ΖΩΔΙΑ

Τα πιο τυχερά (και τα πιο άτυχα) ζώδια του Νοεμβρίου. Προετοιμάσου

Pexels

Αυτόν τον Νοέμβριο, προετοιμάσου για δραματικές αλλαγές, καθώς η ολική έκλειψη σελήνης στον Ταύρο θα προκαλέσει συγκλονιστικές εξελίξεις στην επαγγελματική και οικονομική σου ζωή στις 8 Νοεμβρίου. Μπορεί επίσης να νιώσεις την ανάγκη να ετοιμάσεις μια βαλίτσα και να ταξιδέψεις σε έναν νέο προορισμό, στις 16 Νοεμβρίου όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη.

Τα πιο τυχερά (και τα πιο άτυχα) ζώδια του Νοεμβρίου

Για κάποιους ο Νοέμβριος, επαναφέρει την αίσθηση της περιπέτειας και του ενθουσιασμού στις σχέσεις. Ο Ερμής θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Αφροδίτης στις 17 Νοεμβρίου, όταν θα ξεκινήσει το ταξίδι του στον Τοξότη. Αυτό θα σε κάνει να σκεφτείς το νόημα της ζωής και τους προσωπικούς σου στόχους. Αυτή η επεκτατική ενέργεια, είναι εξαιρετική για να αποκτήσεις μια νέα δεξιότητα.

Η εποχή του Τοξότη θα ξεκινήσει στις 22 Νοεμβρίου, φέρνοντας ενέργεια στην καθημερινότητα σου που θα σε εμπνεύσει να ζήσεις με πάθος. Στις 23 Νοεμβρίου, θα νιώσεις σίγουρη και τυχερή, καθώς η νέα σελήνη στον Τοξότη θα διευρύνει την αίσθηση των δυνατοτήτων σου και θα ενισχύσει την πίστη στον εαυτό σου, που μπορεί να έχασες τον περασμένο μήνα.

Ο Δίας – ο κυρίαρχος πλανήτης της εποχής του Τοξότη – θα τελειώσει την ανάδρομη πορεία του, στους ονειροπόλους Ιχθύες στις 23 Νοεμβρίου, φέρνοντας νέα σαφήνεια γύρω από το σύστημα πεποιθήσεων και τις αξίες σου.

Τα πιο τυχερά (και τα πιο άτυχα) ζώδια του Νοεμβρίου

Τα πιο τυχερά (και τα πιο άτυχα) ζώδια του Νοεμβρίου Pexels

Τα πιο τυχερά (και τα πιο άτυχα) ζώδια του Νοεμβρίου

Κριός

Προετοιμάσου. Μπορεί να αντιμετωπίσεις απροσδόκητες αλλαγές στη ρουτίνα σου ή μια ξαφνική απώλεια ενός προσωπικού αντικειμένου, που θα δοκιμάσει την αίσθηση άνεσης και ασφάλειάς σου. Μόλις ο Ερμής μπει στον Τοξότη στις 17 Νοεμβρίου, θα είναι πιο εύκολο να ξεπεράσεις τις απρόβλεπτες στιγμές της ζωής, κρατώντας ένα θετικό όραμα για το μέλλον. Θυμήσου: Όλες οι αλλαγές είναι προσωρινές.

Ταύρος

Το ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού σου, μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες δύσκολες συνειδητοποιήσεις. Πρέπει να συγχωρήσεις τον εαυτό σου για τα λάθη που έχεις κάνει στο παρελθόν. Ευτυχώς, η θεραπευτική ενέργεια της εποχής του Τοξότη, θα σε βοηθήσει να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι ότι μπορείς να αναγνωρίσεις τους διαφορετικούς τρόπους, με τους οποίους μπορείς να διαχειριστείς τις προκλήσεις που θα συναντήσεις.

Δίδυμοι

Αυτόν τον Νοέμβριο, μπορεί να λάβεις μια απροσδόκητη συγγνώμη από κάποιον από το παρελθόν σου, η οποία θα σου προσφέρει το τέλος που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις. Άφησε τα παλιά πίσω σου, καθώς μπορεί ακούσια να προβάλεις τα συναισθήματά σου στις τρέχουσες σχέσεις σου. Δώσε γενναιόδωρη ποσότητα αγάπης, χρόνου και προσοχής στα αγαπημένα σου πρόσωπα και άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να οραματιστεί ένα μέλλον με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Μην αφήνεις τα συναισθήματά σου να σε κρατούν πίσω.

Καρκίνος

Οι αλλαγές στον κοινωνικό σου κύκλο θα μπορούσαν να σε απογοητεύσουν, αλλά προσπάθησε να μην παίρνεις τα πράγματα, πολύ προσωπικά. Μάθε πότε πρέπει να φεύγεις, αντί να κρατάς στη ζωή σου ανθρώπους, που δεν σου προσφέρουν τίποτα. Το να αφιερώσεις χρόνο στη δουλειά σου, είναι ένας υγιής τρόπος για να ξεφύγεις από ό,τι σε προβληματίζει. Θέσε ρεαλιστικούς βραχυπρόθεσμους στόχους για τον μήνα για να κρατήσεις τον εαυτό σου απασχολημένο.

Λέων

Εάν σκέφτεσαι μια αλλαγή στην επαγγελματική σου πορεία, μπορεί να βιώσεις μια απροσδόκητη αλλαγή, που θα σε βοηθήσει να πάρεις μια απόφαση. Δώσε προσοχή στα σημάδια γύρω σου και εμπιστεύσου το ένστικτό σου, ακόμα κι αν αυτό σε οδηγεί σε ένα μονοπάτι που φαίνεται δύσκολο. Η νέα σελήνη στον Τοξότη στις 23 Νοεμβρίου, θα είναι η τέλεια ευκαιρία για να ξεκινήσεις ένα νέο δημιουργικό εγχείρημα, που θα μπορούσε να ανθίσει σε κάτι μεγαλύτερο. Πίστεψε στις δυνατότητές σου και θα πετύχεις.

Παρθένος

Μερικές φορές, η ζωή δεν εξελίσσεται όπως περιμένουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα προηγούμενα όνειρα, ήταν χάσιμο χρόνου. Προσπάθησε να μην αφήσεις την απογοήτευσή σου να επιβεβαιώσει τους υποσυνείδητους φόβους και την αυτοαμφιβολία σου. Το πρώτο βήμα για την εκδήλωση νέων αποτελεσμάτων, είναι να πιστέψεις ολόψυχα ότι υπάρχουν. Η εποχή του Τοξότη θα φέρει νέες ευκαιρίες για να εξερευνήσεις πώς οι προοπτικές και οι πεποιθήσεις του περίγυρού σου, έχουν επηρεάσει την προοπτική σου.

Ζυγός

Η ζώνη ασφαλείας σου, μπορεί να εξαφανιστεί στιγμιαία, φέρνοντας συγκλονιστικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με την αυτοεκτίμησή σου, που μπορεί να επηρεάσουν την αίσθηση της σταθερότητάς σου. Σκέψου εάν έχεις μια υγιή προσκόλληση στα υλικά και οικονομικά σου υπάρχοντα. Μόλις ο Ερμής μπει στον Τοξότη στις 12 Νοεμβρίου, θα νιώσεις τη δύναμη να εκφράσεις τα πραγματικά σου συναισθήματα, αντί να προσποιείσαι ότι είσαι καλά. Η διατήρηση της ειρήνης με τους γύρω σου, δεν θα πρέπει να γίνει εις βάρος σου.

Σκορπιός

Πόσο καλά αντιμετωπίζεις την αλλαγή; Μπορεί να είσαι στα πρόθυρα να τελειώσεις ένα κεφάλαιο με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και να ξεκινήσεις ένα νέο ταξίδι, που θα δοκιμάσει την ικανότητά σου να αφήσεις το παρελθόν και να καλωσορίσεις το μέλλον. Πίστεψε ότι αυτό που έρχεται, είναι καλύτερο από αυτό που έχεις τώρα. Επικεντρώσου στην οικοδόμηση μιας γερής βάσης για τις σχέσεις σου. που επικεντρώνονται στην εμπιστοσύνη και την αμοιβαία ελευθερία.

Τοξότης

Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την άβολη μετάβαση της αλλαγής του εργασιακού περιβάλλοντος και της εξοικείωσης με μια νέα ρουτίνα. Ωστόσο, μόλις η Αφροδίτη μπει στο ζώδιό σου στις 16 Νοεμβρίου, ο ενθουσιασμός και το πάθος σου για τη ζωή θα αυξηθούν. Εξερεύνησε τα ενδιαφέροντά σου και δείξε στους ανθρώπους γύρω σου πώς να ζουν την στιγμή. Προσπάθησε να διατηρήσεις μια θετική στάση μέσα από τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

Αιγόκερως

Η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 8 Νοεμβρίου, θα μπορούσε να προκαλέσει το τέλος μιας σχέσης ή ενός σχεδίου, που κατά βάθος ήξερες ότι δεν έπρεπε να γίνει. Πάρε ό,τι έμαθες από την εμπειρία και χρησιμοποίησέ το για να αποκτήσεις περισσότερη σοφία. Σκέψου τί πήγε καλά και τι θέλεις για να συνεχίσεις. Όταν αμφιβάλεις για τον εαυτό σου, μπορείς να στραφείς στους φίλους σου, οι οποίο μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις καλύτερα την μεγαλύτερη εικόνα.

Υδροχόος

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας θεραπευτικός μήνας για εσένα. Ώρα για να βουτήξεις βαθιά και να εξερευνήσεις πώς οι μέχρι τώρα εμπειρίες σου, έχουν επηρεάσει τις συναισθηματικές σου προσκολλήσεις. Θα υπάρχουν ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα με ένα μέλος της οικογένειας. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και ξεκινήσεις από την αρχή. Στις 23 Νοεμβρίου, η νέα σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτήν την ενέργεια, βάζοντας μπροστά τα σχέδια σου.

Ιχθύες

Η φιλοδοξία σου θα αυξηθεί τον Νοέμβριο και θα αποκτήσεις έτσι το θάρρος να πιέσεις προς το μέλλον που πάντα ονειρευόσουν. Ωστόσο, προσπάθησε να μην βιαστείς ή μην πάρεις τον εύκολο δρόμο, ειδικά αν οι πρόσφατες προκλήσεις, σού έχουν προκαλέσει άγχος. Είναι ΟΚ να παραδεχτείς ότι δεν ξέρεις πού πηγαίνει η ζωή, απλώς απόλαυσε τη διαδρομή.