ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 8/6

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 8 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αντίθετα με το ενθουσιώδες και αισιόδοξο πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, το δεύτερο Σαββατοκύριακο του είναι αρκετά πιο απαιτητικό καθώς και τις δυο μέρες έχουμε όψεις των πλανητών από τους Διδύμους με τον Κρόνο. Το Σάββατο σχηματίζεται η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Καθώς ο Κρόνος (περιορισμοί, αυστηρότητα, μελαγχολία) ζορίζει την Αφροδίτη και τον Ήλιο (διάθεση, σχέσεις, οικονομικά, αυτοπεποίθηση, δράση) θα νιώθουμε πιο έντονα ίσως τις ελλείψεις μας και θα έχουμε την τάση να μελαγχολούμε. Η τάση αυτή θα είναι πιο έντονη στα μεταβλητά ζώδια Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να συναντήσετε περίεργες συνθήκες στη συνεργασία σας με τους άλλους ή οι φίλοι και οι συνεργάτες σας να έχουν στο μυαλό τους τελείως διαφορετικά πράγματα σε σχέση με σας. Αυτό δε σημαίνει ότι εσείς πρέπει να ακολουθήσετε τους ρυθμούς των άλλων αν δεν το νιώθετε σωστό. Μπορεί επίσης να υπάρχουν διάφορα απρόοπτα. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια νοητική υπερδιέγερση ή μια ανησυχία που δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. Προσπαθήστε να βρείτε κάτι άλλο που θα τραβήξει την προσοχή σας από τα συνήθη προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να είστε στις επάλξεις για ό,τι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε είτε για να το ξανακάνετε από την αρχή είτε για να βρείτε ένα διαφορετικό τρόπο να το κάνετε. Γενικά θα πρέπει να έχετε ένα πολύ ευέλικτο πρόγραμμα και ένα εναλλακτικό πλάνο ώστε να σημειώσετε πρόοδο. Τα τετράγωνα της Αφροδίτης το Σάββατο από τους Διδύμους με τον Κρόνο στους Ιχθύς δείχνει ότι δεν υπάρχει η συναίνεση που θέλετε στις προσωπικές σας σχέσεις όπου υπάρχει κάτι πιεστικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η όποια υπομονή μπορεί να δείξετε το Σαββατοκύριακο αγαπητοί μου Δίδυμοι μόνο για το καλό σας θα είναι, καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Κρόνο το Σάββατο μπορεί να δείξει προβλήματα είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο είτε σε θέματα μετακινήσεων είτε ακόμη και στα επαγγελματικά. Η προσαρμοστική σας ικανότητα θα βρει τρόπους για να κάνετε αυτό που θέλετε με τα λιγότερα προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας το Σαββατοκύριακο και μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιο εκνευρισμό, ειδικά αν κάποιος στο περιβάλλον σας είναι ιδιαίτερα εγωκεντρικός και δε δείχνει να τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο πέραν του εαυτού του. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να μη δώσετε πολλή σημασία. Ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Αλλά προσέξτε ιδιαίτερα και τις αγορές που κάνετε. Προσπαθήστε να συγκρατείστε με τα πολλά έξοδα.

 

 

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο το Σάββατο κάνει αρκετά απαιτητικό το Σαββατοκύριακο για σας και θα πρέπει να προσέξετε αρκετά στην επικοινωνία σας με τους άλλους, καθώς τείνουν να βγαίνουν στην επιφάνεια θαμμένα συναισθήματα. Μπορεί να είχατε στο παρελθόν μια δύσκολη συζήτηση με τον σύντροφό σας ή το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον σας ακόμη και της δουλειάς. Ίσως πρέπει να κάνετε εσείς ένα βήμα επαναπροσέγγισης, αφήνοντας στην άκρη τους εγωισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα είναι φιλική προς το ζώδιο σας αλλά με τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Ήλιου με τον Κρόνο, φαίνεται ότι θα υπάρχει μια μεγαλύτερη βαβούρα στην καθημερινότητα σας. Να έχετε πολλές επαφές, να σας έρχονται μηνύματα, να σας καλούν στο τηλέφωνο, να σας ζητάνε ο καθένας ό,τι του έρχεται στο μυαλό και να χάνετε με αυτό τον τρόπο την προσοχή σας και την αφοσίωση σας σε αυτά που έχετε υπολογίσει να κάνετε. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο αυστηροί, στην ανάγκη βάλτε τα πάντα στο αθόρυβο.

ΖΥΓΟΣ

Το Σαββατοκύριακο προσέξτε σε τι δεσμεύεστε και τι υπόσχεστε επειδή μπορεί να έχετε καλύτερη διάθεση. Αυτό αφορά κυρίως σε οικονομικά ζητήματα και σε θέματα σχέσεων και καθώς η κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο το Σάββατο, να μετανιώσετε για τις αποφάσεις σας ή να έχετε κάποιες απρόοπτες εξελίξεις. Θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά σας σχέδια, σε θέματα θέματα σπουδών και ταξιδιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο στη μεγαλύτερη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ίσως σας κάνει πιο συναισθηματικούς ή ανήσυχους σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι σας. Το Σάββατο σχηματίζεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Έτσι δεν είναι απίθανο να έχετε μια διαφωνία με το σύντροφό σας ή κάποιο συνεργάτη για οικονομικούς λόγους κι επειδή η κρίση σας μπορεί να είναι κάπως θολωμένη, να υπερβάλλετε στην κριτική σας απέναντι σε κάποιο πρόσωπο είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σαββατοκύριακο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό σε νοητικό επίπεδο και θα σας κουράσει αρκετά, ειδικά αν έχετε ένα πρόγραμμα γεμάτο με επαφές με κόσμο ή αν κάνετε το λάθος να πάρετε σοβαρά, σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αρχίσετε να απαντάτε ή να σχολιάζετε. Καλύτερα να μην παίξετε αυτό το παιχνίδι καθώς διακινδυνεύετε την πνευματική σας ισορροπία και το νευρικό σας σύστημα. Αντιθέτως ασχοληθείτε με όλα όσα έχετε να κάνετε, χωρίς να χάνετε καθόλου χρόνο από τη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τα τετράγωνα της Αφροδίτης με τον Κρόνο το Σάββατο μπορεί να μπερδευτείτε αρκετά, αν επηρεαστείτε από απόψεις άλλων είτε είναι φίλοι, είτε ο σύντροφός σας είτε οι συνεργάτες σας. Θα ακούσετε φυσικά τι έχουν να σας πουν αλλά δεν είναι απαραίτητο να υποχωρήσετε στις δικές σας θέσεις, ειδικά αν το ένστικτό σας λέει ότι είναι σωστές. Προσέξτε ακόμη τα ευτράπελα στην επικοινωνία αλλά και τα θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρώτο τόσο απαιτητικό γουηκέντ του Ιουνίου με τις όψεις της Αφροδίτης και του Ήλιου προς τον Κρόνο δημιουργεί περίεργες συνθήκες στις σχέσεις σας. Μπορεί να σας κάνει να αντιδράσετε κάπως υπερβολικά σε ένα σχόλιο, ακριβώς επειδή η τάση θα είναι να μεγεθύνετε αυτά που ακούτε μέσα σας. Για να μην ξεφύγει η κατάσταση προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να βάλετε τα όρια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μολονότι η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Καρκίνο μπορεί να νιώθετε ανήσυχοι ή νευρικοί σε σχέση με κάποιες πληροφορίες που μπορείτε να παίρνετε. Προσέξτε όμως και τις πληροφορίες που προωθείτε εσείς στους άλλους για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ή προβλήματα. Καλά θα κάνετε να μεριμνήσετε και για την ασφάλεια των δεδομένων σας και να φροντίσετε τα μέσα
επικοινωνίας και μετακινήσεως σας. Πιθανώς να υπάρχει μια εξέλιξη με κάποιο στενό συγγενικό σας πρόσωπο ή έναν συνεργάτη σας.