ΖΩΔΙΑ

Ο Απρίλιος θα είναι ο χειρότερος μήνας για αυτά τα 2 ζώδια

Unsplash

Ο Απρίλιος φέρνει πάντα την ελπιδοφόρα, αφυπνισμένη ενέργεια της άνοιξης. Μετά την ισημερία της σεζόν στα τέλη Μαρτίου, υπάρχει μια αίσθηση αναζωογόνησης στον αέρα που θα μας μεταφέρει στον νέο μήνα και στην επόμενη εποχή του ζωδιακού κύκλου. Άλλους ομαλά, άλλους όχι και τόσο. 

Το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου μπορεί να μας φάνηκε ότι διήρκεσε για μια αιωνιότητα, αλλά το ωροσκόπιο του Απριλίου 2024 έρχεται για να αναζωπυρώσει την εσωτερική μας φλόγα. Τουλάχιστον στους περισσότερους από εμάς. Βλέπεις, ο δεύτερος μήνας της άνοιξης δεν είναι μόνο λουλούδια και λιακάδες. Ενώ κάποια ζώδια θα είναι απίστευτα τυχερά σε διαφορετικούς ή και σε όλους τους τομείς της ζωής, οι εκπρόσωποι των 2 παρακάτω ζωδίων μάλλον θα δυσκολευτούν. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστρολόγους ο Απρίλιος θα είναι ο χειρότερος μήνας του 2024 για αυτά τα ζώδια. Οπλίσου με κουράγιο και συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις αν (δυστυχώς) ανήκεις σε ένα από αυτά.

Λέων

Ο Απρίλιος θα είναι ο χειρότερος μήνας για αυτά τα 2 ζώδια Pexels

Ενώ από τη μία ο Απρίλιος θα αναδείξει το περιπετειώδες πνεύμα σου, από την άλλη τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα σε ό,τι έχει να κάνει με τις ισορροπίες στη ζωή σου. Θα νιώσεις ότι είναι ένας καλός μήνας για να αναπτύξεις τις γνώσεις και τις ικανότητές σου και θα νιώσεις ότι μπορείς πια να ανακαλύψεις κάτι αχαρτογράφητο. Νέα μονοπάτια προσωπικής ανάπτυξης θα ξεδιπλωθούν μπροστά σου, καθώς το μυαλό σου ανοίγει σε νέες φιλοσοφίες, πολιτισμούς και συστήματα πεποιθήσεων.

ΑΛΛΑ: Προς το τέλος του μήνα, μια απρόβλεπτη στροφή στον τομέα της καριέρας σου μπορεί να κάνει αυτή την πνευματική ανάπτυξη πιο απαιτητική. Μια ώθηση για να εξισορροπήσεις τη ζωή σου ανάμεσα σε σπίτι και καριέρα θα τονιστεί επίσης μέχρι τα τέλη Απριλίου, με πιθανή αύξηση των απαιτήσεων και από τις δύο πλευρές.

Τοξότης

Το δεύτερο ζώδιο για το οποίο ο Απρίλιος θα είναι μάλλον ο χειρότερος μήνας του 2024, είναι ο Τοξότης. Ενώ στην αρχή του μήνα η φλογερή ενέργεια του Τοξότη θα λάμψει και πάλι, με αποτέλεσμα τα φώτα της δημοσιότητας να στραφούν πάνω σου, προς τα τέλη του μήνα θα βουτήξεις στα πιο σκοτεινά μέρη της προσωπικότητάς σου.

Συγκεκριμένα, ο Απρίλιος έρχεται για το ζώδιό σου να σε φορτώσει με την επιθυμία να αναλύσεις τον τρόπο με τον οποίο φροντίζεις το σώμα και την ψυχική σου υγεία. Θα νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς και θα ενδώσεις σε ένα βαθύ συναισθηματικό στοχασμό, προκειμένου να εντοπίσεις από ποιες κακές συνήθειες (ή σχέσεις) ήρθε η ώρα να απαλλαγείς. Στα καλά νέα: Όλη αυτή η εσωτερική αναζήτηση θα σε ενθαρρύνει να ξεκινήσεις μια νέα ρουτίνα φυσικής κατάστασης, υγιεινές διατροφικές συνήθειες, πρακτική διαλογισμού ή μια νέα δουλειά που είναι πιο ευνοϊκή για τη συνολική σου ευημερία.