως παίξει ρόλο στις εξελίξεις στη ζωή σας. Στις 11/07 έχουμε την τελευταία όψη της Αφροδίτης από το ζώδιο σας, το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή ενισχύει τον μαγνητισμό σας και σας κάνει αποδέκτες θετικών συναισθημάτων. Την ίδια μέρα έχουμε το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, που ενδεχομένως να σας βρίσκει σε κάποιο δίλημμα αν πρέπει να μιλήσετε ξεκάθαρα σε ένα συνεργάτη, ή αν πρέπει να συγκρατηθείτε και να κάνετε πίσω. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη και προχωρά στον Λέοντα, όπου και θα μείνει μέχρι τις 05/08 δημιουργώντας πιο ήσυχες συνθήκες στις σχέσεις, μεγαλύτερη σιγουριά για τα αισθήματα σας και βελτιώσεις στα οικονομικά. Με την αντίθεση της Αφροδίτης προς τον Πλούτωνα στις 12/07 ίσως πρέπει να ορθώσετε το ανάστημα σας απέναντι σε κάποιο άτομο που μπορεί να σας πιέζει. Η εβδομάδα τελειώνει με αρκετές υποχρεώσεις σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, αλλά με ευχάριστες γενικά προδιαγραφές.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με θετικές προδιαγραφές για το ζώδιο σας. Στις 11/07 το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα σας δίνει έμπνευση και σας κάνει πιο δημιουργικούς.  Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ήλιου προς τον Κρόνο την ίδια μέρα σας δημιουργεί δεύτερες σκέψεις ίσως σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά μιας συνεργασίας. Βέβαια διαπραγματεύσεις σε μυστικό και παρασκηνιακό επίπεδο μπορεί να πάνε καλύτερα. Η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο σας την ίδια μέρα και υπόσχεται μέχρι τις 05/08 καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητα σας, περισσότερες ευκαιρίες διασκέδασης, χαράς, αλλά και μεγαλύτερες δόσεις ρομάντζου και διακοπών. Με την αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα στις 12/07, μια ερωτική σχέση μπορεί να φτάσει σε ένα κομβικό σημείο και να πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Το τέλος της εβδομάδας είναι αρκετά πιο ήπιο και θα σας διευκολύνει σε θέματα επικοινωνίας, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού σχηματίζοντας το πρώτο της τέταρτο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Παρθένος

Μια νέα επαγγελματική πρόταση, ένα δημιουργικό σχέδιο, μια επιχειρηματική κίνηση, αλλά κι ένας έρωτας μπορεί να επηρεαστούν θετικά από τα εξάγωνα της Αφροδίτης με τον Ουρανό και του Ερμή με τον Δία. Στις 11/07 σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από την τελευταία μοίρα του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι να μην κάνετε τα προβλήματα των άλλων δικά σας. Την ίδια μέρα σχηματίζεται το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Κρόνο. Ενδεχομένως κάτι που αφορά σε θέματα καριέρας να σκοντάφτει σε ένα εμπόδιο ή να πρέπει να περιμένετε υπομονετικά για να εξελιχθεί μια κατάσταση. Μη βιάζεστε όμως να εκδηλώσετε τη δράση σας. Αργότερα την ίδια μέρα η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα μέσα σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας πιο παρασκηνιακό και μυστικό, στον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Εξαιρετική θέση για να ασχοληθείτε με την ομορφιά, τη φυσική σας κατάσταση, αλλά προσέξτε τους αδιέξοδους ή επικίνδυνους έρωτες. Αν έχετε βγει από μια σχέση πρόσφατα αφιερώστε τον χρόνο σας περισσότερο για να κλείσετε τις δικές σας πληγές, παρά να ψάχνετε κάποιον να σας τις γιατρέψει. Την επόμενη μέρα που η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα, ήτοι στις 12/07, θα συναντήσει σε αντίθεση τον Πλούτωνα. Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να περάσετε κάπως δύσκολα αναφορικά με κάποιο άτομο από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον που μπορεί να σας κατηγορήσει για κάτι άδικα ή να εγείρει απαιτήσεις από σας από το πουθενά. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι στις αντιδράσεις σας. Η εβδομάδα θα τελειώσει σε πιο ήπιους ρυθμούς και με έμφαση σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό δείχνει ότι στο μυαλό σας θα έχετε τα έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια και ίσως υπάρχει ένα σχετικό άγχος πώς θα τα βγάλετε πέρα με τις διαρκώς αυξανόμενες υποχρεώσεις σας. Στις 11/07 ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή αναφέρεται κυρίως στον τομέα της καριέρας. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε λίγο μπερδεμένοι σε σχέση με την κατεύθυνση της καριέρας σας, αλλά από την άλλη μπορεί να έχετε και περισσότερη έμπνευση και να είστε πιο δημιουργικοί. Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, περνά στον Λέοντα στις 11/07 και θα σας φτιάξει περισσότερο τα κέφια, θα βοηθήσει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και οι προσκλήσεις από φίλους δεν θα λείψουν για να λάβετε μέρος σε κοινωνικές κι ευχάριστες εκδηλώσεις. Στις 12/07 σχηματίζει αμέσως αντίθεση με τον Πλούτωνα και ίσως υπάρχει ένα νευρικό κλίμα στον χώρο της δουλειάς σας, πιθανώς με κάποιον συνεργάτη που λειτουργεί παρορμητικά ή πιεστικά απέναντι σας ή ακόμη και με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. Η εβδομάδα τελειώνει με τη Σελήνη στο ζώδιο σας που σαφώς δημιουργεί περισσότερο στρες στην καθημερινότητα σας, αλλά από την άλλη σας αναδεικνύει και πρωταγωνιστές στις εξελίξεις.

Σκορπιός

Στο ξεκίνημα της εργάσιμης εβδομάδας η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να δείχνει γνωριμίες σε ερωτικό επίπεδο αυτή την εβδομάδα ή την ανάγκη σας να ταξιδέψετε σε μέρη που θα ανακαλύψετε καινούρια πράγματα. Στις 11/07 σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα που σας προσφέρει έμπνευση, ανοίγει νέους δρόμους στη σκέψη και τη δημιουργικότητα σας και ζωντανεύει τα ρομαντικά σας συναισθήματα. Προσέξτε όμως τις εξιδανικεύσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα την Πέμπτη 11/07 δημιουργεί τις προϋποθέσεις να γίνετε πιο ορατοί αλλά και πιο αρεστοί στο χώρο της καριέρας σας μέχρι τις 05/08. Στις 12/07 ολοκληρώνεται η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και μπορεί να βιώνετε μια τοξική, άδικη και πιεστική κατάσταση είτε με κάποιο μέλος της οικογένειας, είτε με κάποιο συνεργάτη ή προϊστάμενο στη δουλειά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου σας. Οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας είναι σχετικά πιο χαλαρές χωρίς μεγάλη πίεση, μολονότι στον χώρο της εργασίας σας μπορεί να οσμίζεστε διάφορες παρασκηνιακές συζητήσεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να προκύψει στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Στις 11/07 σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Με την όψη αυτή αξίζει να δείξετε το συναίσθημα σας, την αγάπη και την τρυφερότητα σας στον σύντροφό σας. Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου την ίδια μέρα σας προσγειώνει στις υποχρεώσεις σας. Αργότερα την ίδια μέρα η Αφροδίτη ξεκινά το ταξίδι της στο ζώδιο του Λέοντα, ένα ζώδιο ιδιαίτερα ταιριαστό με το δικό σας, και ξεκινά τη συμπόρευση της με τον Ερμή που βρίσκεται ήδη στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 26/07. Τόσο σε ερωτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο θα είστε πραγματικά στα νερά σας με την Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι τις 05/08. Στις 12/07 έχουμε την πρώτη της όψη, την αντίθεση της με τον Πλούτωνα, που σας καλεί να προσέξετε ιδιαίτερα σε φιλικές, ερωτικές και επαγγελματικές σχέσεις, γιατί μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες ή να βγαίνουν στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα και παράπονα. Η εβδομάδα στο τέλος της σας απαλλάσσει από το μεγάλο στρες για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα σας και ευνοεί, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις το Σαββατοκύριακο.

Αιγόκερως

Τη Δευτέρα 08/07 μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις και σε θέματα οικονομικά ή δουλειάς. Στις 11/07 η Αφροδίτη από την τελευταία μοίρα του Καρκίνου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτό σημαίνει ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαιτέρως όλες οι σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές και θα χρειαστεί να τις φροντίσετε με κάθε τρόπο. Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Κρόνο σας καλεί να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας σε θέματα δουλειάς, ειδικά αν κάνετε ένα επάγγελμα που σχετίζεται με κοινό, και να συνεργαστείτε με τον καλύτερο τρόπο με τους ανθρώπους που αποτελείτε μέρος μιας ομάδας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα, μέσα στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας και υπόσχεται τουλάχιστον από αυτή την εβδομάδα να σας φερθεί καλύτερα στα θέματα που αφορούν τις συναλλαγές, τις διαπραγματεύσεις και τα έσοδα που θα έχετε. Την επόμενη μέρα, δηλαδή στις 12/07, η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα δημιουργώντας πάλι ένα δίλημμα μέσα σας ανάμεσα στο να αποτραβηχτείτε από μια σχέση ή συνεργασία, ή να μπείτε σε μια καινούρια που θα νιώθετε ότι σας στηρίζει περισσότερο και έχει πιο πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να κρατήσετε μυστικές και αθέατες τις συζητήσεις που κάνετε αυτή την περίοδο. Με έμφαση στα θέματα της δουλειάς τελειώνει η εβδομάδα και μπορεί να νιώσετε κάποια μικρή πίεση και άγχος εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η όψη εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό, δείχνει νέες γνωριμίες ίσως και στον χώρο εργασίας ή πράγματα που ανακαλύπτετε τώρα και σας δίνουν χαρά στην καθημερινότητα σας. Στις 11/07 σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα. Φυσικά τα θέματα της δουλειάς θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, αλλά χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στο πώς διαχειρίζεστε τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση κυρίως στις σχέσεις σας προσωπικές, κοινωνικές, επαγγελματικές. Πάντως και η ερωτική σας ζωή θα επηρεαστεί θετικά από την πορεία της απέναντι στο ζώδιο, ενώ μπορεί να κάνετε και νέες γνωριμίες. Η επόμενη μέρα ξεκινά με έντονα συναισθήματα, καθώς η Αφροδίτη την πρώτη κιόλας στιγμή της πορείας της στον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και θα σας ζορίσει σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών. Η εβδομάδα τελειώνει σχετικά πιο ήρεμα και με λιγότερα προβλήματα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ιχθύες

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο της Αφροδίτης προς τον Ουρανό που αναζωογονεί τις φιλικές σας σχέσεις, αλλά και την ερωτική σας ζωή, ενώ μπορεί να έχετε συναντήσεις και γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα. Μέχρι τις 11/07 η Αφροδίτη θα παραμείνει στον φιλικό σας Καρκίνο και θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα ερωτικών σχέσεων, θέματα δημιουργικότητας, παιδιών, αλλά και οικονομικών. Η Αφροδίτη στην τελευταία της όψη από τον Καρκίνο συναντά τον Ποσειδώνα στις 11/07 προσδίδοντας μια πιο ρομαντική και γλυκιά επιρροή στην ερωτική σας ζωή, αλλά προσέξτε τις εξιδανικεύσεις σε νέες σχέσεις. Στις 11/07 η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα μέσα στον τομέα εργασίας και υγείας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 05/08. Την επομένη από τη μέρα της εισόδου της στον Λέοντα η Αφροδίτη έρχεται αντιμέτωπη με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, δηλαδή στις 12/07. Μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερο άγχος και να σας βγαίνει ψυχοσωματικά. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται πιο ήπια με τη Σελήνη στον Ζυγό να σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο και να στρέφει την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών σας.