ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 29/4-6/5/24

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 29/4-6/5/24. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

H πρώτη πλανητική αλλαγή της εβδομάδας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 29/04 στο ζώδιο της διακυβέρνησής της. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο φέρνει μια πιο βαθιά διάσταση σε όλες τις σχέσεις και ιδίως τις ερωτικές. Πέραν της ρομαντικής της διάθεσης είναι μια Αφροδίτη που αγαπά να ικανοποιεί τις αισθήσεις της με το παραπάνω. Την Τρίτη ο Άρης περνά στον Κριό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 09/06. Ο πλανήτης της δράσης και του «πολέμου», απαιτεί να γίνουμε πιο διεκδικητικοί, αλλά και να ορθώσουμε το ανάστημα μας για ό,τι μας φαίνεται δίκαιο.  Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την Πρωτομαγιά είναι μια όψη που δείχνει παιχνίδια δύναμης και εξουσίας κυρίως στις σχέσεις και δημιουργεί ανασφάλειες και φοβίες στις οποίες καλό είναι να μην παραδοθούμε. Ο Πλούτωνας θα κάνει ακόμη μια φορά έντονη την παρουσία του με την εκκίνηση της ανάδρομης πορείας του στις 02/05 και την Παρασκευή 03/05 στο εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης από τον Κριό προς αυτόν. Η έντονη ενεργοποίηση του Πλούτωνα στο ξεκίνημα του μήνα έχει να κάνει με την αυξημένη διάθεση ελέγχου των πραγμάτων, αλλά μπορεί να οδηγήσει και σε διαμάχες με άτομα που έχουν δύναμη ή εξουσία.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Στο ξεκίνημα της Μεγάλης Εβδομάδας ο κυβερνήτης σας Άρης συναντά τον Ποσειδώνα μέσα στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, αυξάνοντας τις τάσεις φυγής, τη σύγχυση για τα μελλοντικά σας σχέδια αλλά και την ένταση των συναισθημάτων σας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη προχωρά στον Ταύρο και σας καλεί να υιοθετήσετε μια λίγο πιο αργή και ουσιαστική προσέγγιση στις νέες γνωριμίες και σχέσεις. Το σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας μετά από 2 ολόκληρα χρόνια που θα σας επηρεάζει μέχρι τις 09/06. Ο Άρης από τη μια θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας, το θάρρος και την αποφασιστικότητα κι από την άλλη μπορεί να σας κάνει πιο βιαστικούς και παρορμητικούς ή νευρικούς. Η Μεγάλη Εβδομάδα συγκεντρώνει εξαιρετικές προοπτικές που μπορούν να σας βοηθήσουν με τα νέα ξεκινήματα στη ζωή σας μακροπρόθεσμα, αλλά και όψεις που θέλουν προσοχή.

Ταύρος

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της Μεγάλης Εβδομάδας σας κάνει να έχετε δεύτερες σκέψεις ίσως και αμφιβολίες για ένα στόχο ή για κάποιο φίλο ή συνεργάτη. Μη βιάζεστε όμως να βγάλετε συμπεράσματα. Το σημαντικό είναι ότι φέτος η Αφροδίτη θα συμπορευτεί με τον Δία στο ζώδιο σας χαρίζοντας σας μεγαλύτερη αισιοδοξία, αλλά και πιο τυχερές εξελίξεις, είτε στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική σας ζωή. Τη Μεγάλη Τρίτη όμως έχουμε ακόμη μια πλανητική αλλαγή καθώς περνά στον Κριό ο Άρης, σε έναν πιο εσωτερικό, παρασκηνιακό και ψυχολογικό οίκο. Από τώρα μέχρι τις 09/06 που θα παραμείνει εκεί μπορεί να κάνετε πολλές παρασκηνιακές συζητήσεις, προετοιμασία για ένα νέο ξεκίνημα ή να δρομολογήσετε αλλαγές, στην προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή. Η εβδομάδα συνεχίζεται με ιδιαίτερη ενεργοποίηση του Πλούτωνα. Προσέξτε την έκφραση του θυμού σας, γιατί αυτές τις μέρες εύκολα μπορεί κάποιος να σας πατήσει ένα ευαίσθητο κουμπί και να γίνει χωρίς να το επιθυμείτε ο κακός χαμός.

Δίδυμοι 

Η εβδομάδα ξεκινά σε περίεργο κλίμα καθώς σχηματίζεται τη Μεγάλη Δευτέρα η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και δημιουργεί σύγχυση στην κατεύθυνση της καριέρας σας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη παίρνει θέση στον Ταύρο στον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Η θέση της αυτή μπορεί να δημιουργήσει μια κυκλοθυμία στις σχέσεις σας. Τη Μεγάλη Τρίτη, ο Άρης θα προχωρήσει στον φιλικό σας Κριό και θα νιώθετε ότι έχετε τη στήριξη φίλων και συναδέλφων ώστε να προωθήσετε τα σχέδια σας. Την εβδομάδα αυτή έχουμε αρκετές θετικές προοπτικές, όμως έχουμε και την ενεργοποίηση του Πλούτωνα καθώς σχηματίζει όψεις που συνδέονται με εγωιστικά παιχνίδια και παιχνίδια εξουσίας είτε στις προσωπικές είτε στις επαγγελματικές μας σχέσεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Τη Μεγάλη Δευτέρα η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σας κάνει να ονειροπολείτε και δίνει φτερά στη φαντασία σας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα λάβει θέση στο ζώδιο του Ταύρου και το 11ο Ηλιακό σας σπίτι. Το επόμενο διάστημα που θα συμπορεύεται με τον Δία θα επιδιώξετε να είστε με φίλους από επιλογή και όχι από υποχρέωση, ενώ ο κύκλος των γνωριμιών σας θα διευρυνθεί. Το σπουδαίο νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Άρη στον Κριό τη Μεγάλη Τρίτη μέσα στον τομέα της καριέρας. Μέχρι τις 09/06 ο Άρης θα αυξήσει τις φιλοδοξίες σας και θα σας κάνει πιο ορατούς επαγγελματικά. Υπάρχουν όμως και όψεις μόλις μπει ο Μάιος που θέλουν κάποια προσοχή. Ο Πλούτωνας παίζει ψυχολογικά παιχνίδια στις σχέσεις αλλά και τα οικονομικά, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες πληροφορίες που δεν γνωρίζατε ή να νιώσετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας υποβαθμίσει εξαιτίας των δικών του ανασφαλειών ή γιατί μπορεί να σας φοβάται.

Λέων

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά με κάποιες αναταράξεις σε συναισθηματικό και σε οικονομικό επίπεδο με την όψη συνόδου του Άρη με τον Ποσειδώνα. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 29/04 στρέφει το ενδιαφέρον σας στην κοινωνική σας ζωή και την καριέρα σας. Τη Μεγάλη Τρίτη έχουμε ακόμη μια αλλαγή σημαντική για το ζώδιο σας, καθώς ο Άρης θα προχωρήσει στον φιλικό σας Κριό μετά από 2 χρόνια, αυξάνοντας την περιέργεια σας και ανοίγοντας τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες. Στο ξεκίνημα του Μαΐου ο πλανήτης που ενεργοποιείται ιδιαίτερα είναι ο Πλούτωνας. Παίζονται κάποια παιχνίδια δύναμης και εξουσίας ανάμεσα σε σας και συνεργάτες ή προϊσταμένους που προσπαθούν να μπλοκάρουν την πρόοδο σας. Εδώ θα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο πώς θα το διαχειριστείτε.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Παρθένος

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά με κάποια αίσθηση σύγχυσης, ειδικά για θέματα που αφορούν σε σχέσεις και συνεργασίες. Με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο φιλικό σας Ταύρο, μέχρι τις 23/05 θα εισπράττετε χαρά και ικανοποίηση με οτιδήποτε διευρύνει τους ορίζοντες σας και σας τονώνει τόσο πνευματικά όσο και φυσικά. Η αισιόδοξη στάση σας θα ελκύει ενδιαφέρουσες και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες. Τη Μεγάλη Τρίτη ο Άρης προχωρά στον Κριό στρέφοντας την προσοχή σας τόσο στα οικονομικά όσο και στις συναισθηματικές σας επενδύσεις. Όμως η εβδομάδα αυτή έχει και όψεις που χρειάζονται προσεκτική «ανάγνωση». Αναφέρομαι στο τετράγωνα της Αφροδίτης την Πρωτομαγιά και του Άρη στις 03/05 με τον Πλούτωνα. Προσέξτε παιχνίδια εγωισμού ή χειριστικά παιχνίδια για να μην σαμποτάρετε τη δουλειά σας. Σκεφτείτε καλύτερα πριν μπείτε σε ένα πόλεμο που δεν θα οδηγήσει πουθενά.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός 

Στο ξεκίνημα της Μεγάλης Εβδομάδας σχηματίζεται η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στον τομέα υγείας και εργασίας λειτουργώντας σαν σύνδεσμος ανάμεσα στα δύο. Με τη νέα θέση του κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου σας, της Αφροδίτης, στον Ταύρο από τις 29/04 το πάθος θα κυριαρχεί στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, ενώ αυξάνονται οι πιθανότητες για οικονομικά οφέλη εμμέσως είτε από το σύντροφο σας είτε από κάποια συνεργασία. H είσοδος του Άρη στον Κριό στις 30/04 θα κινητοποιήσει τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Θα είναι μια περίοδος με πολλά σκαμπανεβάσματα στη διάθεση, αλλά και στις επαφές σας προσωπικές ή επαγγελματικές και αρκετή ένταση. Οι πρώτες μέρες του Μαΐου βρίσκουν ιδιαίτερα ενεργό τον Πλούτωνα. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή εδώ σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας στα οποία μπορεί να φανείτε πιο αδύναμοι, ανασφαλείς και εκτεθειμένοι.

Σκορπιός

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά με τη συνάντηση του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που μεγεθύνει τις τάσεις φυγής, αλλά και τις εξιδανικεύσεις και τις αυταπάτες στην ερωτική σας ζωή. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο και το 7ο Ηλιακό σας σπίτι, φέρνοντας φρέσκο αέρα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Το διάστημα που ακολουθεί μέχρι τις 23/05, που συμπορεύεται με τον Δία στον Ταύρο, έχετε την ανάγκη για αγάπη και ισορροπία στη ζωή σας. Την Τετάρτη ο Άρης περνά μετά από 2 χρόνια στον Κριό. Θα μείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 09/06 και θα οδηγήσει τη δράση σας κυρίως σε θέματα που αφορούν στη δουλειά ή τις όποιες υποχρεώσεις σας αλλά και στα θέματα της υγείας. Σε αυτή τη δυνατή και εν πολλοίς βοηθητική εβδομάδα υπάρχουν όψεις που χρειάζονται την προσοχή σας. Πολλά τα σενάρια αλλά πρέπει να έχετε στο νου ένα πράγμα, ότι δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας και οφείλετε να είστε πιο διαλλακτικοί.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 29/04 μπορεί να δημιουργεί ένταση σε οικογενειακά θέματα με στενούς συγγενείς ή και με ανθρώπους που θεωρείτε εσείς οικογένεια σας άσχετα αν δεν σας συνδέουν δεσμοί αίματος. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη προχωρά με τη σειρά της στον Ταύρο και οι επιλογές σας θα πρέπει να έχουν ως στόχο να κάνετε πράγματα που θα αποσυμπιέσουν τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας. Τη Μεγάλη Τρίτη παίρνει θέση στον Κριό ο Άρης. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιρροή για το δικό σας ζώδιο, καθώς θα νιώθετε πιο πολύ στα νερά σας, θα είστε πιο δημιουργικοί, ενώ θα κάνει και τονωτικές ενέσεις στην ερωτική σας ζωή, στα επιχειρηματικά και οικονομικά σας σχέδια και στα θέματα των παιδιών. Τις 3 πρώτες ημέρες του Μαΐου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και στις διαφωνίες και στις διαμάχες με άτομα από το χώρο της δουλειάς αν δεν θέλετε να δημιουργηθεί μια κρίση ή να οδηγηθείτε σε ένα τέλος.

Αιγόκερως

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς τη Μεγάλη Δευτέρα, δημιουργεί την επιθυμία να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα και να έρθετε σε επαφή με άτομα που σκέφτονται διαφορετικά. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη προχωρά με τη σειρά της στον φιλικό σας Ταύρο. Από αυτή τη θέση πρακτικά μέχρι τις 23/05 σάς δίνει το πάνω χέρι σε πολλές δραστηριότητες και δημιουργεί καλύτερες συνθήκες παντού. Η πιο σημαντική αλλαγή της εβδομάδας για το ζώδιο σας είναι η είσοδος του Άρη στον Κριό στις 30/04 που θα στρέψει την προσοχή σας ιδιαίτερα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Η εβδομάδα έχει όμως και δυο όψεις που θέλουν προσοχή στη διαχείριση τους καθώς εμπλέκουν τον Πλούτωνα. Τις 3 πρώτες ημέρες του Μαΐου καλά θα κάνετε να αποφύγετε να συζητήσετε οικονομικά θέματα ή να προχωρήσετε σε συμφωνίες.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 29/04, που μπορεί να κάνει τον έλεγχο των οικονομικών να θυμίζει ανάβαση στο Έβερεστ. Πιθανώς γιατί θα έχετε έντονη παρόρμηση να ξοδέψετε χρήματα υποκινούμενη από συναισθηματικά αδιέξοδα. Από τη Μεγάλη Δευτέρα η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και το 4ο Ηλιακό σας σπίτι, βελτιώνοντας το κλίμα στο σπίτι και στις σχέσεις σας με τα άτομα της οικογένειας σας. Το επόμενο διάστημα θα αναζητάτε συναισθηματική ηρεμία και εκδηλώσεις αγάπης.  Τη Μεγάλη Τρίτη ο Άρης περνά σε ένα πιο φιλικό ζώδιο προς το δικό σας τον Κριό, δημιουργώντας πιο εντατικούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας αλλά και στην επικοινωνία. Η εβδομάδα έχει δυο όψεις που χρειάζονται καλύτερη διαχείριση από την πλευρά σας, καθώς αφορούν τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σας. Δεν είναι κακό να θέσετε τα όρια σας, να πείτε κάποια αναγκαία «όχι» χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να τα δικαιολογήσετε κιόλας.

Ιχθύες

Τη Μεγάλη Δευτέρα ο Άρης συναντά τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας και μπορεί να προκύψει μια δύσκολη κατάσταση ή μια κατάσταση σύγχυσης σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο από την ίδια μέρα ενισχύει τη διάθεση σας για επικοινωνία και κοινωνικότητα, αυξάνοντας κατ’ επέκταση τις πιθανότητες για νέες γνωριμίες. Τη Μεγάλη Τρίτη ο Άρης θα περάσει στον Κριό απαλλάσσοντας σας από πολλά άγχη. Από δω και κάτω θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα τι θα κάνετε με τα οικονομικά σας. Μέχρι τις 09/06 πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε αυτόν το τομέα γιατί μπορεί να σας αποφέρει κιόλας. Τις 3 πρώτες ημέρες του Μαΐου προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί τόσο με τα όρια σας όσο και με τα όρια των άλλων και μη βιάζεστε να επικοινωνήσετε πράγματα που δεν τα έχετε ελέγξει πολύ εξονυχιστικά για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα.