ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα χειρότερα ζώδια για να πας μαζί τους διακοπές

Pexels

Ο προγραμματισμός της ιδανικής καλοκαιρινής απόδρασης, δεν είναι μια απλή διαδικασία. Η επιλογή του κατάλληλου μέρους, του σωστού ξενοδοχείου και της εύρεσης των καλύτερων τοπικών εστιατορίων, είναι αποφάσεις που μπορούν να απογειώσουν ή να καταστρέψουν τις διακοπές σου. Η πιο σημαντική όμως απόφαση, είναι με ποιον θα πας διακοπές.

Πριν ετοιμάσεις βαλίτσες, είναι σημαντικό να ελέγξετε ότι εσύ και η παρέα ή ο σύντροφός σου, αντιμετωπίζετε με τον ίδιο τρόπο το κεφάλαιο «διακοπές». Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις, με ποια ζώδια δεν πρέπει ΠΟΤΕ να πας διακοπές.

Τα χειρότερα ζώδια για να πας διακοπές Pexels

Κριός με Σκορπιό

Οι Κριοί δεν είναι ξένοι στην περιπέτεια. Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, αναζητούν πάντα το the next best thing και θα αναζητήσουν τις πιο συναρπαστικές εκδρομές σε οποιοδήποτε ταξίδι. Από την άλλη πλευρά, το πείσμα τους, κάνει δύσκολο το ταξίδι με μια μεγάλη παρέα. Μπορεί να γίνουν αυταρχικοί και παρορμητικοί. Να παίρνουν αυθόρμητες αποφάσεις, αντί να βασίζονται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο. Για αυτόν τον λόγο, μπορεί να είναι δύσκολο για τον μεθοδικό Σκορπιό να απολαύσει τα ταξίδια μαζί του. Ο Κριός τείνει να αναζητά τη συγκίνηση και να είναι αυθόρμητος. Ο Σκορπιός από την άλλη, προτιμά να κάνει ένα σχέδιο και να το τηρεί. Με και τα δύο αυτά ζώδια να κυβερνώνται από τον παθιασμένο και επιθετικό Άρη, μια μικρή διαφωνία, μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να ξυπνήσει το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Τα χειρότερα ζώδια για να πας διακοπές: Ταύρος μαζί με Τοξότη

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για την αγάπη τους για την πολυτέλεια και την υπερβολή. Οι διακοπές με έναν Ταύρο θα περιλαμβάνουν άφθονο φαγητό, ψώνια και συνεδρίες spa. Παρόλο που μπορεί να μην έχουν πρόβλημα όταν ταξιδεύουν με άλλα ζώδια της Γης,( Αιγόκερους ή Παρθένους), το σκηνικό αλλάζει όταν ταξιδεύει με έναν Τοξότη. Ο Τοξότης, ως τυχοδιώκτης της ζωής, πιθανότατα θα θέλει να κάνει πράγματα, που μπορεί να κάνουν τον Ταύρο λίγο νευρικό. Ή τέλος πάντων τον βγάζει πολύ έξω από τη ζώνη άνεσής του. Η ανεμελιά του Τοξότη «χτυπήσει» τα νεύρα του Ταύρου.

Αν είσαι Δίδυμος, απόφυγε έναν Καρκίνο

Οι Δίδυμοι είναι κοινωνικοί, γοητευτικοί και πνευματώδεις. Οπότε τα ταξίδια μαζί τους, είναι μια εμπειρία που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο. Δεν φοβούνται να κάνουν νέους φίλους, ενώ βρίσκονται στο δρόμο. Ωστόσο, αυτό το διανοητικό ζώδιο του αέρα δεν είναι ο τύπος που χαλαρώνει εύκολα, ακόμη και στις διακοπές. Εάν προτιμάς μια χαλαρή απόδραση, η συνεχής ανάγκη του Διδύμου για συζητήσεις, μπορεί να σε εξαντλήσει. Οι Καρκίνοι είναι τέτοιοι τύποι. Εάν ο Καρκίνος φύγει διακοπές με έναν Δίδυμο, πιθανότατα θα χρειαστεί κι άλλες διακοπές μετά, για να επαναφορτίσει τις κοινωνικές του μπαταρίες. Εν τω μεταξύ, οι Δίδυμοι θα αισθάνονται περιορισμένοι από τον Καρκίνο. Έτσι, ενώ αυτά τα δύο ζώδια ταιριάζουν πολύ ως φίλοι, οι διακοπές δεν είναι από τα πράγματα που καλό θα είναι να αποφεύγουν.

Τα χειρότερα ζώδια για να πας διακοπές: Ένας Καρκίνο με έναν Υδροχόο

Ως λάτρεις της άνεσης και της ηρεμίας, οι Καρκίνοι είναι το πιο χαρούμενο ζώδιο όταν οι διακοπές τους περιλαμβάνουν προνόμια all-inclusive. Προτιμούν οι διακοπές τους να χαρακτηρίζονται από ιδιωτικότητα, άνεση και χαλάρωση.  Αυτό το πνεύμα δεν ταιριάζει με τον επαναστάτη του ζωδιακού, τον Υδροχόο. Οι Υδροχόοι θέλουν όπου βρεθούν να βυθιστούν πλήρως στην τοπική κουλτούρα. Δεν ενδιαφέρονται για ξενοδοχεία πέντε αστέρων ή για γεύματα με αστέρια Michelin. Προτιμούν να φύγουν από την πεπατημένη για να βρουν μοναδικές εμπειρίες. Είναι απίθανο ο Υδροχόος να μπορέσει να πείσει τον Καρκίνο να βγει ​​από την ρουτίνα του, ακόμη και αν βρίσκεται σε διεθνή προορισμό. Οι τσακωμοί ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια, είναι αναπόφευκτοι.

Λέων με Παρθένο

Οι Λέοντες είναι συνήθως η κυρίαρχη προσωπικότητα στις διακοπές. Γεγονός που τους καθιστά εξαιρετικούς ταξιδιωτικούς συνταξιδιώτες για πιο χαλαρά ζώδια όπως οι Δίδυμοι ή ο Τοξότης, αλλά όχι τόσο για οργανωμένα ζώδια όπως ο Παρθένος. Το ταξίδι με έναν Λέοντα μπορεί να αγχώσει έναν Παρθένο και η δυναμική προσωπικότητα του Λέοντα μπορεί συχνά να τον επισκιάσει. Ένας Παρθένος θα δυσκολευτεί επίσης να χαλαρώσει με όλα τα σχέδια κοινωνικοποίησης και της τελευταίας στιγμής στα οποία ο Λέων τείνει να επιδίδεται στις διακοπές του. Οι Παρθένοι προτιμούν ένα δομημένο σχέδιο με υπολογιστικά φύλλα, προκρατήσεις και προβλεψιμότητα. Ο Λέων θα βαριέται από τον Παρθένο που παρακολουθεί συνεχώς το ρολόι και τηρεί ένα αυστηρό πρόγραμμα.

Τα χειρότερα ζώδια για να πας διακοπές: Αν είσαι Παρθένος και είναι Ζυγός

Προσανατολισμένοι στη λεπτομέρεια, οι Παρθένοι είναι οι καλύτεροι στο να σχεδιάζουν διακοπές value for money. Δεν θα αναρωτιέσαι ποτέ τι θα ακολουθήσει με έναν Παρθένο δίπλα σου. Αν και η τήρηση ενός προγράμματος διασφαλίζει ότι δεν θα χάσεις τίποτα, μπορεί επίσης να στερήσει την ευκαιρία να ζήσεις μια πραγματική περιπέτεια. Αυτό μπορεί να γίνει πρόβλημα για τους διασκεδαστικούς Ζυγούς που προτιμούν να κρατούν ανοιχτές τις επιλογές τους. Οι Ζυγοί θέλουν να κάνουν λίγο από όλα, ενώ στην Παρθένο δεν αρέσει η ιδέα να χάνει χρόνο περιπλανώμενος χωρίς προορισμό. Αυτά τα δύο ζώδια όχι μόνο θέλουν διαφορετικά πράγματα, αλλά μπορεί επίσης να έχουν προβλήματα στην επικοινωνία μεταξύ τους. Οι Ζυγοί είναι καλύτερα να κανονίσουν τις διακοπές τους, με ένα πιο παρορμητικό, λιγότερο ανήσυχο ζώδιο από τον Παρθένο.

Ζυγός και Αιγόκερως

Οι Ζυγοί είναι γνωστοί για την αγάπη τους για την πολυτέλεια και την τέχνη. Οι διακοπές είναι μια ευκαιρία για τους Ζυγούς να αναδείξουν την αισθητική τους και να ξοδέψουν χρήματα. Αυτό δεν προμηνύεται καλό για τον οικονομικά υπεύθυνο Αιγόκερω. Σε αντίθεση με τον Ζυγό που δεν κάνει τον κόπο να ελέγξει το τραπεζικό του υπόλοιπο στις διακοπές, ο Αιγόκερως θα προσπαθήσει να εξοικονομήσει λεφτά από παντού. Αυτοί οι δύο θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού τους τσακωμένοι για το πού να φάνε, πόσο αργά θα μείνουν έξω και αν αυτή η εκδρομή αξίζει τελικά ή όχι τα λεφτά της. Ο Ζυγός θα πιστεύει ότι ο Αιγόκερως είναι πολύ τσιγκούνης και ο Αιγόκερως θα βρει επιπόλαιο τον Ζυγό. Αν και κανένα από αυτά τα ζώδια δεν θα εκφράσει ξεκάθαρα την απογοήτευσή του, τα παθητικό-επιθετικά σχόλια θα πηγαινοέρχονται. Fuuuuun #NOT.

Τα χειρότερα ζώδια για να πας διακοπές: Σκορπιός με Ιχθύ

Οι Σκορπιοί είναι οι καλύτεροι συνταξιδιώτες για μια άνετη απόδραση. Ωστόσο, είναι δύσκολο για αυτούς να απολαύσουν τον αυθορμητισμό που συνοδεύει το jet setting. Αναστατώνονται όταν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εκνευρισμό και απογοήτευση. Από την άλλη, ο ανέμελος Ιχθύς ευδοκιμεί στο άγνωστο και του αρέσει να πηγαίνει με τη ροή των πραγμάτων. Είναι επίσης λιγότερο πιθανό να αναλάβουν την ευθύνη όταν τα πράγματα μπορεί να στραβώσουν, αφήνοντας τον Σκορπιό να μαζέψει τα σπασμένα και να βρει λύσεις μόνος του. Ο Σκορπιός γρήγορα θα αγανακτήσει με την αδιαφορία των Ιχθύων και οι Ιχθύες δεν θα μπορούν να αντέξουν την απαισιόδοξη στάση του Σκορπιού. Αυτοί οι δύο πιθανότατα δεν θα μιλιούνται γυρνώντας από τις διακοπές τους.

Τοξότης και Κριός

Ο Τοξότης είναι γνωστός ως ο παγκόσμιος ταξιδιώτης του ζωδιακού κύκλου. Και ενώ είναι ωραίο να γνωρίζεις λίγα πράγματα για την τοποθεσία στην οποία ταξιδεύεις, ο Τοξότης μπορεί να είναι λίγο κυριαρχικός όταν κάνει τον ξεναγό. Επειδή ταξιδεύουν συχνά, οι Τοξότες πιστεύουν ότι «ξέρουν καλύτερα». Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα για τον εξίσου πεισματάρικο Κριό, ο οποίος δεν δέχεται εύκολα το να του λένε τι να κάνει. Ο Κριός και ο Τοξότης μπορεί να τα πάνε καλά στο σπίτι, αλλά ένα ταξίδι μαζί είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε παιχνίδια εξουσίας. Ο Κριός είναι πολύ περήφανος για να παραδεχτεί ότι η ιδέα του δεν είναι η καλύτερη. Ο Τοξότης από την άλλη, προτιμά να κερδίσει έναν αγώνα, παρά να συμβιβαστεί. Όλες οι διακοπές θα κυλίσουν με τους δυο τους να αναμετρώνται για το ποιος ξέρει περισσότερα, αντί να χαλαρώσουν.

Τα χειρότερα ζώδια για να πας διακοπές: Αιγόκερως και Λέων

Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για τις οικονομικές τους γνώσεις και τις ηγετικές τους ιδιότητες. Τα πάντα θα είναι κανονισμένα σε ένα ταξίδι με αυτό το ζώδιο της γης. Και παρόλο που αυτό μπορεί να είναι καλό όταν εξασφαλίζεις καλύτερη τιμή σε προκρατήσεις, αυτό μπορεί να έχει και τα αρνητικά του. Οι Αιγόκεροι πιέζονται να αναζητούν μια οικονομική ευκαιρία, αντί να απλώς να απολαύσουν ένα ταξίδι. Από την άλλη, ο Λέων είναι εδώ για να περάσει καλά και δεν θα διστάσει να ξοδέψει. Η αγάπη τους για κάθε είδους πολυτέλεια θα ασκήσει μεγάλη πίεση σε όποιον ταξιδιωτικό προϋπολογισμό προσπαθεί να τηρήσει ο Αιγόκερως. Αντίστοιχα ο Λέων θα δυσκολευτεί να κάνει τον Αιγόκερω να χαλαρώσει και να ζήσει απλά τη στιγμή. Αυτά τα δύο ζώδια είναι πολύ διαφορετικά. Πιθανότατα θα καταλήξουν να χωρίσουν για να κάνουν το δικό τους πριν το τέλος του ταξιδιού.

Υδροχόος και Ταύρος

Γνωστός ως ο επαναστάτης του ζωδιακού κύκλου, ο Υδροχόος θέλει να ζήσει νέες εμπειρίες όταν ταξιδεύει. Οι ιδανικές διακοπές για έναν Υδροχόο, περιλαμβάνουν οτιδήποτε μπορεί να εκτοξεύει την αδρεναλίνη και μπορεί να τους κάνει να βυθιστούν στο νέο τους περιβάλλον. Και για αυτό είναι οι καλύτεροι συνταξιδιώτες για διεθνείς προορισμούς. Ωστόσο, αυτό το ανυπόμονο ζώδιο, βαριέται εύκολα και δεν του αρέσει να μένει σε ένα μέρος για πολύ. Πιθανότατα θα σε κάνουν να τρέχεις από το ένα μέρος στο άλλο, πριν καν να έχεις την ευκαιρία να δεις όλα όσα ήθελες. Αυτό μπορεί να γίνει πρόβλημα για έναν Ταύρο, που προτιμά διακοπές όπου μπορεί να κοιμηθεί και να αφιερώσουν χρόνο, απολαμβάνοντας τα αξιοθέατα.

Τα χειρότερα ζώδια για να πας διακοπές: Ιχθύες και Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι χαλαροί και ευχάριστοι τύποι. Προτιμούν να έχουν ανοιχτό το πρόγραμμά τους όταν βρίσκονται σε διακοπές. Είναι πρόθυμοι να κάνουν ό,τι θέλει να κάνει ο συνοδοιπόρος τους. Αν και αυτό μπορεί να είναι ιδανικό για έναν φίλο που αναλαμβάνει περισσότερο την ευθύνη, για άλλους μπορεί να είναι εξοργιστικό. Η χαλαρή τους στάση μερικές φορές μπορεί να διαβαστεί ως αδιαφορία. Γι’ αυτό και ένα ταξίδι μεταξύ δύο Ιχθύων δεν θα πάει καλά. Μεταξύ τους δεν υπάρχει κανένας που να είναι διατεθειμένος να κάνει τις επιλογές που πρέπει να γίνουν. Αυτό θα οδηγήσει σε πολύ χαμένο χρόνο και χαμένες ευκαιρίες. Καλύτερα να κανονίσουν ένα ταξίδι με έναν Αιγόκερω ή μία Παρθένο.