ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 5/11

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 5 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Με την όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη που βρίσκεται στον Σκορπιό και τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να προκύψουν έλξεις και γνωριμίες αλλά και η επιθυμία για αγορές. Αν είναι κάτι που το χρειαζόμαστε καιρό και το βρήκαμε σε καλή τιμή, αξίζει η αγορά. Παρ’ όλα αυτά, ας μην ξεφύγουμε και όταν μας πιάνει παρόρμηση για να αγοράσουμε ότι μας «γυαλίζει» από τις βιτρίνες ή να βάλουμε στο καλάθι των αγορών online, ας το αποφύγουμε. 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα προσέξτε τα οικονομικά σας καθώς θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα. Πριν ψωνίσετε το οτιδήποτε κάντε ένα καλό έλεγχο στα οικονομικά σας. Το πιθανότερο είναι πως οι αγορές σας σήμερα καλύπτουν άλλα άγχη, ειδικά αν έχετε τις αγωνίες σας είτε για τα επαγγελματικά είτε για τα οικογενειακά ζητήματα. Αν νιώθετε ότι χρειάζεται να προχωρήσετε επαγγελματικά, δεν θα ήταν κακή ιδέα να στείλετε ένα βιογραφικό. Δεν είναι απαραίτητο να παραιτηθείτε απλά κάνετε τώρα την έρευνα σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα απρόοπτα δεν θα λείψουν από την ζωή σας σήμερα. Μπορεί να ανακαλύψετε κάτι για τα άτομα του στενού σας κύκλου. Μπορεί να χρειαστεί να μιλήσετε με ειλικρίνεια σε άτομα που σας εκνεύρισαν. Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε όμως ότι η Αφροδίτη ο πλανήτης της διπλωματίας  φέρνει θετικά αποτελέσματα οπότε ας είστε διπλωμάτες και ήρεμοι όταν μιλάτε. Μην γίνεστε αντιδραστικοί και ταύροι εν υαλοπωλείο. Επίσης, μια αναπάντεχη γνωριμία που έχει ενδιαφέρον μπορεί να προκύψει σε ερωτικό επίπεδο αν είστε μόνες-οι και γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η μέρα κινείται στον άξονα των οίκων της υγείας, της φυσικής κατάστασης, της καθημερινότητας της δουλειάς σας αλλά και της ψυχολογίας σας. Μπορεί αυτό να σας φέρει ένταση όμως γιατί ίσως έρχονται κάποιες μνήμες του παρελθόντος και σας ζορίζουν. Η καλύτερη διέξοδος σε κάτι τέτοιο αυτή την στιγμή είναι να το εκφράσετε και να μιλήσετε με κάποιον. Ειδικά αν σας ενδιαφέρει αυτό το άτομο να εξακολουθεί να υπάρχει στην ζωή σας καλύτερα να καθαρίσετε τις όποιες υπόνοιες και να μιλήσετε ανοιχτά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Περίεργη θα είναι αυτή η μέρα και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να δείξετε κατανόηση. Υπάρχει περίπτωση, κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή τη δουλειά να δείξει μια αναπάντεχη συμπεριφορά και αυτό να σας προβληματίσει. Μην παίρνετε τίποτα προσωπικά και θιχτείτε. Προτιμήστε να το ξεκαθαρίσετε με το άτομο αυτό αν σας ενοχλεί τόσο πολύ. Ακόμη αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ίσως έχετε κάποιες εκπλήξεις από το περιβάλλον των φίλων ή των συνεργατών σας.

ΛΕΩΝ 

Η όψη αυτή, φέρνει στο προσκήνιο τα θέματα καριέρας και οικογένειας και αυτό σας κάνει να νιώσετε πιο ελεύθεροι στην δράση σας είτε στα επαγγελματικά είτε στα οικογενειακά σας θέματα. Αν στοχεύετε να αλλάξετε πράγματα στον χώρο του σπιτιού ή τον χώρο της δουλειάς, κυρίως αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο κι όταν αυτό δεν είναι εφικτό σας πιάνουν νεύρα ή έχετε ανησυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού επικεντρώνεται στην επικοινωνία και αυτό θα είναι «ανήσυχο νοητικά» για εσάς. Έχετε πολλές ιδέες και σκέψεις στο μυαλό σας και αυτό μπορεί να σας δώσει λύσεις σε προβλήματα. Από την άλλη μπορεί να έχετε κάποιες απρόοπτες συναντήσεις που θα σας ενθουσιάσουν, ίσως και μια νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Κατευνάστε την επιθυμία σας για αγορές σήμερα, ειδικά για εσάς που μερικές φορές, έχετε ακριβό γούστο. Το να βρείτε κάτι πολυτελές σε μια καλή τιμή είναι μεγάλος πειρασμός για σας. Όμως πριν αγοράσετε το οτιδήποτε, καλό θα ήταν να έχετε κάνει ένα καλό έλεγχο στα έξοδα και τα έσοδα σας για να μην βγείτε «από τα παράθυρα». 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Αν τα πράγματα είναι πολύ έντονα σε μια σχέση καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω, να αποστασιοποιηθείτε και να τα δείτε τα πράγματα με ψυχραιμία. Μπορεί ένας ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά διάλογος ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο να σας ζορίσει. Μην επιμένετε και το πράγμα να χειροτερέψει. Αφήσετε τη συζήτηση για μια άλλη φορά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Σήμερα θα καταφέρετε να πείσετε τους άλλους με πιο εύκολο τρόπο για αυτά που σας ενδιαφέρουν. Μην κολλάτε όμως σε λεπτομέρειες ή ψάχνετε να βρείτε το λάθος εκεί που δεν υπάρχει. Η όψη μπορεί να φέρει ξαφνικές και απρόοπτες αλλαγές είτε στη δουλειά είτε σε ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σας με συνεργάτες. Ίσως από την άλλη έχετε εσείς μια πρωτότυπη ιδέα να προτείνετε κι αυτό να βοηθήσει και στις σχέσεις σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Σήμερα νιώθετε πιο αυθόρμητοι και αυτό σας κάνει να νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε αυτά που σκέφτεστε και νιώθετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μπορεί να προκύψει και ένα τηλεφώνημα από κάποιο άτομο που είχατε καιρό να μιλήσετε. Όμως ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του απρόβλεπτου και της αλλαγής. Οπότε αν δείτε αλλαγή σε αυτό το άτομο, θα συνειδητοποιήσετε ότι οι άνθρωποι αλλάζουν όπως αλλάζετε κι εσείς κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια αμήχανη στιγμή. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Αλλαγές στον τομέα του σπιτιού φέρνει αυτή η όψη για εσάς. Ίσως να υπάρξει μια χωροταξική αλλαγή η οποία είτε γίνεται τώρα ή μια μελλοντική αλλαγή. Οι αλλαγές είναι η μόνη σταθερά στην ζωή μας και θα το διαπιστώσετε και τη χρονιά που έρχεται καθώς εξακολουθείτε να είστε στο επίκεντρο των πιο σημαντικών όψεων. 

ΙΧΘΥΕΣ

Το μυαλό σας φαίνεται ότι κατακλύζεται από ιδέες και αυτό σας φέρνει περισσότερη έμπνευση ειδικά αν γράφετε ή κάνετε οποιαδήποτε πνευματική εργασία. Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα ενεργητική μέχρι την Τετάρτη, οπότε δεν θα ήταν κακή ιδέα αν έχετε 2-3 καλές ιδέες να τις γράψετε κάπου για να μην τις ξεχάσετε.