ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 1-7/7/24

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 1-7/7/24. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Την Τρίτη 02/07 ο Ποσειδώνας μπαίνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024. Καθώς ο Ποσειδώνας είναι ένας «εσωτερικός» πλανήτης μάς καλεί να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στην προσωπική μας ανάπτυξη, την πνευματικότητα και να σκεφτούμε περισσότερο το νόημα όσων κάνουμε. Την ίδια μέρα σχηματίζεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που ενισχύει τη διαίσθηση αλλά και τη φαντασία μας. Το απόγευμα της Τρίτης ο Ερμής θα εγκαταλείψει το ζώδιο του Καρκίνου και θα προχωρήσει στον Λέοντα σε μια πιο δημιουργική, παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική θέση που θα διατηρήσει αρχικά για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Πρόκειται για μια θετική όψη για να δεσμευτούμε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Στις 06/07 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου που μας καλεί να θέσουμε νέους στόχους, να σχεδιάσουμε τη ζωή μας σε νέες βάσεις με αισιοδοξία αλλά έχοντας τα πόδια μας καλά στερεωμένα στη γη. Τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται αρκεί να είμαστε ρεαλιστές και πειθαρχημένοι.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Στις 02/07 ο Ποσειδώνας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και, μολονότι δεν είναι μια επιρροή που θα την αντιλαμβάνεστε σε πρακτικό επίπεδο στην καθημερινότητα σας, θα βοηθήσει να βάλετε περισσότερη φαντασία και συναίσθημα στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες αλλά και στις σχέσεις σας. Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα το απόγευμα της ίδιας μέρας είναι θετική για να σας διευκολύνει σε επίπεδο επικοινωνίας και δοσοληψιών. Η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο την ίδια μέρα μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις να κάνετε αλλαγές στον χώρο του σπιτιού ή της δουλειάς μπορεί να σκεφτείτε μια μετακόμιση ή ακόμη κάποιες επισκευές ή να διακοσμήσετε διαφορετικά κάποιους χώρους ή να τους φρεσκάρετε. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 06/07 έχει σπιτική γεύση.  Αξιοποιήστε την επιρροή για να βάλετε μια τάξη στο σπίτι σας αλλά και να αναθερμάνετε τις οικογενειακές σας σχέσεις.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ποσειδώνα που θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι κάποιο άτομο το οποίο θεωρούσατε έναν πιστό φίλο ή συνεργάτη δεν συμπεριφέρεται όπως θα θέλατε ή μπορεί να λειτουργεί και παρασκηνιακά κόντρα στα συμφέροντα σας. Από την άλλη, στις 02/07 ο Ερμής προχωρώντας στον Λέοντα δεν σας αφήνει να ξεκουραστείτε πνευματικά ιδιαίτερα μέχρι τις 26/07. Στις 03/07 γίνεται ακριβείας το τρίγωνο Αφροδίτης- Κρόνου που ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας, της κοινωνικοποίησης και των εκδηλώσεων. Βοηθητική είναι η όψη της Αφροδίτης κι από πλευράς γνωριμιών είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 06/07 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Καρκίνο. Είναι μια άκρως συναισθηματική Νέα Σελήνη που σας κάνει πιο εξωστρεφείς, βοηθά να κάνετε νέα ξεκινήματα μέσα στις 2 επόμενες εβδομάδες και εγκαινιάζει μια περίοδο που όσες κι αν είναι οι υποχρεώσεις σας θα βρείτε χρόνο για να τον αφιερώσετε και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι 

Η εβδομάδα ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στον τομέα της καριέρας, που για τους επόμενους 5 μήνες σας βάζει στη διαδικασία να κάνετε τις αποτιμήσεις σας σε σχέση με την επαγγελματική κατεύθυνση που έχετε επιλέξει. Η σημαντική πλανητική αλλαγή της εβδομάδας αφορά τον κυβερνήτη σας Ερμή, ρυθμιστή ούτως ή άλλως της επικοινωνίας, των μετακινήσεων και των δοσοληψιών σας, που περνά σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας τον Λέοντα στις 02/07 ενισχύοντας το επικοινωνιακό σας ταπεραμέντο. Την επόμενη μέρα θα αντιμετωπίσει τον Πλούτωνα σε μια όψη αντίθεσης. Προσέξτε ιδιαίτερα στις επαφές και την επικοινωνία με τους άλλους. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα σχηματίσει θετική όψη με τον Κρόνο κάνοντας θετικό το πλαίσιο για σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις. Στις 06/07 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνοντας περισσότερη σταθερότητα στην καθημερινότητα σας.  Αν θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με αυτό το φεγγάρι θα αντιμετωπίσετε λιγότερες δυσκολίες.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύς που θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο, που σας βάζει σε μια διαδικασία να σκεφτείτε τα σχέδια και τα όνειρα σας για το μέλλον με έμφαση στο τι ικανοποιεί εσάς περισσότερο. Στις 02/07 ο Ερμής αποχαιρετά το ζώδιο σας για φέτος και περνά στον Λέοντα για μια σύντομη παραμονή μέχρι τις 26/07 σε αυτό το ζώδιο βοηθώντας να βάλετε οικονομικούς στόχους. Μην πείτε όμως το «ναι» με ενθουσιασμό χωρίς να ψάξετε τις λεπτομέρειες, ειδικά στις 03/07 που ο Ερμής έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα σχηματίσει θετική όψη με τον Κρόνο. Αυτή η όψη, έχει θετική επιρροή στη ζωή σας προσωπικά αλλά και σε θέματα επαγγελματικά. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 06/07, θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά ώστε να αφήσετε πίσω σας ένα κεφάλαιο δύσκολο είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και να τραβήξετε μια νέα πορεία στη ζωή σας. Πριν πατήσετε γκάζι σε ένα νέο ξεκίνημα, σκεφτείτε περισσότερο όλες τις παραμέτρους.

Λέων

Η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύς από τις 02/07, βοηθά να απαλύνετε μέσα στο διάστημα των επόμενων 5 μηνών όλες τις αιχμηρές πλευρές στην προσωπική σας ζωή. Την ίδια μέρα όμως έρχεται ο Ερμής στο ζώδιο σας για ένα σύντομο διάστημα μέχρι τις 26/07 αρχικά και οι σκέψεις, οι ιδέες γίνονται λόγια. Ο Ερμής επίσης θα βοηθήσει να υπάρχουν περισσότερες εξελίξεις στη δουλειά αλλά και στην καθημερινότητα σας. Την ίδια μέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να είναι ευνοϊκό αν θέλετε να κάνετε κάποιες μυστικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, αλλά θέλει προσοχή να μη διαρρεύσετε μυστικά. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 06/07 είναι μια ιδιαίτερα εσωστρεφής και συναισθηματική Σελήνη μέσα στον 12ο οίκο της ψυχολογίας, των συναισθημάτων, της ίασης, αλλά και του παρασκηνίου. Είναι μια «θεραπευτική» Νέα Σελήνη αν αξιοποιήσετε την ενέργεια της με στόχο τη βελτίωση του εαυτού σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Παρθένος

Το πρώτο ενδιαφέρον αστρολογικό φαινόμενο της εβδομάδας είναι η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα μέσα στον τομέα των σημαντικών σας σχέσεων, συνεργασιών, αλλά και του γάμου. Η πρώτη σημαντική αλλαγή του Ιουλίου είναι αυτή του κυβερνήτη σας Ερμή που στις 02/07 θα προχωρήσει στον Λέοντα σε ένα πιο αθέατο κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Η πορεία του Ερμή στον Λέοντα μπορεί να σημάνει μια περίοδο με μεγαλύτερο παρασκήνιο, μυστικές συζητήσεις κι επαγγελματικά ραντεβού, και προετοιμασία για τα επόμενα πρότζεκτ που θα ξεκινήσουν αργότερα. Στις 03/07 ο Ερμής θα σχηματίσει κόντρα με τον Πλούτωνα. Προσέξτε σε θέματα υγείας και εργασίας. Την ίδια μέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας προσωπικές, ερωτικές και φιλικές, αλλά και σε διαπραγματεύσεις. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 06/07 είναι μια εξωστρεφής, αισιόδοξη Νέα Σελήνη που ενεργοποιεί τον τομέα των στόχων, των φίλων, των ομάδων στις οποίες ενεργά συμμετέχετε ακόμη και στο διαδίκτυο και των συνεργατών.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Ο Ποσειδώνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς μέσα στον τομέα της καθημερινότητας, των ρουτινών, της εργασίας και της υγείας.  Είναι μια καλή στιγμή να κάνετε κάποιες ουσιώδεις αλλαγές στον τρόπο ζωής σας και στον χρόνο που διαθέτετε στον εαυτό σας για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Η πρώτη αλλαγή σε πλανητικό επίπεδο είναι η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο στις 02/07. Σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και οι μελλοντικοί σας στόχοι θα σας απασχολήσουν δεόντως. Το πολύ θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, βοηθά να επιτύχετε μια επαγγελματική διαπραγμάτευση που θα είναι θετική μακροπρόθεσμα και για την πορεία της καριέρας σας. Η Νέα Σελήνη στις 06/07 στον Καρκίνο πραγματοποιείται μέσα στον τομέα της καριέρας. Είναι πολύ πιθανό να έχετε μια πρόταση ή να σας ζητηθεί να περάσετε από μια συνέντευξη για μια δουλειά. Μια Νέα Σελήνη μπορεί να αφορά νέα ξεκινήματα και πράγματι μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχετε τεράστια κινητικότητα στα επαγγελματικά ή και σε θέματα σπιτιού. Πιθανώς και μετακομίσεις.

Σκορπιός

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα ξεκινά αυτή την εβδομάδα στις 02/07 και σας βάζει σε μια διαδικασία να δείτε ξεκάθαρα ποιοι είναι πραγματικοί φίλοι και υποστηρικτές σας. Η δεύτερη αλλαγή αφορά την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα την ίδια μέρα. Μέχρι τις 26/07 θα έχετε αρκετές συζητήσεις για το μέλλον της καριέρας σας, ίσως γνωρίσετε και άτομα που θα μπορούσαν να παίξουν ένα πιο καθοριστικό ρόλο ή μπορεί να οργανώνετε τη δράση σας για αργότερα. Προσέξτε ιδιαίτερα στις 03/07 που ο Ερμής αντιτίθεται στον Πλούτωνα. Εντάσεις και αντιπαραθέσεις στη δουλειά ή το σπίτι μπορεί να σας ζορίσουν περισσότερο ψυχολογικά. Την ίδια μέρα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σας βοηθήσει  να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία, αρκεί να στηριχτείτε στη λογική προσέγγιση των πραγμάτων. Η ανάγκη απελευθέρωσης υπερτονίζεται κι από τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που λαμβάνει χώρα στις 06/07 στον 9ο Ηλιακό σας οίκο. Αυτή η Νέα Σελήνη θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο αυτή την έξοδο και το άνοιγμα των οριζόντων σας..

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα από τις 02/07 για τους επόμενους 5 μήνες μπορεί να φέρει κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού αλλά και της οικογένειας. Η πρώτη σημαντική πλανητική αλλαγή του Ιουλίου αφορά την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα την ίδια μέρα, που θα σας κάνει πιο πρόθυμους να πείτε την αλήθεια και να είστε ειλικρινείς. Μην ξεχνάτε όμως  την ενσυναίσθηση και σε ποιον απευθύνεστε ιδίως στις 03/07 που ο Ερμής έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, την ίδια μέρα προσφέρει δυνατότητες δέσμευσης με μια μακρόχρονη προοπτική είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Στις 06/07 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Ιουνίου στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας που αφορά τα οικονομικά των συνεργασιών, αλλά και όλα τα υπόλοιπα οικονομικά ζητήματα που δεν αφορούν απαραίτητα τον μισθό σας.

Αιγόκερως

Ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 02/07 για το επόμενο 5μηνο βοηθώντας να αλλάξετε λίγο την ενέργεια στον τομέα της επικοινωνίας και της κοινωνικής σας ζωής. Η πρώτη σημαντική αλλαγή του Ιουλίου σε πλανητικό επίπεδο αφορά την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα μέσα στον τομέα των οικονομικών αλλά και των βαθύτερων σχέσεων σας. Είναι μια θετική στιγμή με διάλογο να καθαρίσετε λίγο το τοπίο σε κάποια σημαντική σας σχέση ή τα οικονομικά μιας συνεργασίας. Η όψη της Αφροδίτης την ίδια μέρα με τον Κρόνο στους Ιχθύς σας παρέχει το κατάλληλο υπόβαθρο για να βελτιώσετε σχέσεις με συνεργάτες, φίλους, αλλά να πάρετε και σοβαρές αποφάσεις για την πορεία κάποιας ερωτικής σχέσης. Η Νέα Σελήνη στις 06/07 στον Καρκίνο ακριβώς απέναντι από το ζώδιο σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις σας. Σίγουρα από δω και κάτω θα επιδιώξετε περισσότερη σταθερότητα και ασφάλεια στις σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στις 02/07 για ένα 5μηνο κι αν υπάρχει κάποια οικονομική εκκρεμότητα στη ζωή σας ενδεχομένως να παραταθεί η αγωνία της επίλυσης της μέχρι τον Δεκέμβριο. Η πρώτη σημαντική αλλαγή έρχεται την ίδια μέρα που ο Ερμής παίρνει θέση στον Λέοντα μέσα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο που αφορά σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Από τώρα μέχρι τις 26/07 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο ο Ερμής, θα έχετε ευκαιρίες εξωστρέφειας και κοινωνικότητας. Καθώς ο Ερμής θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας στις 03/07, προσέξτε ιδιαίτερα τις αντιπαραθέσεις, τα παιχνίδια εξουσίας αλλά και τις αρνητικές σκέψεις. Κυριαρχεί βέβαια την ίδια μέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον Καρκίνο μέσα στον τομέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης, εκμεταλλευτείτε τη θετική επιρροή της. Η Νέα Σελήνη στις 06/07 είναι πολύ βοηθητική για να συστηματοποιήσετε τις προσπάθειες σας σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας, ενώ μπορεί να προκύψουν και ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά. 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ιχθύες

Την Τρίτη ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη διαίσθηση και την ευαισθησία σας. Από την άλλη μπορεί να σας βοηθήσει μέσα στο επόμενο πεντάμηνο να βγείτε από τον φανταστικό σας κόσμο σχετικά με μια ιδέα ή στόχο που έχετε και να γειωθείτε βλέποντας τις πρακτικές πλευρές της υλοποίησης του. Την ίδια μέρα ο ρυθμιστής της καθημερινότητας μας Ερμής προχωρά στον Λέοντα μέσα στον τομέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης, αλλά και της εργασίας. Στις 03/07 η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να σας γεμίσει με αρνητικές σκέψεις αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου. Ευτυχώς είναι κάτι παροδικό. Την ίδια μέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Κρόνο στο ζώδιο σας θα είναι θετικό στο να προχωρήσετε σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης σε μια σημαντική σχέση, ώστε να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα. Στις 06/07, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι μια υπέροχη Νέα Σελήνη για ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργία, τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Οι επόμενες δυο εβδομάδες θα σας δώσουν την ευκαιρία να έχετε σημαντικές και θετικές εξελίξεις στα παραπάνω θέματα.