ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 31/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το αντίδοτο απέναντι σε όλο αυτό είναι ένα ανοιχτό μυαλό και ευελιξία στις συζητήσεις μας. Η τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου και πρώτη της εργάσιμης εβδομάδας ξεκινά με περισσότερη ένταση καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα. Η όψη αυτή δίνει ένα χαρακτήρα έντασης στις επαφές μας με τους άλλους, επηρεάζει τον τρόπο σκέψης μας δίνοντας έμφαση στην αρνητικότητα, την καχυποψία και τις εμμονές αλλά είναι βοηθητική αν θέλουμε να εξερευνήσουμε κάτι σε βάθος.

Στη συνέχεια η Σελήνη σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Δία κάνοντας πιο ευχάριστες τις επαφές μας τις απογευματινές ώρες και προχωρά στο ζώδιο του Υδροχόου στις 17:43.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη συνόδου της Σελήνης με τον Πλούτωνα που κυριαρχεί μέσα στη μέρα ζορίζει κάπως το νευρικό σας σύστημα ειδικά αν έχετε να κάνετε με άτομα που είναι απόλυτα, που προσπαθούν να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους ή προσπαθούν να σας χειριστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Επειδή σήμερα η Σελήνη από τον Αιγόκερω συναντά σε σύνοδο τον Πλούτωνα μπορεί να παρατηρείτε ότι κολλάτε περισσότερη ώρα σε σχέση με το σύνηθες όταν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, γι’ αυτό προσπαθήστε να κάνετε κάποια άλλη δραστηριότητα, να αποσπάται η προσοχή σας από το πρόβλημα και μετά πιο ήρεμοι και με πιο καθαρό μυαλό επανέρχεστε στο όποιο θέμα αντιμετωπίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, επιτρέπει να βρείτε πρακτικές λύσεις σε οικονομικά ζητήματα ή να κάνετε ένα καλύτερο πλάνο για το επόμενο διάστημα. Αυτό που θέλει περισσότερη προσοχή είναι οι επαφές σας με τους άλλους και κυρίως με συνεργάτες ή πελάτες, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί κυρίως σε σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους αλλά θα πρέπει επίσης να έχετε και ανοχή και ανοιχτό μυαλό, ώστε αυτά που σας λένε να τα αξιοποιήσετε και να μην τα πάρετε στραβά ή ως αυστηρή κριτική ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΛΕΩΝ

Γενικά η μέρα ευνοεί τις εμμονές και τα κολλήματα του νου ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, οπότε μην μεγεθύνετε τις φοβίες και το άγχος σας και κυρίως αποφύγετε να τα μεταδίδετε και στους άλλους κυρίως στο χώρο εργασίας. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο θα σας απασχολήσει περισσότερο μια σχέση σας προσωπική ή επαγγελματική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η τάση σας θα είναι να σκέφτεστε επίμονα το πρόβλημα σας ή να νιώθετε ανήσυχοι εξαιτίας του και να μην μπορείτε να χαρείτε τις υπόλοιπες δραστηριότητες της μέρας σας. Προσπαθήστε όσο γίνεται τουλάχιστον να μην αφήνετε την ψυχολογία σας να επηρεάζεται και να μην παρασύρεστε από αρνητικές σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να μην κολλάτε σε πράγματα ή σε λόγια και δείτε αυτό που λέμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Το να αναλωθείτε σε μικρότητες ή να παίξετε το παιχνίδι άλλων που θέλουν με το ζόρι να σας περάσουν τις απόψεις και τις ιδέες τους δεν οδηγεί πουθενά ακόμη κι αν αυτοί οι άλλοι είναι μέλη από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, είναι σούπερ επικοινωνιακή για το ζώδιο σας και μπορείτε να επιτύχετε εξαιρετική πρόοδο σε αυτό το επίπεδο. Αρκεί να μην σας πιάσουν φοβίες, εμμονές, υπέρμετρο άγχος και δεν ξέρετε πως να το διαχειριστείτε επηρεάζοντας έτσι την καλή σας απόδοση. Ειδικά αν σήμερα έχετε εξετάσεις, μια παρουσίαση, κάποια δημόσια εμφάνιση που πρέπει να πείσετε αυτούς που σας παρακολουθούν γι’ αυτό που θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Δευτέρα έρχεται με μια νοητική και ψυχική υπερδιέγερση καθώς η Σελήνη συναντά σε όψη συνόδου τον Πλούτωνα σκοτεινιάζοντας λίγο το μυαλό σας. Όχι ότι απαραίτητα πρέπει να συμβεί κάτι δύσκολο για να είστε αγχωμένοι απλά η τάση σας θα είναι να ανησυχείτε περισσότερο από το κανονικό για ό,τι γίνεται στην καθημερινότητα σας σήμερα ή να κολλάτε και με πράγματα τα οποία έγιναν στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα, ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, δημιουργεί ένα εσωτερικό άγχος ή αγωνία για τις εξελίξεις στη ζωή σας κι αυτό δεν σας αφήνει να νιώθετε χαλαροί ή να απολαμβάνετε και τις άλλες δραστηριότητες σας. Παρόλα αυτά αν το άγχος είναι παραγωγικό και λειτουργεί σαν μοχλός πίεσης για να εξελίσσεστε και να γίνεστε καλύτεροι τότε μπορεί να είναι μέχρι και βοηθητικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα δικό σας θέμα υγείας είτε κάποιου δικού σας προσώπου, ίσως κάτι επαγγελματικό που σας πιέζει λίγο περισσότερο και σας κλείνει ψυχολογικά. Από την άλλη, ίσως έχετε πολλές υποχρεώσεις στην αρχή της εβδομάδας και αυτό σας δημιουργεί άγχος ή και φόβο ότι μπορεί να μην τα προλάβετε όλα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ίσως να υπάρχει μεγαλύτερη αγωνία στο ξεκίνημα της εβδομάδας για την πορεία της καριέρας ή των οικονομικών σας από την άλλη μπορεί κι εσείς να ταλαιπωρείτε τον εγκέφαλο σας με τα άγχη σας. Επειδή δεν πρόκειται άμεσα να σας δοθούν απαντήσεις σε αυτά που θέλετε μην ταλαιπωρείτε περισσότερο τον εαυτό σας αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια και κάνοντας αρνητικές σκέψεις.