ΖΩΔΙΑ

Νοέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Νοέμβριο.

Νοέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τον Νοέμβριο, με κάποιο τρόπο το σύμπαν μας καλεί να δώσουμε κι εμείς τέλος σε ό,τι δεν μας επιτρέπει να εξελιχτούμε, σε σχέσεις, συνεργασίες, δουλειές. Για άλλη μια φορά θα εστιαστούμε στα θέματα των σχέσεων, αλλά και των οικονομικών, αφού αυτά θα μας προβληματίζουν περισσότερο. Ξαφνικά και απρόσμενα προβλήματα που αφορούν στις επικοινωνίες, την τεχνολογία ή και πολιτικές και κοινωνικές αστάθειες, συμπεριλαμβάνονται στο μενού του μήνα.

Όμως μέσα σε ένα μήνα που έχει αρκετά απαιτητικές όψεις, υπάρχουν κι αυτές που γλυκαίνουν τη διάθεση μας, βγάζουν από μέσα μας πιο ρομαντικά συναισθήματα και ενισχύουν την αισιοδοξία μας, δημιουργώντας προϋποθέσεις καλύτερης διάθεσης και διασκεδαστικών δραστηριοτήτων. Το κλειδί στο να περάσουμε καλύτερα τον Νοέμβριο είναι να αποδεχτούμε ότι κάποια πράγματα δεν είναι στον έλεγχό μας και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ό,τι πραγματικά ελέγχουμε εμείς οι ίδιοι. Η αισιοδοξία και η θετική στάση στα απρόοπτα του Νοεμβρίου θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στον Δεκέμβριο με επιτυχία.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Νοέμβριο:

Κριός

Ο Νοέμβριος είναι από τους μεταβατικούς μήνες για το ζώδιο σας, καθώς κλείνετε ένα κεφάλαιο στη ζωή σας και προετοιμάζεστε για το καινούριο που θα ξεκινήσει στη νέα χρονιά. Το μυαλό σας θα τρέχει από δω κι από κει χωρίς να μπορείτε να συγκεντρωθείτε εύκολα. Προσεκτικοί πρέπει να είστε και στις μετακινήσεις σας. Ο Νοέμβριος σας βάζει επίσης, σας καλεί να αναπροσαρμόσετε τους οικονομικούς σας στόχους. Όποιο σενάριο κι αν προκύψει τις επόμενες ημέρες, από τις 10/11 μέχρι τις 16/11 θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι σαφώς πιο άνετο και ελαφρύ, ενώ θα βελτιωθούν ιδιαίτερα θέματα που άπτονται των σπουδών, των μελλοντικών επαγγελματικών σας σχεδίων, των ταξιδιών.

Νοέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Ο Νοέμβριος σίγουρα συγκαταλέγεται στους έντονους μήνες του 2022 για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, ιδιαίτερα στο πρώτο του δεκαήμερο. Μπορεί να δείχνει ένα σημείο καμπής στη ζωή σας, μια στιγμή που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σας για τα επόμενα χρόνια. Όσο κι αν φοβάστε τις αλλαγές, αυτές είναι που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Από τις 10 μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, είναι οι μέρες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας και να κάνετε νέες γνωριμίες. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν ακόμη περισσότερο στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου. Ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στους Ιχθύς στις 23/11 και θα βελτιώσει τις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες.

Δίδυμοι

Πολύτιμα μαθήματα μπορεί να σας δώσει ο Νοέμβριος, καθώς σας βάζει σε μια διαδικασία εξέλιξης. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα σας καλεί να εστιάσετε περισσότερο στα θέματα της δουλειάς, αλλά και της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Με την έκλειψη του Νοεμβρίου, μπορεί να απαλλαχθείτε από ένα εμπόδιο στη ζωή σας όμως. Θα πρέπει να προσέχετε το παρασκήνιο, τα κουτσομπολιά και να έχετε ως προτεραιότητα την υγεία σας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις σχέσεις σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ένα φίλο, τον σύντροφό σας, έναν συνεργάτη και να σχεδιάσετε από κοινού τα επόμενα βήματα σας.

Νοέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο

Ο Νοέμβριος αποτελεί ένα διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς που είχε μέχρι τώρα το φθινόπωρο και σας δίνει την ευκαιρία να δείτε τη μεγάλη εικόνα της ζωής σας. Το μόνο δύσκολο σημείο του Νοεμβρίου είναι η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στις 8/11, η οποία θα σας επηρεάσει κάποιες μέρες πριν και μετά. Μια ξαφνική αλλαγή δεν είναι απίθανη.  Δεν είναι απίθανο ακόμη να τροποποιηθεί ένας στόχος σας. Από τις 10 ως τις 16 Νοεμβρίου, μπορεί να αναθερμανθεί η ερωτική σας ζωή ή ακόμη να σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι. Οι αγαπημένοι σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν στην προετοιμασία των νέων σας σχεδίων.

Λέων

Η επαγγελματική σας ζωή, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, φαίνεται ότι μπορεί να μεταμορφωθεί. Πολλά τα σενάρια των αλλαγών και κάποια από αυτά μπορεί να γίνουν πραγματικότητα μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Από τις 10 μέχρι τις 16 Νοεμβρίου εκμεταλλευτείτε κάποιες ιδιαίτερα γλυκές και ευνοϊκές όψεις, που θα σας βοηθήσουν τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και στα οικονομικά. Η Νέα Σελήνη στις 24/11 στον Τοξότη θα είναι ιδιαίτερα τυχερή δίνοντας σας έμπνευση και χαρούμενη διάθεση. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα νιώθετε σαν να βγήκατε από χειμερία νάρκη και θα είστε πιο κοινωνικοί και πιο πρόθυμοι για εξόδους.

 

Νοέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο

Καλωσορίστε έναν πολυάσχολο μήνα με έμφαση στην επικοινωνία, τις επαφές, τις συζητήσεις, τις γνωριμίες, την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για τις σχέσεις και τα οικονομικά σας. Το πιο απαιτητικό σημείο του Νοεμβρίου είναι κοντά στην έκλειψη στις 8/1, καθώς μπορεί να έχετε κάποιες απρόσμενες εξελίξεις εκείνες τις ημέρες. Κάποιες απογοητεύσεις πιθανώς να μην μπορείτε να τις αποφύγετε, ειδικά σε σχέσεις με ανωτέρους και συνεργάτες. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα από τις 10- 6/11, για να αναστρέψετε μια κατάσταση σε επικοινωνιακό επίπεδο. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένεια. Ο Δίας στις 23/11 γυρίζει σε ορθή πορεία φέρνοντας περισσότερη τύχη στις επαφές σας και πιθανώς την επισημοποίηση μιας σχέσης ή συνεργασίας.

Νοέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό

Ο μήνας αυτός περιστρέφεται κυρίως γύρω από τα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών. Είναι η στιγμή να θέσετε τους οικονομικούς σας στόχους, αλλά και να ξοδέψετε χρήματα σε πράγματα και καταστάσεις που σας δίνουν ικανοποίηση. Μια απώλεια ή μια ξαφνική αλλαγή στη ζωή σας, μπορεί να οδηγήσει σε συνειδητοποιήσεις και στην αλλαγή στάσης σας. Μια τελείως διαφορετική εικόνα έχει ο Νοέμβριος στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του, καθώς επανέρχεται η αισιοδοξία και η κοινωνική σας διάθεση. Στις 23/11 ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία τον τομέα εργασίας κι έρχεται η στιγμή να ανταμειφθείτε για τη σκληρή δουλειά που έχετε κάνει. Θετική επιρροή και για την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση.

Σκορπιός

Ο μήνας των γενεθλίων σας σάς βρίσκει σε φάση εσωτερικών αλλαγών. Μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να θέλει να επαναστατήσει απέναντι σε μια προσωπική σχέση ή επαγγελματική συνεργασία. Ενδεχομένως να χρειάζεται μόνο να αλλάξουν κάποια πράγματα, όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο να έρθετε σε ρήξη. Το διάστημα από τις 10/11 μέχρι τις 16/11 ο Νοέμβριος, μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε την ερωτική σας ζωή, να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι η ιδανική περίοδος για να καλλιεργήσετε τα ταλέντα σας ή για μια αύξηση στον μισθό σας. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική προς αυτή την κατεύθυνση.

Νοέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη

Είναι μια περίοδος που με κάποιο τρόπο μπορεί να είστε αποτραβηγμένοι από το προσκήνιο προσπαθώντας να καταλάβετε τις ίδιες σας τις σκέψεις. Είναι όμως μια περίοδος με μια ακόμη ιδιαιτερότητα. Την έκλειψη στις 8/11 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, που καλεί την προσοχή σας σε θέματα της υγείας και φυσικής κατάστασης φέρνοντας απροσδόκητες ίσως εξελίξεις. Από τις 10/11 μέχρι τις 16/11, κάποιοι μπορεί να έχετε απρόβλεπτες εξελίξεις σε θέματα δουλειάς. Μην ανησυχείτε, γιατί παρακάτω μέσα στον Νοέμβριο θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να βρείτε κάτι καλό.  Θα είστε πιο κοινωνικοί, πιο εξωστρεφείς και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και πάλι. Ο Δίας στις 23/11 γυρίζει σε ορθή πορεία δίνοντας το πράσινο φως σε πρότζεκτ που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια.

Αιγόκερως

Ο Νοέμβριος είναι ένας αρκετά πιο ευχάριστος και σίγουρα λιγότερο αγχωτικός μήνας για εσάς. Προσοχή μόνο σε πιθανές ρήξεις ή εντάσεις σε μια σχέση, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Όσο κι αν μια τέτοια προοπτική σας φαίνεται δύσκολη στο «τώρα», να ξέρετε ότι θα χαρείτε στο μέλλον. Μετά την έκλειψη στις 8/11, είναι ένα ιδανικό διάστημα για να προωθήσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία σε θέματα σπουδών και δουλειάς, αλλά να δεχτείτε και τη στήριξη συνεργατών και φίλων. Μετά τις 16/11 θα περάσετε σε ένα πιο κλειστό διάστημα που σας καλεί να βάλετε σε προτεραιότητα την υγεία σας και τις προσωπικές σας υποθέσεις.

Νοέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο

Ο Νοέμβριος δεν είναι ο πιο ήσυχος μήνας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα σας αρέσει. Στις μέρες που περιβάλλουν τη Σεληνιακή έκλειψη στις 8/11, ενδεχομένως να υπάρχουν απρόβλεπτες εξελίξεις είτε στον χώρο της δουλειάς, είτε στο σπίτι. Ό,τι κι αν προκύψει, το διάστημα από τις 10/11 ως τις 16/11, θα βοηθήσει να βρείτε λύσεις. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο από πλευράς ενέργειας. Η συλλογική δουλειά, ο χρόνος που περνάτε με τους αγαπημένους σας φίλους, θα είναι πολύτιμα. Ακόμη και σε ερωτικό επίπεδο μπορείτε να επωφεληθείτε Στις 23/11 ο Δίας γυρίζει ορθός, φιλοδωρώντας σας με κάποιες οικονομικές ευκαιρίες μέχρι τις 20/12.

Νοέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τους Ιχθύες

Θα είναι ένας ιδιαίτερα κοινωνικός μήνας ο Νοέμβριος για σας, με έμφαση στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Η σεληνιακή έκλειψη στις 8/11,  δημιουργεί φορτισμένη ατμόσφαιρα στις επαφές σας με τους γύρω σας. Καλά θα κάνετε να προσέξετε τα μυστικά σας αυτές τις μέρες, γιατί μπορεί να αποκαλυφθεί κάτι που να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Προσεκτικοί πρέπει να είστε και στις μετακινήσεις σας. Από τις 10 ως τις 15 Νοεμβρίου, θα σας δοθούν ευκαιρίες να ενισχύσετε την ερωτική σας ζωή, να κάνετε γνωριμίες, να σημειώσετε πρόοδο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 μπορεί να φέρει απίστευτη στήριξη από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.