ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό: Ποια ζώδια επηρεάζει περισσότερο;

Pexels

Ο Ερμής γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος για πρώτη φορά το 2024 στο ζώδιο του Κριού από σήμερα 1η Απριλίου μέχρι τις 26 Απριλίου. Η Άση Μπήλιου μέσα από το asibiliou.gr δίνει τις προβλέψεις της για το ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από έναν ακόμα ανάδρομο Ερμή.

Όπως κάθε φορά, ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τη ροή της κανονικότητας στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις και δημιουργεί καθυστερήσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις και διάφορα άλλα ευτράπελα στην καθημερινότητα μας. Δευτερευόντως, πρέπει να προσέχουμε όλες τις κινητές ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά και το μεταφορικό μας μέσο. Καθώς θα κινείται παράλληλα με την Αφροδίτη θα δούμε παλιές φιλίες να ξαναζωντανεύουν, παλιά φλερτ ή μετανιωμένους πρώην να ξανάρχονται. Πως θα επηρεάσει όμως ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό κάθε ζώδιο; 

ΚΡΙΟΣ

Η πρώτη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, επηρεάζει τόσο τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας όσο και τον προφορικό και γραπτό σας λόγο. Είναι μια επιρροή που μπορεί να σας ζορίσει κάπως νοητικά. Σε γενικές γραμμές, δεν είναι καλό να παίρνετε πολύ σημαντικές αποφάσεις τώρα ούτε να κάνετε ενάρξεις. Αποφύγετε ακόμη ακριβές αγορές. Άτομα από το παρελθόν μπορεί να ξαναέρθουν στη ζωή σας μέχρι τις 26/04.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρώτη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό γίνεται σε ένα πιο παρασκηνιακό και ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και ο μόνος του κίνδυνος είναι να παρασύρεστε από διάφορους «θορύβους» στην καθημερινότητα σας. Άτομα από το παρελθόν μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους. Η διαίσθησή σας θα είναι εξαιρετικά οξυμένη γι’ αυτό να δίνετε σημασία τόσο στις «συμπτώσεις» όσο και στα όνειρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή στον Κριό θα επηρεάσει τις φιλικές και επαγγελματικές σας επαφές. Φυσικά, παίζει το ενδεχόμενο παρεξηγήσεων ή και δυσκολιών στη συνεργασία σας με άλλους. Θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί και να αφήσετε φιλόδοξα ξεκινήματα για τον Μάιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό στον τομέα της καριέρας θέλει ιδιαίτερη προσοχή στις επαγγελματικές σας σχέσεις, κυρίως αυτές με τους ανωτέρους. Φυσικά θα προσέξετε τόσο στην επικοινωνία όσο και στις αποφάσεις που παίρνετε. Θα πρέπει να οργανωθείτε σωστά και να αναβάλλετε σημαντικά ξεκινήματα για μετά τις 26/04.

ΛΕΩΝ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό δεν είναι τόσο δυσαρμονική προς το δικό σας ζώδιο. Πιθανώς να αναθεωρείτε κάποια σχέδια σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε περισσότερες καθυστερήσεις ή προβλήματα στην επικοινωνία. Από την άλλη, μπορεί να εμφανίζεται κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας που έχει να σας προτείνει κάτι. Προσέξτε μετακινήσεις, οδήγηση και τα δεδομένα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής από την 1η Απριλίου σας βάζει σε μια διαδικασία να ψαχτείτε λίγο περισσότερο πάνω στα πράγματα που σας μπλοκάρουν σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά και στα οικονομικά. Ψάξτε τι μπορείτε να περικόψετε, τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε σε συμφωνίες, αποφύγετε ρίσκα και μην παίρνετε ριζικές αποφάσεις τώρα για το μέλλον κάποιας σημαντικής σχέσης ή συνεργασίας.

ΖΥΓΟΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, ενεργοποιεί τον τομέα των σημαντικών «άλλων» στη ζωή σας. Η περίοδος αυτή, χρειάζεται προσοχή στις συζητήσεις σας και θα πρέπει να δίνετε πρώτο βήμα στο να ακούσετε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και μετά στο να καταθέσετε τις δικές σας απόψεις. Από την άλλη, μπορεί να επιστρέφετε σε μια παλιότερη σχέση ή συνεργασία. Αποφύγετε σημαντικές δεσμεύσεις και υπογραφές συμβολαίων μέχρι τις 26/04.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό που μπορεί να σας ενοχλήσει περισσότερο μέσα στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή, είναι τα καθημερινά μικροπράγματα, τα οποία μπορεί να πετάνε το πρόγραμμα σας εντελώς έξω από αυτό που έχετε οργανώσει. Γι’ αυτό κοιτάξτε να είστε πιο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό, πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο που είναι φιλικό προς το δικό σας και δεν θα σας παιδέψει τόσο πολύ όσο άλλες φορές. Αυτή η ανάδρομη πορεία του Ερμή, μπορεί να σημάνει μια επιστροφή από το ερωτικό σας παρελθόν. Προσέξτε αυτό το διάστημα και τις επιχειρηματικές σας κινήσεις ή το ρίσκο μέχρι τις 26/04.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής, σάς βάζει σε μια ιδιαίτερα συναισθηματική φάση με θέματα που μπορεί να έρχονται από το παρελθόν. Από την άλλη, αυτή είναι μια καλή περίοδος που εκτείνεται μέχρι τις 26/04 για να «φτιάξετε» σχέσεις που διαρρήχθηκαν με κάποιους από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή ακόμη και παλιούς φίλους. Θέματα ακινήτων μπορεί ακόμη να σας απασχολήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής ξεκινά την πορεία του μέσα στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Θα πρέπει να προσέξετε οτιδήποτε αφορά την επικοινωνία, το διαδίκτυο, τις εφαρμογές επικοινωνίας και κοινωνικών μέσων δικτύωσης, τα e-mails σας, αλλά και το μεταφορικό σας μέσο. Μέχρι τις 26/04 αποφύγετε να υπογράψετε σημαντικά συμβόλαια ή να κάνετε αγορές ειδικά μέσων επικοινωνίας ή μεταφορικών μέσων.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο και αυτό σημαίνει ότι το χρήμα θα είναι στο μυαλό σας. Αποφύγετε πολύ σημαντικές αγορές, ιδιαίτερα ηλεκτρονικών μέσων ή μεταφορικών μέσων. Επίσης, προσοχή σε λογαριασμούς, φροντίστε να πληρώνετε έγκαιρα τις υποχρεώσεις σας, μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα. Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις στα επαγγελματικά σας.