ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 5/7

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στον Καρκίνο και θα προετοιμάσει τη νέα Σελήνη του Σαββάτου που θα δώσει ώθηση σε εξελίξεις και νέα ξεκινήματα. Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι ευαίσθητη, συναισθηματική και δημιουργεί μεγαλύτερη διακύμανση στις διαθέσεις μας. Μας καλεί να προστατεύσουμε περισσότερο τον εαυτό μας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε και νοιαζόμαστε γι’ αυτούς.

Σήμερα γίνεται ακριβείας και το εξάγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύς μια ιδιαίτερα βοηθητική όψη που μας χαρίζει υπομονή, πειθαρχία και σθένος για να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει προχωρήσει ήδη στον Καρκίνο από το βράδυ της Πέμπτης όπου και θα παραμείνει και σε όλη τη διάρκεια της Παρασκευής προετοιμάζοντας τη νέα Σελήνη του Σαββάτου στρέφοντας την προσοχή σας σε οικογενειακά θέματα, σε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή σε ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε τώρα και θέλετε να το οργανώσετε όσο καλύτερα γίνεται. Γενικότερα η Παρασκευή είναι από τις μέρες που ευνοεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, τις ανάγκες του σπιτιού και την οικογένεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάπου εδώ ξεκινά ένα από τα πιο όμορφα γουηκέντ του μήνα για σας. Γενικότερα όλες οι επόμενες ημέρες καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο προετοιμάζει τη νέα Σελήνη του Σαββάτου θα έχουν έμφαση στα θέματα επικοινωνίας, σε θέματα σπουδών για τους νεότερους αλλά και σε επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε και για αναψυχή για τους πιο τυχερούς. Σε κάθε περίπτωση η Παρασκευή είναι από τις θετικές μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο θέση που θα κρατήσει μέχρι και την Κυριακή και τη νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο φαίνεται ότι θα εστιάσετε αρκετά την προσοχή σας στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας προσπαθώντας να βγάλετε περισσότερα έσοδα. Ίσως υπογράψετε τώρα μια νέα οικονομική συμφωνία που θα σας αποφέρει μακροπρόθεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη ήδη από το βράδυ της Πέμπτης και μέχρι την Κυριακή θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και τα «κοσμικά» φώτα αγαπητοί Καρκίνοι θα πέφτουν πάνω σας! Είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε σε όλους τα ταλέντα, τις ικανότητες σας και να μαγνητίσετε τα πλήθη με τη γοητεία που εκπέμπετε.  Από την άλλη θα είναι μια νέα Σελήνη που μπορεί να σας οδηγήσει και σε αποφάσεις για ριζικές αλλαγές.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια αγαπητοί Λέοντες, φαίνεται ότι η ζωή εξελίσσεται περισσότερο στο «παρασκήνιο» παρά στα φώτα! Ήδη από χθες βράδυ και μέχρι την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο μέσα σε ένα τομέα που αφορά τις φροντίδες προς τον ίδιο σας τον εαυτό. Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου θα είναι βοηθητικό σε επαγγελματικές εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη περνώντας στον Καρκίνο βοηθά να έχετε ελεύθερο χρόνο για να τον διαθέσετε στα πρόσωπα και τις δραστηριότητες που αγαπάτε. Η Σελήνη στον Καρκίνο που θα παραμείνει και στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που θα έχουμε τη νέα Σελήνη του Ιουλίου αφορά θέματα που σχετίζονται με τους στόχους σας, τα οικονομικά της δουλειάς σας αλλά και τους συνεργάτες και φίλους.  Η Παρασκευή με το εξάγωνο Άρη – Κρόνου είναι μια μέρα για να δείξετε αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό και να παρασύρετε και άλλους με τη θετική σας διάθεση.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο ήδη από το βράδυ της Πέμπτης, θέση που θα κρατήσει ως και την Κυριακή αφού θα σχηματίσει σε αυτό το ζώδιο και τη νέα Σελήνη του μήνα, θα σας κάνει ακόμη πιο αποφασιστικούς να ψαχτείτε με νέα δεδομένα στην επαγγελματική σας κατεύθυνση. Μην επιλέξετε με βάση το κριτήριο της ασφάλειας και της βολής σας γιατί αυτό μπορεί να κρύβει κόστος. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ διαφορετική η εικόνα του τέλους της εβδομάδας καθώς η Σελήνη έχει προχωρήσει ήδη στο ζώδιο του Καρκίνου. Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, το διαδίκτυο, την εκπαίδευση, τον τουρισμό, μπορεί να έχετε εξελίξεις σε θέματα δουλειάς τις επόμενες μέρες. Αλλά και σε θέματα δουλειάς θα είστε πιο φιλόδοξοι, πιο αποφασισμένοι να βελτιώσετε τις συνθήκες της καριέρας σας. Για κάποιους άλλους Σκορπιούς το γουηκέντ μπορεί να προσφέρει την ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι ή να ξεκινήσετε τις διακοπές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καθώς βρισκόμαστε ακριβώς πριν τη δημιουργία της νέας Σελήνης τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Καρκίνο υπάρχει μεγαλύτερη εσωστρέφεια και μια τάση να μην αποκαλύπτετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Τα οικονομικά θέματα, είναι το κύριο πιάτο της Σελήνης που ήδη έχει προχωρήσει στο ζώδιο του Καρκίνου από χθες αργά το βράδυ. Ακόμη ίσως σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα με τον σύντροφο σας αν είστε παντρεμένοι ή σοβαρά  δεσμευμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη έχει προχωρήσει στον Καρκίνο από χθες βράδυ όπου και θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή. Τα ξημερώματα του Σαββάτου θα σχηματίσει τη νέα Σελήνη του Ιουλίου στο ίδιο ζώδιο. Η νέα αυτή Σελήνη αρχίζει να επηρεάζει τόσο τις επαγγελματικές σας συνεργασίες, όσο και το γάμο και τις σημαντικές σας σχέσεις. Είναι σημαντικό να κατανοείτε ακριβώς και την άλλη πλευρά. Ακόμη μπορεί τώρα να μπαίνετε στην διαδικασία υπογραφής κάποιας συμφωνίας ή συμβολαίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 

Το βράδυ της Πέμπτης η Σελήνη προχώρησε στον Καρκίνο για να σχηματίσει τα ξημερώματα του Σαββάτου πια τη νέα Σελήνη σε αυτό το ζώδιο που  εγκαινιάζει μια περίοδο που πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Καθώς πλησιάζουμε τη νέα Σελήνη του Ιουλίου, φαίνεται πως αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Με λίγα λόγια αφιερώσετε τις επόμενες ημέρες στην ξεκούραση και στην τόνωση του οργανισμού σας!

ΙΧΘΥΕΣ

Πολύ διαφορετική η εικόνα της Παρασκευής που η Σελήνη βρίσκεται στον φιλικό σας Καρκίνο και  είστε πιο εξωστρεφείς και πιο πρόθυμοι να κυνηγήσετε τη χαρά. Θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα, τα παιδιά, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, τη διασκέδαση, τα σπορ, τα χόμπι ευνοούνται ιδιαίτερα από τη νέα Σελήνη στον Καρκίνο που μπορεί να σχηματίζεται τα ξημερώματα του Σαββάτου η επιρροή όμως ήδη έχει ξεκινήσει!