ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 5/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή 5 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Παρασκευή ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου να σχηματίζει μια τελευταία όψη εξαγώνου με τον Ερμή δίνοντας ένα σούπερ επικοινωνιακό τόνο τις πρωινές ώρες. Στις 08:39 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 14: 12 που θα περάσει στους Ιχθύς.

Το κύριο αστρολογικό θέμα της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη προχωρά στον Κριό κάνοντάς μας όλους λίγο πιο αισιόδοξους και δραστήριους μέχρι τις 29/04. Κριοί, Λέοντες και Τοξότες θα επωφεληθούν από αυτή την επιρροή λίγο περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας σήμερα τα ξημερώματα για να βοηθήσει τη διάθεση, την εμφάνιση αλλά και την προσωπική σας ζωή μέχρι τις 29/04. Θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με τα πράγματα που σας αρέσουν, θα ενισχύσει τις σχέσεις σας και μπορεί να είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική και στην ερωτική σας ζωή. Η Παρασκευή ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες είναι επικοινωνιακή μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τόσο η Σελήνη στους Ιχθύς από το μεσημέρι κι έπειτα όσο κι η Αφροδίτη που προχωρά από σήμερα στον Κριό σάς δείχνουν ότι είστε με κάποιο τρόπο έτοιμοι να προχωρήσετε παρακάτω στη ζωή σας. Αν το μόνο που ακούτε από ένα σύντροφο, ένα φίλο, ένα συνεργάτη είναι οι ίδιες και οι ίδιες δικαιολογίες και πολλά «θα αλλάξω» καλύτερα να μην επιμένετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι είσαστε πιο εστιασμένοι στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρας με αποτέλεσμα αυτό το άγχος να βγαίνει και στις προσωπικές σας σχέσεις. Ο Απρίλιος μέχρι τις 30/04 που ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύς εξακολουθεί να σας πιέζει, όμως από σήμερα που περνά η Αφροδίτη στον Κριό θα βοηθήσει πολύ τη διάθεση αλλά και τις φιλικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα το πρωί πριν περάσει η Σελήνη στους Ιχθύς, πιθανώς η δράση και ο λόγος σας να μη συμβαδίζουν. Άλλα μπορεί να λέτε και άλλα μπορεί να κάνετε και μάλιστα είναι πιθανόν να μην το συνειδητοποιείτε κιόλας. Οι απογευματινές ώρες με τη Σελήνη στους Ιχθύς είναι πιο βοηθητικές και σίγουρα πιο ανάλαφρες σε σχέση με το πρωί.

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Ιχθύς από το μεσημέρι κι έπειτα στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν τα πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών. Όσο πιο ήρεμοι είστε στη διάρκεια της μέρας τόσο καλύτερα θα ολοκληρώσετε αυτά που έχετε να κάνετε. Η Αφροδίτη από τον Κριό θα σας βοηθήσει να ελευθερωθείτε από σχέσεις που νιώθετε ότι σας εγκλωβίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είναι μια συναισθηματική και ασταθής για τη ψυχολογία σας μέρα. Θα σας απασχολήσουν πιο πολύ τα προσωπικά σας ζητήματα και θα είστε απορροφημένοι ίσως από διλήμματα που έχετε. Μην βιαστείτε να πάρετε μια δεσμευτική απόφαση. Από σήμερα περνά στον Κριό και η Αφροδίτη φέρνοντας στο προσκήνιο τα οικονομικά σας θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Η ειλικρίνεια θα είναι το όπλο σας σήμερα σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν αντιμετωπίσετε στο χώρο της δουλειάς ή στην καθημερινότητα σας. Σήμερα μπορεί κάποιος στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ή το σπίτι να σας πιέσει να κάνετε κάτι με τον δικό του τρόπο κι εσείς να έχετε τις αντιρρήσεις σας. Από σήμερα περνά η Αφροδίτη στον Κριό και θα είναι αρκετά βοηθητική σε θέματα σχέσεων, γάμου και συνεργασιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο τις πρωινές ώρες μπορεί να νιώσετε μια απόσταση ανάμεσα σε αυτό που είσαστε κάποτε σε σχέση με αυτό που είστε τώρα. Μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε και άλλες αλλαγές στη στάση και τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους ιδιαίτερα στον χώρο της εργασίας. Η Αφροδίτη προχωρά στον Κριό σήμερα και ευνοεί τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας αλλά και την ίδια τη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι ωραίο να μιλάς με αυτοπεποίθηση, αλλά πιο ωραίο είναι να μιλάς και να έχεις ενσυναίσθηση, να καταλαβαίνεις την επιρροή των λόγων σου στους γύρω. Σήμερα είναι από τις μέρες που πρέπει να προσέξετε πως επηρεάζετε τους άλλους όταν συζητάτε. Από σήμερα περνά στον Κριό και η Αφροδίτη, στον τομέα του έρωτα, της χαράς, της διασκέδασης και των παιδιών και θα σας ευνοήσει στα παραπάνω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Παρασκευή είναι από τις θετικές μέρες της εβδομάδας και μπορείτε πιο εύκολα να επικοινωνήσετε με τους άλλους και να είστε λίγο πιο εξωστρεφείς. Είναι αλήθεια ότι έχετε πολλά στο μυαλό σας κυρίως πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών. Κανονίστε μια έξοδο για το βράδυ για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας τις πρωινές ώρες και πιθανώς να χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Μην πιέζεστε όμως σε αυτή τη φάση και σαφώς μην παρασύρεστε στις αποφάσεις σας από τους άλλους. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς στρέφοντας την προσοχή σας στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Από σήμερα περνά η Αφροδίτη στον Κριό και η προσοχή σας στρέφεται στα οικονομικά και τις υλικές συνθήκες στη ζωή σας που θα σας επιτρέψουν να μπορείτε να στηρίζετε το lifestyle που επιδιώκετε. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας χαρίζοντας στην ημέρα ένα αέρα ευελιξίας αλλά και έντονης ανάγκης για επικοινωνία.