ΖΩΔΙΑ

Τα σημάδια που δείχνουν ότι ένα ζώδιο δεν σε έχει ξεπεράσει

iStock

Πώς μπορείς να είσαι σίγουρη ότι αυτή μια ιστορία αγάπης δεν έχει τελειώσει οριστικά; Οι σχέσεις μπορεί να είναι απίστευτα περίπλοκες, γι’ αυτό στις παρακάτω γραμμές εξετάζουμε όλα τα ενδεικτικά σημάδια που δείχνουν ότι @ πρώην σου δεν σε έχει ξεπεράσει, σύμφωνα τουλάχιστον με το ζώδιό τ@.

Τα σημάδια που δείχνουν ότι ένα ζώδιο δεν σε έχει ξεπεράσει

Κριός

Τα σημάδια που δείχνουν ότι ένα ζώδιο δεν σε έχει ξεπεράσει Pexels

Μπορεί να νομίζεις ότι είναι εύκολο να διαβάσεις αυτό το βασικό ζώδιο της φωτιάς όταν πρόκειται για τις ρομαντικές τους σχέσεις, αλλά η έμφυτη αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός τους για το μέλλον, τους κάνει ανταγωνιστικούς ακόμα και σε αυτή την περίπτωση.

Με άλλα λόγια, ο Κριός ξέρει να παίζει κάθε είδους ρομαντικό παιχνίδι, γιατί παίζει για να κερδίσει. Πώς μπορείς να ξέρεις ότι το συγκεκριμένο ζώδιο δεν σ΄έχει ξεπεράσει; Το πιο ενδεικτικό ίσως να είναι ότι κρατά χώρο χωρίς συγκρούσεις ή αντιπαραθέσεις.

Το δεύτερο σημάδι, που πρέπει να προσέξετε είναι όταν μπορείς ακόμα να τους κάνεις να γελάσουν και να αναδείξεις την παιχνιδιάρικη πλευρά τους. Ο Κριός είναι ένα μεγάλο παιδί στην καρδιά και όταν σε αγαπήσει, δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να σε κάνει να χαμογελάσεις.

Ταύρος

Όπως ίσως γνωρίζεις, αυτό το σταθερό ζώδιο της γης δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη, πόσο μάλλον να επισκεφτεί ξανά ένα κεφάλαιο που έχει ήδη κλείσει. Και παρόλο που πολλοί θα υποθέσουν ότι η πεισματική νοοτροπία τους πηγάζει από μια θέση υπερηφάνειας, είναι πιο σωστό να πούμε ότι απλώς γνωρίζουν καλά τι αξίζει τον χρόνο και την ενέργειά τους.

Ευτυχώς, όταν οι Ταύροι δεσμεύονται σε κάτι, είναι εξίσου σταθεροί όσο και αφοσιωμένοι μέχρι το τέλος. Πώς θα καταλάβεις ότι αυτό το σταθερό ζώδιο της γης δεν σε έχει ξεπεράσει; Πρώτον, θα αφιερώσουν χρόνο για να εξυπηρετήσουν, να βοηθήσουν ή/και να κάνουν τη μέρα σου καλύτερη με κάθε μέσο.  Δεύτερον, και αυτό μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά θα αισθανθείς την κτητικότητά τους αν νομίζουν ότι έχεις ήδη προχωρήσει.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ίσως από τα πιο εύκολα ζώδια για να καταλάβεις ότι δεν σε έχουν ξεπεράσει. Θα σε σπαμάρουν με μηνύματα, memes ή αστεία βιντεάκια που απλά είδαν στο feed τους και «έτυχε» να σε σκεφτούν. Γενικά θα κάνουν τα πάντα μόνο και μόνο για να σε κάνουν να (τους) σκεφτείς. Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξεις, είναι εάν θέλουν να ακούσουν την άποψή σου και τις σκέψεις σου για το οποιοδήποτε θέμα. Εάν εξακολουθεί να κάνει τα πάντα για να σε τονώσουν διανοητικά, το πιθανότερο είναι ότι αυτό το ζώδιο, δεν σε έχει ξεπεράσει.

Καρκίνος

Ένα είναι σίγουρο: Μόλις αυτό το ζώδιο του νερού σου δώσει ένα κομμάτι από την καρδιά του, θα σου ανήκει για πάντα. Ωστόσο, αυτό το ζώδιο του νερού κυβερνάται από το φεγγάρι, οπότε μπορεί να νομίζετε ότι ξέρεις, αλλά, πραγματικά δεν έχεις ιδέα. Ο Καρκίνος θέλει να τον χρειάζεσαι όσο εκείνος σε χρειάζεται. Ένας καλός τρόπος για να καταλάβεις ότι δεν σε έχει ξεπεράσει είναι ο τρόπος με τον οποίο συμβαδίζει με τα «τυπικά» όπως γενέθλια, γιορτές κ.λπ.). Btw, είναι ακόμα φίλοι με τους γονείς σου; Αν ναι, πιθανότατα είστε ήδη ξανά μαζί.

Λέων

Ο Λέων είναι πρωτίστως ηγέτης. Αυτό σημαίνει ότι θα θέλουν όλη την προσοχή, τη στοργή και τον σεβασμό σου. Όταν ο Λέων είναι ερωτευμένος, θέλει να μοιραστεί όλες τις εμπειρίες του μαζί σου… αλλά το πιο σημαντικό, θέλει να δημιουργήσει νέες και να διασκεδάσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ένας τρόπος με τον οποίο μπορείς να πεις αμέσως ότι αυτό το ζώδιο της φωτιάς δεν σε έχει ξεπεράσει, είναι όταν οι εκπρόσωποί του σε κάνουν να αναπολείς τις καλύτερες στιγμές σας. Και παρόλο που η υπερηφάνεια τους υπερισχύει της αγάπης τους, οι Λέοντες δεν φοβούνται να δείξουν την απογοήτευσής του ή πόσο τους λείπεις. Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο θα καταλάβεις ότι ένα Λιοντάρι σε θέλει πίσω, είναι από τις ομάδες ανθρώπων με τους οποίους βρίσκονται. Είναι φίλοι σου; Είναι ξαφνικά όλοι στα socials σου; Δεν σε έχει ξεπεράσει και ξέρει ακριβώς τι κάνει.

Τα σημάδια που δείχνουν ότι ένα ζώδιο δεν σ΄έχει ξεπεράσει

Παρθένος

Οι άνθρωποι συχνά υποτιμούν τη δύναμη των Παρθένων, καθώς είναι εγγενώς ευρηματικοί και απίστευτα σεμνοί. Οι Παρθένοι θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους υπηρετήσουν, αλλά επίσης δεν πρόκειται να επενδύσουν τον χρόνο και την ενέργειά τους σε κάτι που δεν φέρνει τα αποτελέσματα που αναζητούν.

Εάν δυσκολεύεσαι να διαβάσεις τη μυστηριώδη συμπεριφορά τους, θα πρέπει να προσέξεις μερικά πράγματα. Για παράδειγμα, αν η αγάπη της Παρθένου μοιράζεται μαζί σου κάποια από τα πρόσφατα επιτεύγματα και τις διακρίσεις της, εξακολουθεί να σε αγαπά. Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο θα καταλάβεις ότι αυτό το ζώδιο δεν σε έχει ξεπεράσει, είναι η ανιδιοτέλεια και οι θυσίες του. Ένας Παρθένος δεν γνωρίζει όρια όταν δεσμεύεται και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υπηρετήσει αυτούς που αγαπούν.

Ζυγός

Η έμφυτη γοητεία του Ζυγού και η φύση που αναζητά την αρμονία συχνά συγχέεται με το φλερτ, επομένως τα μηνύματα σε αυτή την περίπτωση μπορεί να διπλά. Το να ξεκινήσουν συζητήσεις και να επιδιώκουν συναναστροφές μαζί σου, είναι μια σημαντική ένδειξη ότι τους ενδιαφέρεις ακόμα. Κάτι άλλο που θα παρατηρήσεις είναι ότι θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τη «φιλία» σας και θα περιπλανηθούν στις ίδιες κοινωνικές σκηνές με εσένα.

Τα σημάδια που δείχνουν ότι ένα ζώδιο δεν σε έχει ξεπεράσει

Σκορπιός

Αινιγματικός και πιστός όταν αυτό το σταθερό ζώδιο του νερού ζευγαρώνει, ζευγαρώνει για μια ζωή. Αυτό το σταθερό ζώδιο του νερού θέλει μια αγάπη που καταναλώνει τα πάντα, αλλά αυτή η ένταση δεν είναι για τους αδύναμους. Ένας τρόπος για να καταλάβεις ότι ο Σκορπιός δεν σε έχει ξεπεράσει, είναι η καλλιτεχνική του έκφραση και η επιλογή του στη μουσική.

Αυτό το ζώδιο του νερού θα γνωρίζει διαισθητικά την τέλεια ώρα και μέρος για να μοιραστεί ένα τραγούδι, με την ελπίδα ότι θα το δεις. Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο θα καταλάβεις ότι σε θέλει ακόμα, είναι ο τρόπος που διεγείρει τις αισθήσεις σου, ίσως με μια απροσδόκητη αγκαλιά ή το μεθυστικό άρωμα που φορά.

Τοξότης

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πότε αυτό το μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα. Ένας γνήσιος αναζητητής της αλήθειας, ο Τοξότης τείνει να ενεργεί με παρόρμηση όταν πρόκειται για αγάπη.

Συνήθως ξέρει ακριβώς τι θέλει και δεν φοβάται να μπει στο άγνωστο για να το βρει. Αν αναρωτιέσαι αν εξακολουθεί να σε θέλει, θα το καταλάβεις αμέσως από την θορυβώδη, παιχνιδιάρικη και ξέφρενη συμπεριφορά του. Αν συμπεριφέρεται σαν μεγάλο παιδί όποτε βρίσκεσαι κοντά του, τότε πιθανότατα αυτό το ζώδιο δεν σε έχει ξεπεράσει.

Αιγόκερως

Όλοι γνωρίζουν ότι η επιτυχία είναι η πρώτη αγάπη του Αιγόκερω. Παραδοσιακοί και εκλεπτυσμένοι, οι Αιγόκεροι είναι τυπικά «παλιάς σχολής» στη ρομαντική τους προσέγγιση. Κυβερνούμενοι από τον υπεύθυνο Κρόνο, οι Αιγόκεροι απολαμβάνουν πραγματικά το «αίμα, δάκρυα και ιδρώτας» της σκληρής δουλειάς, ακόμα και στις σχέσεις τους. Ένας τρόπος λοιπόν για να καταλάβεις ότι δεν σε έχουν ξεπεράσει, είναι η πίστη και η αξιοπιστία τους.

Ο Αιγόκερως θα εξακολουθεί να εμφανίζεται όποτε τον χρειάζεσαι και θα κρατήσει τον λόγο του, αλλά μόνο εάν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται πραγματικά να επιδιώξει αυτή τη σύνδεση. 

Τα σημάδια που δείχνουν ότι ένα ζώδιο δεν σε έχει ξεπεράσει

Υδροχόος

Τα ζώδια του αέρα δεν είναι συνήθως συναισθηματικά πόσο μάλλον προφανή για τα ρομαντικά συναισθήματά τους. Επομένως η ανάγνωση των προθέσεων τους στον έρωτα είναι πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει. Με άλλα λόγια, όταν πρόκειται για συζητήσεις και παιχνίδια ψυχικού τένις, οι Υδροχόοι θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου για πλάκα.

Για παράδειγμα, ο Υδροχόος που δεν σε έχει ξεπεράσει θα εξακολουθεί να διασκεδάζει με θέματα που σε ενδιαφέρουν και θα συμμετέχει σε αλόγιστες διαμάχες, απλά και μόνο για να έχει δίκιο. Γενικά, αν νιώθεις ότι σου παίρνει συνέντευξη, είναι καλό σημάδι.

Ιχθύες

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο αινιγματικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πότε ένας Ιχθύς τρέφει συναισθήματα για σένα. Για να πούμε την αλήθεια, εκτός από το ότι είναι καλλιτεχνικό και βαθιά εναρμονισμένο με τα συναισθηματικά υπόγεια ρεύματα του περιβάλλοντός τους, αυτό το μεταβλητό ζώδιο του νερού, ζει για να αγαπά και ν΄αγαπιέται.

Οι Ιχθύες είναι εγγενώς ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων, αλλά ακόμη περισσότερο όταν εμπλέκονται ερωτικά. Ένας τρόπος για να καταλάβεις ότι αυτό το ζώδιο δεν σε έχει ξεπεράσει είναι να σου δείχνει εμπιστοσύνη και τη συναισθηματικότητά του. Για παράδειγμα, αν εκφράζει άνετα τα συναισθήματά του όταν βρίσκεται κοντά σου, είναι καλό σημάδι. Θα βρει επίσης έναν τρόπο να σε συμπεριλάβει στην καθημερινότητά του.