ΖΩΔΙΑ

Τα 6 πιο βαρετά ζώδια. Αχ, πόσο βαριέμαι

iStock

Το πρόβλημα με κάθε ζώδιο, είναι ότι πιστεύει ότι είναι το καλύτερο, το πιο συναρπαστικό. Το πιο έξυπνο και το πιο σέξι. Το πιο γοητευτικό και αυτό που έχει πάντα την τύχη με το μέρος του. Λοιπόν, όσο υπέροχοι τύποι και αν είμαστε, έχουμε και τα défaut μας.

Τα ελαττώματα που μπορεί να έχουν τα ζώδια καλύπτουν μια ευρεία γκάμα: Κάποια είναι πιο ψυχρά, άλλα ζηλεύουν περισσότερο, άλλα είναι κάπως χαοτικά. Υπάρχουν βέβαια και εκείνα που είναι απλώς βαρετά. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποια είναι τα 6 πιο βαρετά ζώδια.

Κριός

Δεν είναι το πρώτο ζώδιο που μπορεί να σκέφτηκες ότι θα βρεις στη συγκεκριμένη λίστα. Ωστόσο, η πιεστικότητα του Κριού, τείνει να απομακρύνει τους ανθρώπους. Αυτή η τάση μεγαλείου που έχει ο Κριός κουράζει. Μπορεί να πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος του χωριού και την ίδια στιγμή όλοι οι υπόλοιποι απλά να βαριούνται να του εξηγήσουν, πόσο λάθος είναι. Διάγνωση: Βαρετός λόγω έπαρσης και εγωισμού.

Ζυγός

Προκειμένου να κρατήσουν ισορροπία σε κάθε έκφανση της ζωής τους, οι Ζυγοί είναι τόσο πρακτικοί που καταλήγουν να σκοτώνουν κάθε ίχνος φαντασίας και δημιουργικότητας. Αυτό που πραγματικά κάνει τους Ζυγούς βαρετούς, είναι η ικανότητά τους, να είναι παθητικο-επιθετικοί. Δυστυχώς δεν ξέρουν ότι η επιθετική τους πλευρά, είναι πιο αποτελεσματική. Η άλλη είναι απλώς βαρετή.

Σκορπιός

Πόσο σεξ μπορεί να κάνει κάποιος; Θέλω να πω, υποθέτω ότι όλοι μπορούμε πολύ, αλλά ακόμη και αυτό μπορεί να γίνει βαρετό. Enter Σκορπιός. Αυτός ο σέξι αέρας, που έχει ένας Σκορπιός, συχνά δεν είναι τίποτα περισσότερο μια μάσκα. Τους το έχουμε τόσες πολλές φορές που το έχουν πιστέψει και οι ίδιοι. Αποτέλεσμα; Δεν κάνουν τίποτα και περιμένουν όλα να γίνουν «μαγικά». Εμμμ, όχι;

Αιγόκερως

Ποιος σκέφτεται καν τον Αιγόκερω όταν μιλάμε για ζώδια, σωστά; Μάλλον για κάποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Για να μην παρεξηγηθούμε, οι αρετές τους είναι πολλές: Είναι πιστοί, σκληρά εργαζόμενοι και ευφυείς. Ωστόσο η σχέση τους με τους τύπους και τις παραδόσεις και αυτό το «τι θα πει ο κόσμος» που συχνά ευαγγελίζονται, τους χαρίζει μια θέση στα πιο βαρετά ζώδια του αστρολογικού κύκλου.

Υδροχόος

Μετά την αυγή της Εποχής του Υδροχόου, κανείς δεν βρήκε ποτέ ξανά ενδιαφέρον στους Υδροχόους. Αν και υπάρχουν πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου, οι οποίοι είναι ιντριγκαδόροι, κανείς δεν υποθέτει ποτέ ότι ένας Υδροχόος θα είναι η ψυχή της παρέας. Γνωρίζεις έναν συναρπαστικό Υδροχόο; Ο αστρολογικός του χάρτης θα παίρνει εύνοια από κάποιο άλλο ουράνιο σώμα. Σίγουρα όχι από τον γενέθλιο Ήλιο του. Οι Υδροχόοι εκτιμούν την ευσεβή συμπεριφορά, πράγμα που συνήθως μεταφράζεται στην πραγματική ζωή, ως ατόφια βαρεμάρα.

Ιχθύες

Είναι αδύνατο να σκεφτείς ότι οι Ιχθύες κάνουν κάτι περισσότερο από το να κλαίνε, να θρηνούν για τη μοίρα τους και εκλιπαρούν για να τους δώσεις προσοχή. Αυτά τους τα χαρακτηριστικά, μπορούν όχι μόνο να απομακρύνoυν πολλούς από τον κύκλο τους. Μπορούν να τους ρίξουν σε κώμα. Οι Ιχθύες κερδίζουν μια ξεχωριστή θέση στη λίστα με τα πιο βαρετά ζώδια για αυτό το ατελείωτο πάρτι οίκτου που διοργανώνουν. Βαρετό.