ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα χειρότερα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου

Pexels

Δεν υπάρχει διαφυγή από την ψυχρή, σκληρή αλήθεια. Ενώ το αστρολογικό μας προφίλ, μας χαρίζει τα χαρακτηριστικά που αγαπάμε περισσότερο στον εαυτό μας, τα χειρότερα χαρακτηριστικά των ζωδίων είναι επίσης αποτέλεσμα της ίδιας πλανητικής ευθυγράμμισης.

Είσαι από τα ζώδια που θα κάνουν ghosting σε κάποιον, απλά και μόνο επειδή άργησε να απαντήσει στα μηνύματά σου; Ή μήπως κατά λάθος, έκανες εκείνο το τατουάζ που σχεδίαζε να χτυπήσει η κολλητή σου εδώ και χρόνια; Κάθε ζώδιο φέρνει τις δικές του «βαλίτσες» σε κάθε σχέση, προσωπική ή επαγγελματική, αλλά υπόκειται επίσης στις αδυναμίες της ανθρώπινης φύσης. Παρακάτω, ρίχνουμε μια ματιά στα χειρότερα χαρακτηριστικά των ζωδίων. Κράτα σημειώσεις και δούλεψε προς τη βελτίωση.

Αυτά είναι χειρότερα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου Pexels

Τα χειρότερα χαρακτηριστικά των ζωδίων:

Κριός

Ως το πρώτο ζώδιο στον ζωδιακό τροχό, δυσκολεύεσαι να αφήσεις τους άλλους να αναλάβουν το τιμόνι. Στη δουλειά, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι καταλήγεις με burnout, επειδή απλώς δεν εμπιστεύεσαι τους άλλους, στο να ακολουθήσουν το όραμά σου ακριβώς όπως θέλεις.

Ταύρος

Ως οι ταύροι του ζωδιακού κύκλου, πιθανότατα ήδη σου έχουν επισημάνει το πείσμα σου, περισσότερες φορές από όσες μπορείς να μετρήσεις με το ένα χέρι. Και παρά το γεγονός ότι σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτό το χαρακτηριστικό, μπορεί να θεωρηθεί (καμιά φορά) έως και πλεονέκτημα, στην προσωπική ζωή, αυτό μεταφράζεται σε μια ανυποχώρητη στάση απέναντι στην αλλαγή. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να κρατήσεις ορισμένες σχέσεις, περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Δίδυμοι

Ως η ψυχή του πάρτι, δεν αποτελεί έκπληξη, που όλοι θέλουν να είναι φίλοι σου, Δίδυμε. Αλλά ένας φίλος για όλους, δεν είναι φίλος με κανέναν. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι η πίστη σου δοκιμάζεται, καθώς προσπαθείς να παραμείνεις πιστή σε πολλά, πολλά άτομα στο κοινωνικό σου δίκτυο.

Καρκίνος

Σίγουρα, το ζώδιό σου καθοδηγείται από το πάθος, αλλά η σκοτεινή πλευρά αυτής της αγάπης, μπορεί να σε κάνει να ξεσπάς στα κοντινά σου πρόσωπα όταν δεν είσαι καλά. Αντί να κλειστείς τον εαυτό σου, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, δοκίμασε να αναζητήσεις υποστήριξη από τους αγαπημένους σου. Θα εκπλαγείς από το πόσο πρόθυμοι και έτοιμοι για να σε στηρίξουν είναι.

 

 

 

Λέων

Ενώ το φυσικό σου χάρισμα είναι να είσαι γοητεύεις τους γύρω σου αβίαστα, καλό θα ήταν να μάθεις να επενδύεις λίγο χρόνο και σκέψη και στους γύρω σου, προκειμένου να διασφαλίσεις ότι δεν κλέβεις τα φώτα της δημοσιότητας από κάποιον άλλο.

Παρθένος

Με μια εμμονική ματιά στη λεπτομέρεια και μια φυσική διάθεση για να φαίνεσαι πάντα χρήσιμη, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αναζητάς πάντα τρόπους να κάνεις κάτι παραπάνω για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, χωρίς να περιμένεις κανένα ευχαριστώ σε αντάλλαγμα. Μήπως όμως φταις εσύ, όταν βάζεις τις δικές σου ανάγκες στο πίσω μέρος, για να βεβαιωθείς ότι όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν ρολόι; Κάνεις δεν μπορεί να πιει νερό από βρύση που έχει στερέψει, Παρθένε.

Ζυγός

Η ευχάριστη για τους ανθρώπους προσωπικότητά σου, σημαίνει ότι μπορείς να ταιριάξεις εύκολα σε διαφορετικές, κοινωνικές καταστάσεις. Αλλά λίγη εκτίμηση για όλα όσα φέρνεις στο τραπέζι δεν βλάπτει, σωστά; Όταν οι κόποι σου δεν αναγνωρίζονται, μπορεί εύκολα να νιώσεις προδομένη και πληγωμένη. Πράγμα που μπορεί να είναι και κάπως υπερβολικό εκ μέρους σου.

Σκορπιός

Με μια φιλομαθή φύση, δεν είναι δύσκολο για εσένα να φτάνεις στο βάθος των πραγμάτων, όταν βάζεις την ενέργειά σου σε κάτι. Αλλά ενώ έχεις την τάση να αντιμετωπίζεις ακόμα και τις πιο οδυνηρές σου αναμνήσεις κατά μέτωπο, βοηθάει να έχεις κατά νου ότι δεν μπορούν όλοι να αντιμετωπίσουν την αλήθεια όπως εσύ. Μάθε πότε να τα παρατάς, Σκορπιέ.

Τοξότης

Η ζωή είναι ένα ταξίδι για σένα, Τοξότη! Η άρνησή σου να ριζώσεις κάπου ή/και με κάποιον, σημαίνει ότι μαθαίνεις διαρκώς και προσαρμόζεσαι σε νέες καταστάσεις. Αλλά μήπως αφήνεις τη ζωή σου απλά να κυλά; Λίγο ψάξιμο στην ψυχή σου, μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις από τι ή από ποιον τρέχεις συνεχώς.

Αιγόκερως

Το βάρος όλου του κόσμου, στηρίζεται πάνω στους ώμους σου, Αιγόκερε. Αλλά αξίζει πραγματικά τον κόπο; Εάν αφήσεις στην άκρη ό,τι μπορεί να σε βαραίνει, έστω για λίγο, μπορεί να διαπιστώσεις ότι και οι άλλοι είναι ικανοί να σηκώσουν το δικό τους βάρος, ενώ εσύ ζεις τη ζωή σου, όπως θέλεις. Έτσι, για την αλλαγή.

Υδροχόος

Αν κάποιος μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, είσαι εσύ, Υδροχόε. Η βαθιά σκεπτόμενη φύση σου, σημαίνει ότι βλέπεις τον κόσμο διαφορετικά από τους άλλους. Αλλά αυτό, μπορεί συχνά να μεταφραστεί σε ένα είδος απόμακρης συμπεριφοράς, που θα μπορούσε να σε αποκόψει από όλους τους ανθρώπους και τις εμπειρίες, που έχει να προσφέρει η ζωή.

Ιχθύες

Δημιουργικός, παθιασμένος και ικανός για τη δημιουργία ουσιαστικών δεσμών που αντέχουν στον χρόνο, είναι δεδομένο ότι αγαπάς την αγάπη. Αλλά το συναισθηματικό σου ραντάρ, θα μπορούσε να διατρέχει τον κίνδυνο υπερευαισθησίας, μπροστά σε απειροελάχιστες αλλαγές στη δυναμική της σχέσης, που πυροδοτούν καμπανάκια κινδύνου και σειρήνες.